A Konyhafőnök Junior

Zalán arancinijei

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 18. 22:30

Izgalmas étel várt a kicsikre z első feladatban: csapatban kellett cannellonikat készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Zalántól, nézd meg a receptjét.


Alapanyagok:

petrezselyem, snidling, vöröshagyma, cékla, tinta, mustár, szezámmag, kapribogyó, rizs
 

Elkészítés:

A hagymát megdinszteltjük, felöntjük fehérborral, belerakjuk a rizst, sót, borsot. Zöldség alaplével öntögetjük, míg meg nem fő, a végén vajat és parmezánt rakunk bele. Az egészet tintahal tintával színezzük. Berakjuk a fagyasztóba.

2 tojás sárgája, plusz mustár és olaj = házi majonézt készítetünk, ebbe került még só, bors, kapribogyó, snidling, csemege uborka és egy kevés kapribogyó lé is.

Tölteléknek mozzarellát használunk. A rizottóból golyókat formázunk, ezt kétszer panírozzuk, majd forró olajban kisütjük. Tálalunk.
 

#A Konyhafőnök Junior#RTLII#fördős zé#wossala rozina#sárközi ákos