A Konyhafőnök Junior

Olivér és Kristóf hortobágyi-amerikai húsos palacsintája tarjával

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 19. 22:30

Izgalmas étel várt a kicsikre z első feladatban: csapatban kellett cannellonikat készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz a kékektől, nézd meg a receptjüket.


Alapanyagok:

paradicsom ,paprika, vöröshagyma, tarja, metélőhagyma
 

Elkészítés:

Elkészítjük tarjából a pörköltet hagyományos módon. Lisztet, 2 tojást elkeverünk, hab nélkül és tejjel felöntjük. Végül hozzáadjuk a habot is. Kevéske olajat is keverünk bele, a palacsinta mindkét oldalát arany barnára sütjük.

Amikor már majdnem megfőtt a hús, leszűrjük és ledaráljuk egy kis őrölt fűszerpaprika hozzáadásával.

Öntetet készítünk: a paradicsomos paprikáshús leves levet leszűrjük, és összekavarjuk tejföllel és habtejszínnel. Tálalásnál metélőhagymát teszünk rá.
 

#A Konyhafőnök Junior#RTLII#fördős zé#wossala rozina#sárközi ákos