A Konyhafőnök

Újabb balhék robbantak ki A Konyhafőnökben: a versenyzők üvöltözve néztek szembe a feladatokkal

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 13. 22:30

A kék csapatban újra előkerült Diktátor Flóra, a piros csapatban pedig gyilkos tésztát sültek a mikróban. A séfek idegesen próbálták helyretenni versenyzőiket, miközben Fördős Zé megtornáztatta a hátráltatott hobbiszakácsokat.

„Olyan, mintha sz*rkupacok lennének” – Rácz Jenő kiakadt a pirosak desszertje miatt 


Geri egy korábbi churros-sikerén felbuzdulva magára vállalta az égetett tészta elkészítését, azonban nem úgy alakultak a dolgok, ahogy elképzelte. Bár Rácz Jenő többször is ellenőrizte a tésztát, a sütőbe került végeredmény nem sikerült esztétikusra.

„Könnyen egy bárd kerül valamelyik testrészünkbe” – Dani nem merte megölelni csapattársát 


Bár Flóra önként vállalta a konyhafőnök szerepét a második feladatban, így is káosz alakult ki a találáskor, ezért Dani jobbnak látta, ha tisztes távolságot tart. A tálalás küzdelmei persze a pirosakat sem kerülték el…

Fördős Zé a zsűri pulton verte szét a pirosak kőkemény desszertjét


Annak ellenére, hogy Fördős Zé mindig arra buzdítja a versenyzőket, hogy használják a mikrót, kiderült, hogy ez a tanács se jön be mindig. Az égetett tészta ugyanis veszélyes halmazállapotot vett fel a műsorvezető kedvenc eszközében. Persze a piros csapathoz Rácz Jenőnek és Sárközi Ákosnak is akadt egy-két szava.

„Kénytelen leszek diktátor Flórát elővenni” – Flóra átvette az irányítást Balázstól 


Flóra ámuldozva figyelte, hogy Balázs milyen higgadtan dolgozott a legnagyobb pánik közepette is, ami a lány szerint leginkább annak volt köszönhető, hogy fejben egészen máshol járt. Sárközi Ákosnak azonban nem tetszett a kialakult helyzet, így közbelépett.

Flóra üvöltve esett Balázsnak a tálalásnál 


Flórának az idő mellett csapattársaival is meg kellett küzdenie: a lány szerint Dani csapkodott maga körül, Balázs pedig a maga komótos tempójában tálalta ki az elkészült elemeket. Az utolsó pillanatig bizonytalan volt a kék csapat tányérjainak jövője, ami ismét előhozta Terminátor Flórát.

„Eddig is sz*r volt a dumád, most is az” – Sárközi Ákos beszólt Daninak 


Dani próbálta elterelni a figyelmet arról, hogy az előételük nem az eredeti tervek alapján készült, azonban ez Sárközi Ákosnak nem jött be. Ennél nagyobb problémáik is voltak: a séfjük szerint egyetlen ember erőfeszítéseinek köszönhető, hogy egyáltalán volt mit kitálalniuk.

Fördős Zé és Rácz Jenő megedzette a pirosak popóját


A második feladat popópultja inspirálta a zsűrit, így Fördős Zé tornaórát tartott a pirosaknak: a hátrányuk miatt 10 percenként a zsűripult mellett kellett guggolniuk. A gyakorlatot maga Rácz Jenő mutatta be, felmentést pedig egyedül a konyhafőnök kapott.

Marika néni megérkezett A Konyhafőnökbe, és be is szólt Sárközi Ákosnak 


A legendás Marika néni végre tiszteletét tette A Konyhafőnök stúdiójában. Rengeteg ajándékot hozott, de emellett kiosztott néhány szemrehányást is: a versenyzőkkel kezet mosatott, Sárközi Ákosnak pedig megmondta, hogy túl erőszakos.

#A Konyhafőnök#középdöntő#fördős zé#főzés#sárközi ákos#összefoglaló#rácz jenő#gasztro#18. rész

Címlapról ajánljuk