A Konyhafőnök Junior

Bence rozmaringos szűzérméje, fehérrépa pürével, pestóval és almával

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 25. 22:30

Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Bencétől, nézd meg a receptjét.


Alapanyagok:

burgonya, alma, fehér- és sárgarépa, paradicsom, szűz,bazsalikom, hagyma, fokhagyma, rozmaring
 

Elkészítés:

A répákat feltesszük főni, a húst bepácoljuk rozmaring, kakukkfű és olaj keverékébe. 10 percig benne hagyjuk.

A pestóhoz bazsalikomot, olajat, parmezán sajtot, sót, borsot, fokhagymát összeturmixolunk.

A húsnak forró serpenyőben kérget adunk, 200 fokos sütőben pár percig sütjük. A répákat ha megfőttek, kiszedjük és összeturmixoljuk, kevés tejszínt adunk hozzá és pürésítjük. Az almákat meghámozzuk.

#A Konyhafőnök Junior#RTLII#fördős zé#wossala rozina#sárközi ákos