A Konyhafőnök

A piros csapat tagjai zokogva búcsúztak kieső társuktól – ez történt A Konyhafőnökben

rtl.hurtl.hu

2022. június 13. 22:35

Megható kezdet és még könnyesebb befejezés: a döntősök elérzékenyülve vették át séfkabátjaikat, azonban a neheze csak ezután következett. Kemény feladatok álltak előttük, amit egy érzelmes búcsú követett: az eredményhirdetés nem várt érzéseket szakított fel Rácz Jenő mentoráltjaiból.

Amikor a legjobb hat versenyző belépett a stúdióba, boldogan néztek a zsűripult felé, hiszen tudták, eljött a nap, amikor végre magukhoz szoríthatják hőn áhított séfkabátjaikat. Mégis, meglepő látvány fogadta őket: Rácz Jenő nem volt ott zsűritársai mellett.

Nem kellett sokáig aggódniuk, hiszen Zé elárulta, hogy a séfnek a kórházba kellett szaladnia, hiszen feleségénél megindult a szülés.


Az örömhírt csak tetézte, amikor átvehették uniformisaikat Ákostól, aki kötényszínektől függetlenül mindenkinek készült egy-egy kedves mondattal.


Az első főzés és annak kóstolása is rég véget ért, sőt már a második kör kihívásaival néztek szembe a versenyzők, amikor Jenő visszaért a konyhába. Óriási taps és még több kérdés fogadta, hiszen mindenki tudta, megszületett kislánya, Kamilla.

Nagyon kemény esténk volt!

– mesélte a séf.


Persze, a csodás hír után a pirosak kapitánya azonnal belevetette magát a mentorkodásba és lenézett versenyzőihez, hogy kiderítse, hogyan haladnak a főzéssel. Mindeközben Patrik is hasított, legalábbis így gondolta és ezt meg is osztotta Ákossal, aki nem igazán értett vele egyet. A végén fogadást kötöttek, hogy a püré-mártás kombó jó lesz-e. A kóstoláson pedig el is dőlt, hogy melyiküknek lett igaza:


A feladatokat követően eljött az eredményhirdetés ideje: a zsűri előtt Patrik és Pisti álltak remegve, hogy megtudják, végül melyikük kapott egy újabb esélyt. Végül Patrik szaladhatott fel a galériára, így a piros kötényes Pistinek kellett búcsúznia a versenytől. A zsűri tagjai lementek a szomorú kiesőhöz, hogy elköszönhessenek tőle, majd az egész piros csapat megrohamozta volt csapattársukat és a nyakába borulva zokogtak.

#A Konyhafőnök#rtl#RTL Klub#rácz jenő#gasztroreality#sárközi ákos#veres istván#fördős zé#kiesés#megható#séfkabát#döntő#rácz kamilla#születés

Címlapról ajánljuk