A Konyhafőnök Junior

Tomi módra készült kijevi csirkemell

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 15. 22:30

Izgalmas étel várt a kicsikre z első feladatban: csapatban kellett cannellonikat készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Tomitól, nézd meg a receptjét.


Tomi módra készült kijevi csirkemell, édesburgonya pürével és paradicsomsalátával

Elkészítés:

A fűszervajat, a csirkemellet középen bevágjuk és kivágjuk, a fagyasztóból kivett fűszervajat beletesszük a csirkébe, majd összetekerjük, panírozzuk, és forró olajban kisütjük.

A paradicsomsalátához a paradicsomot olajos balzsamecetes, sós, borsos, lilahagymás öntettel elkeverjük és érni hagyjuk.

Az édesburgonyát felkockázzuk, és forró vízben megfőzzük, majd áttörjük és a maradék fűszervajat hozzáadjuk. A lila burgonyát nagyon vékonyra felszeleteljük, és forró olajban kisütjük.

#A Konyhafőnök Junior#RTLII#fördős zé#wossala rozina#sárközi ákos