Zalán arancinijei
2017. szeptember 18. 22:30
Izgalmas étel várt a kicsikre z első feladatban: csapatban kellett cannellonikat készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Zalántól, nézd meg a receptjét.
Alapanyagok:
petrezselyem, snidling, vöröshagyma, cékla, tinta, mustár, szezámmag, kapribogyó, rizs
Elkészítés:
A hagymát megdinszteltjük, felöntjük fehérborral, belerakjuk a rizst, sót, borsot. Zöldség alaplével öntögetjük, míg meg nem fő, a végén vajat és parmezánt rakunk bele. Az egészet tintahal tintával színezzük. Berakjuk a fagyasztóba.
2 tojás sárgája, plusz mustár és olaj = házi majonézt készítetünk, ebbe került még só, bors, kapribogyó, snidling, csemege uborka és egy kevés kapribogyó lé is.
Tölteléknek mozzarellát használunk. A rizottóból golyókat formázunk, ezt kétszer panírozzuk, majd forró olajban kisütjük. Tálalunk.