A Konyhafőnök Junior

Hanna és Bogi hortobágyi palacsintája

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 19. 22:30

Izgalmas étel várt a kicsikre z első feladatban: csapatban kellett cannellonikat készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz a sárgáktól, nézd meg a receptjüket.


Alapanyagok:

fürj, vöröshagyma, paradicsom, kaliforniai paprika, tévépaprika, teljes kiörlésű búzaliszt, petrezselyem
 

Elkészítés:

Megpirítjuk a hagymát, majd pirospaprikát szórunk rá. A paradicsomot és a paprikát apróra vágva adjuk hozzá a hagymához, a fürjhússal együtt, majd összefőzzük őket. A sűrűjét leturmixoljuk egy kis tejszínnel.

Összekeverjük a lisztet tojással, szódával és tejjel. Hozzáadjuk a morzsolt petrezselymet, kisütjük a palacsintákat.

Rétegezzük: tészta, leturmixolt massza, tészta, fürj, tészta, hagyma, tészta, szósz, tészta, fürj, tészta, nyers tojás! Ezt 230 fokos sütőbe tesszük és 30 perc alatt megsütjük!
 

#A Konyhafőnök Junior#RTLII#fördős zé#wossala rozina#sárközi ákos