2:06
A Konyhafőnök JuniorA Konyhafőnök Junior
Bence rozmaringos szűzérméje, fehérrépa pürével, pestóval és almával
2017. szeptember 25. 22:30
Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Bencétől, nézd meg a receptjét.
Alapanyagok:
burgonya, alma, fehér- és sárgarépa, paradicsom, szűz,bazsalikom, hagyma, fokhagyma, rozmaring
Elkészítés:
A répákat feltesszük főni, a húst bepácoljuk rozmaring, kakukkfű és olaj keverékébe. 10 percig benne hagyjuk.
A pestóhoz bazsalikomot, olajat, parmezán sajtot, sót, borsot, fokhagymát összeturmixolunk.
A húsnak forró serpenyőben kérget adunk, 200 fokos sütőben pár percig sütjük. A répákat ha megfőttek, kiszedjük és összeturmixoljuk, kevés tejszínt adunk hozzá és pürésítjük. Az almákat meghámozzuk.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem