A Konyhafőnök Junior

Panna és Vali cannellonijai

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 15. 22:30

Izgalmas étel várt a kicsikre z első feladatban: csapatban kellett cannellonikat készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Pannától és Valitól, nézd meg a receptjét.


Alapanyagok:

bacon, fokhagyma, gomba, darált csirkehús, bazsalikom, petrezselyem, sárgarépa, paradicsom, hagyma, paradicsom konzerv
 

Elkészítés:

A tésztát elkészítjük, a töltelékhez felrakjuk a répát főzni sós vízben. Ízlés szerint ízesítjük curryvel, majd összeturmixoljuk pépesre, a kinyújtott tésztát megtöltjük a töltelékkel.

Besamelmártást készítünk, vajból, lisztből és tejből.

A tésztát megtöltjük, a besamel kerül alulra, majd a töltelékes tészta, végül pedig ismét a besamel. Sütőbe tesszük 20 percre, 220 fokra. A töltelékbe a gombát vajon megpirítjuk, hogy egy kis színt kapjon. Negyedkészre készítjük, külön tepsiben a húst, vajban átforgatjuk, a gombát beletesszük a húsba és készre készítjük.
 

#A Konyhafőnök Junior#RTLII#fördős zé#wossala rozina#sárközi ákos