A zsűri rágcsákat rendelt a versenyzőktől, és a földön landoltak a mártásokHagymakarika, sültkrumpli vagy éppen egy fincsi lekváros palacsinta? Bármit is kívánt meg a zsűri, megkapták. Miközben a séfek és Zé falatoztak, a versenyzők felvették a harcot az idővel és a repkedő mártásokkal.
A Konyhafőnök

A zsűri rágcsákat rendelt a versenyzőktől, miközben a földön landoltak a mártások

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 18. 22:10

Hagymakarika, sültkrumpli vagy éppen egy fincsi lekváros palacsinta? Bármit is kívánt meg a zsűri, megkapták. Miközben a séfek és Zé falatoztak, a versenyzők felvették a harcot az idővel és a repkedő mártásokkal.

Bármit is kívánt meg a zsűri, Horváth Gerinek azonnal el kellett készítenie 


Horváth Gergő fekete köténye nem kívánt szívatások elé állította: miközben megpróbálta teljesíteni a 60 perces feladatot, a zsűrinek külön is főznie kellett. Bármilyen rágcsálnivalót kívántak is meg, a versenyzőnek pattannia kellett.

„Totál megőrültem ettől” – Horváth Geri óriási hibát követett el 


Rágcsát gyártott, 60 perces feladatot teljesített és folyamatosan pörgött: Horváth Gergő versenyt futott az idővel, a nagy rohanás közepette viszont tönkretette az egyik elemét. Vajon sikerült újrakezdenie?

Sárközi Ákos mások ételéből pakolt össze egy tányért? 


Kerekes Balázs tökéletes húst és mártást készített, azonban a zsűri nem tudott elmenni amellett, hogy nincsenek köretek a tányérján. Sárközi Ákos viszont gondolt egyet és leszaladt a többi versenyző pultjához, hogy elvegyen egy-két dolgot.

Sinkovic Dóri az utolsó percben izzította be a serpenyőjét 


Amikor Rácz Jenő először szembesült vele, mit nevez Sinkovic Dóri mártásnak, azonnal újat kért tőle. A következő próbálkozás már a tálalás közben sokkolta a séfet, aki ekkor is rápirított a versenyzőjére. Dóri a főzés utolsó percében kezdett neki a többször elrontott elemnek.

Ferenci Laci „brutális fazonú” dolgokkal rémítette meg a zsűrit 


Amellett, hogy Ferenci Laci besétált a veszélyes Zselé utcába, Fördős Zé rémülten emelte a szájához a versenyző félelmetes külsejű ételeit.

Rácz Jenő: „Amikor ekkora hiba történik, az végzetes is lehet” 


Kettel-Fülöp Flóra több kritikát is kapott a kóstoláson. Sárközi Ákos újratálalta az ételét, Rácz Jenő pedig hiába emelte ki, hogy Flóra a kedvence a kékek közül, szerinte ezzel az ételével a lány elcsúszott egy banánhéjon.

Fördős Zé menyétkakit talált Nagy Dani tányérján? 


Nagy Dani hiába állította, hogy amikor kitálalta a mártását, az még folyékony volt, a zsűri ezt nem akarta elhinni. A tányérra nézve Zé nem látott mást, csak egy szilárd halmazállapotú valamit.

A kék vagy a piros csapat búcsúzott Lacitól? 


A nap végén Ferenci Lacinak és Földi Lacinak kellett izgulnia, hogy vajon melyikük kap még egy lehetőséget a bizonyításra.

#A Konyhafőnök#főzés#fördős zé#gasztronómia#sárközi ákos#összefoglaló#rácz jenő#21. rész#középdöntő

Címlapról ajánljuk