Sztárbox

Ők küzdenek a Sztárbox férfi nehézsúlyú mezőnyében a bajnoki övért

rtl.hurtl.hu

2024. július 24. 11:00

Színészek, zenészek, egykori profi sportolók – a Sztárbox nehézsúlyú versenyzői már nyakig benne vannak a felkészülésben, és ők is mindent megtesznek, hogy megszerezzék a bajnoki övet, így elszánt küzdelmekre, igazi drámákra számíthatunk. A közvetítések hangulatát a már jól ismert műsorvezető hármas és a ring-speaker emeli tovább, míg a szakkommentátori széket Kovács Kokó István foglalja el.

Az őszi szezon egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó műsorában, a Sztárboxban hamarosan újra ringbe szállnak a hírességek. Azt már tudni lehet, hogy a Sztárbox szakmai supervisora az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Kovács Kokó István lesz, aki szakmai csapatával, a Sztárbox edzőivel hónapok óta dolgozik azon, hogy ezúttal is maximális teljesítményre sarkallja a sztárokat.

Mostantól pedig az sem titok már, hogy a fergeteges hangulathoz hozzájárulnak a Sztárbox műsorvezetői – Csobot Adél, Szujó Zoltán és Héder Barna –, a ring-speaker, Both András, szakmai kommentátorként pedig Kovács Kokó István.

A már bemutatott súlycsoportok most kiegészülnek a nehézfiúkkal, mérkőzéseik jelentős izgalmakat, igazi drámákat ígérnek.

A férfi nehézsúly súlycsoport versenyzői:

A nevekre kattintva megnézheti valamennyi résztvevő bemutatkozó videóját. 

Ők küzdenek a Sztárbox férfi nehézsúlyú mezőnyében a bajnoki övért

A Sztárbox 2024 teljes mezőnye az alábbiak szerint alakul:

A női pehelysúly súlycsoport versenyzői: Földes Eszter színésznő, Lola énekesnő, Pap Dorci influenszer, Schóbert Lara influenszer.

A női könnyűsúly súlycsoport versenyzői: Dér Heni énekesnő, Hódi Pamela influenszer, Halastyák Fanni „Nemazalány” énekesnő, Sápi Vivi influenszer.

Ők küzdenek a Sztárbox férfi nehézsúlyú mezőnyében a bajnoki övért

A férfi könnyűsúly kategória versenyzői: Dóra Béla színész, Horváth Tomi énekes, Miller Dávid színész, műsorvezető, Pachert Balázs üzletember, Sánta Laci színész, Sárközi Ákos séf, Varga Ádám színész, Varga Viktor énekes.

Ők küzdenek a Sztárbox férfi nehézsúlyú mezőnyében a bajnoki övért

A férfi középsúlyú mezőny versenyzői: Danny Blue mentalista, Herceg énekes, Király Viktor énekes, Pápai Joci énekes, műsorvezető, Shane Tusup vállalkozó, Torghelle Sándor válogatott labdarúgó, Törőcsik Dani tetoválóművész, Veréb Tamás színész, énekes.

Ők küzdenek a Sztárbox férfi nehézsúlyú mezőnyében a bajnoki övért

A férfi nehézsúly súlycsoport versenyzői: Czutor Zoltán zenész, Henry Kettner influenszer, Király Péter kommunikációs szakember, Lmen Prala rapper, Mészáros András színész, Németh Kristóf színházigazgató, színész, Noszály Sándor olimpikon teniszező, Pulai Imre olimpiai bajnok kenus.

Az összecsapásoknak ebben az évadban is a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont ad otthont, lehet a helyszínen is szurkolni, és persze az RTL nézői is élőben izgulhatják végig a mérkőzéseket.

Riz Levente Sport-és Rendezvényközpont címe: 1173, Budapest, Pesti út 86-88.

A műsor hivatalos oldalai:

Honlap: www.rtl.hu/sztarbox
Facebook: facebook.com/sztarboxrtl  
Instagram: @sztarboxrtl
TikTok: @rtlhu

#Sztárbox#rtl#Sport#boksz#férfi nehézsúly#czutor zoltán#henry kettner#király péter#lmen prala#mészáros andrás#németh kristóf#Noszály Sándor#pulai imre#ma

Címlapról ajánljuk