Viki rozmaringos szűzérméje
2017. szeptember 25. 22:30
Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Vikitől, nézd meg a receptjét.
Alapanyagok:
lime, fehérrépa, kaukkfű, szójaszósz, vöröshagyma, szűz, fenyőmag, bazsalikom, alma
Elkészítés:
A húst bedolgozzuk olívaolajjal, beleforgatjuk rozmaringba és kakukkfűbe, megsózzuk és megborsozzuk. Utána megsütjük egy serpenyőben angolosra, majd pihentetjük.
A pestóhoz bazsalikomot vágunk, beletesszük a turmixgépbe, kevés parmezánnal és tejszínnel, sóval és kevés fenyőmaggal összetumixoljuk.
A fehérrépa püréhez a fehérrépát megfőzzük forró vízben, majd leszűrjük és turmixgépbe tesszük, adunk hozzá sót, borsot és olívaolajat. A pecsenyelét redukáljuk, adunk hozzá kakukkfűvet és tálaljuk.