2:06
A Konyhafőnök JuniorA Konyhafőnök Junior
Hanna és Áron epres-áfonyás-szedres tortája
2017. szeptember 26. 22:30
Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Hannától és Árontól, nézd meg a receptjüket.
Elkészítés:
Alap piskótatésztát készítünk, majd betesszük a sütőbe sülni. Az eperkrémhez az epret szűrőn átpasszírozzuk, ehhez kevés cukrot, mentát, mascarponét adunk, összedolgozzuk, lehűtjük.
Az áfonyakrémhez az áfonyát lepürésítjük, mascarponéval összekeverjük, illetve adunk hozzá egy kis citromhéjat, majd ezt is lehűtjük.
A szedres krémhez a szedret szűrőn átpasszírozzuk, fehércsokoládét olvasztunk, ehhez vajat adagolunk és ehhez szépen részenként hozzádolgozzuk a szedret. A piskótát a krémekkel rétegezzük, majd marcipánnal bevonjuk.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem