A mi kis falunk

Március 18-án indul A mi kis falunk 7. évadának folytatása

rtl.hurtl.hu

2023. február 28. 9:08

Az RTL sikersorozatának vadonatúj epizódjaiban Pajkaszeg régi és új lakóinak mulatságos életében ismét izgalmas fordulatok várhatóak. 

Pajkaszeg lakói az új évadban is mulatságos és izgalmas történetekkel várják a sorozat rajongóit és ez az évad is bőven tartogat majd meglepetéseket. Rögtön az első epizódban a Répa testvérek egy hazugságvizsgáló titkait próbálják megfejteni, Anikó pedig úgy dönt, hogy elcsábítja a falu legnormálisabb férfiját. A folytatásban Pali bácsinak alkalmassági vizsgát kell tennie, a falu lakóinak életében egy titokzatos járvány miatti védekezés okoz bonyodalmakat, Répáék a múltjuk után kutatnak, Gyuri keresi az alkalmat, hogy intim tanácsot kérjen a doktornőtől és Viki régen várt jó hírt kap, ami viszont másnak igencsak rossz hír lesz.

Főbb szereplők: Csuja Imre, Bánki Gergely, Reviczky Gábor, Schmied Zoltán, Szabó Győző, Lengyel Tamás, Udvaros Dorottya, Debreczeny Csaba, Kerekes József, Rusznák András, Sarkadi Kiss János, Dióssi Gábor, Tóth Enikő, Zsurzs Kati, Fehér Tibor, Törőcsik Franciska, Mikecz Estilla, Szarvas József, Hevér Gábor, Mészáros Tibor, Sodró Eliza, Döbrösi Laura, Györgyi Anna, Rába Roland, Peller Anna.

A mi kis falunk hetedik évadának folytatása március 18-tól szombat esténként az RTL műsorán. Az epizódok visszanézhetőek az RTL+-on.

 

#A mi kis falunk#rtl#folytatás#7. évad#sorozat

Címlapról ajánljuk