A Konyhafőnök VIP

Döntsd el, ki térjen vissza a Konyhafőnök VIP következő évadában!

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 9. 8:52

Hamarosan jön a népszerű gasztroshow újabb évada, amelyben ismét sztárok mérkőznek meg egymással. Ráadásul ketten lehetőséget kapnak az előző szériából, hogy újra bizonyíthassanak a konyhában. Szavazd meg Te, hogy kik legyenek azok!


Emlékeztek még a tavasz legnagyobb összecsapásaira? Az RTL Klub gasztro reality-jében akkor 26 híresség küzdött meg egymással, hogy megszerezhessék a 10 millió forintos fődíjat és a Konyhafőnök címet.

Az elődöntős versenyzők közül négyen most lehetőséget kapnak rá, hogy visszatérhessenek a konyhapultba.

Horváth Éva, Dombóvári Vanda, Angyal András és Czutor Zoli ugyanis azon sztárok közé tartoznak, akik legalább három versenynapon is ügyesen vették az akadályokat, de az erős mezőnyben végül mégis alulmaradtak a küzdelemben.

Most viszont a ti kezetekben van a sorsuk! Ketten ugyanis visszatérhetnek és kapnak még egy lehetőséget, hogy bizonyíthassanak a konyhapult mögött!

Kiknek adtok esélyt, hogy átverekedjék magukat a zsűri újabb izgalmas kihívásain? Kik állhatnak újra csatasorba és ki az a két ember, aki újra megküzdhet a konyhafőnök címért és a 10 millió forintos fődíjért?


A határidő lejárt, a szavazást lezártuk!

#A Konyhafőnök VIP#szavazás#felhívás#szavazz#wossala rozina#fördős zé#sárközi ákos#horváth éva#dombovári vanda#angyal andrás#czutor zoli

Címlapról ajánljuk