A Konyhafőnök Junior

Vali kijevi csirkéje kétféle burgonyával és marinált paradicsomsalátával

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 15. 22:30

Izgalmas étel várt a kicsikre z első feladatban: csapatban kellett cannellonikat készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Valitól, nézd meg a receptjét.


Elkészítés: 

Az újkrumplit megmossuk, lobogó vízbe tesszük. Eközben a csirkemellet középen bevágjuk, majd kihajtjuk és a vastagabb oldalát beirdaljuk. Betöltjük a fűszervajat, apróra vágunk petrezselymet, snidlinget, majd hozzákeverjük a vajhoz, sóval, borssal ízesítjük. A húst bepanírozzuk.

Elkészítjük a marinált paradicsomsalátát, többféle paradicsomból. A kiflikrumplit meghámozzuk, majd felszeleteljük. Sütőpapíros tepsibe tesszük, sóval és borssal ízesítjük és egy kevés olajat teszünk rá, majd 180 fokos sütőben sütjük. Egy serpenyőben egy kevés olajat megolvasztunk, apróra vágjuk a petrezselymet és a leszűrt újkrumplival együtt serpenyőbe tesszük. Kisütjük a húst!

#A Konyhafőnök Junior#RTLII#fördős zé#wossala rozina#sárközi ákos