A sárga csapat cannollijai
2017. szeptember 22. 22:30
Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz a sárgáktól, nézd meg a receptjüket.
Alapanyagok:
tojás, liszt, kávélikőr, kakaópor, vaj, porcukor
Elkészítés:
A tésztához összedolgozzuk a tojást, a lisztet, a kakaóport, a kávélikőrt, a vajat és a porcukrot, majd meggyúrjuk, de csak annyira, hogy a vaj ne olvadjon el teljesen benne. A kész tésztát berakjuk a hűtőbe és pihentetjük.
3 féle tölteléket készítünk. Fehércsokis krém: a fehércsokit felolvasztjuk és egy kevés vajjal és mascarpone sajttal összekeverjük. A ribizlis krémhez átpasszírozzuk a ribizlit a szitán, hozzáadunk mascarpone sajtot és cukrot. Az epres krémhez átpasszírozzuk az epret a szitán és hozzáadjuk a mascarponét és a cukrot.