Tomi módra készült kijevi csirkemell
2017. szeptember 15. 22:30
Izgalmas étel várt a kicsikre z első feladatban: csapatban kellett cannellonikat készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Tomitól, nézd meg a receptjét.
Tomi módra készült kijevi csirkemell, édesburgonya pürével és paradicsomsalátával
Elkészítés:
A fűszervajat, a csirkemellet középen bevágjuk és kivágjuk, a fagyasztóból kivett fűszervajat beletesszük a csirkébe, majd összetekerjük, panírozzuk, és forró olajban kisütjük.
A paradicsomsalátához a paradicsomot olajos balzsamecetes, sós, borsos, lilahagymás öntettel elkeverjük és érni hagyjuk.
Az édesburgonyát felkockázzuk, és forró vízben megfőzzük, majd áttörjük és a maradék fűszervajat hozzáadjuk. A lila burgonyát nagyon vékonyra felszeleteljük, és forró olajban kisütjük.