1:28
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Nuray Attila receptje
2014. szeptember 30. 21:05
Hozzávalók:
tőkehal
só
bors
vaj
olaj
gyömbér
hagyma
fokhagyma
körte
ricotta
zöldalma
tejszín
bazsalikom
Elkészítés:
A tőkehalat ledarálom, a fokhagymát, gyömbért és a hagymát apróra vágom, olajon megpirítom, majd sózom és borsozom. A körtét szintén apróra vágom, a tőkehallal együtt pirítom és még ebbe a masszába ricottát teszek. Tésztát készítek, hagyom pihentetni, majd kinyújtom és raviolit készítek belőle. Kb. 2,5 percig forrásban lévő vízben főzöm. Vajból, tejszínből és zöldalmából mártást készítek. Tálalásnál bazsalikomleveleket is használok.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem