Buda palacsintába göngyölt csirkéje, paprikás nokedlivel
2017. szeptember 4. 22:30
Izgalmas étel várt a kicsikre a második feladatban: egy klasszikus ételt kellett újragondolniuk. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Budától, nézd meg a receptjét.
Alapanyagok:
bazsalikom, metélőhagyma, uborka, tv paprika, lime, fokhagyma, bacon, pirospaprika, csirke, olaj, só, bors, vöröshagyma, paradicsom
Elkészítés:
Felaprítjuk a hagymát, a paprikát, a paradicsomot, ezeket beletesszük egy lábasba, de előtte lepirítjuk olajon a hagymát. Ha egy kicsit összeforrt, rátesszük a csirkehúst, fedő alatt pároljuk 30 percig.
Közben nokedlit és palacsintatésztát készítünk. A palacsintatésztába töltjük a húst és a nokedlit, majd tálaljuk. Uborkasalátát is készítünk.