Zé fellázadt, Ákos zacskós levesből varázsolt, az egyik versenyző pedig állásajánlattal távozott A KonyhafőnökbőlZé ezúttal is akcióba lendült és a versenyzők heccelésén túl, Ákost is megszívatta egy váratlan alapanyaggal. Egy valaki pedig kiesése ellenére, különleges ajánlatot kapott mentorától.
A Konyhafőnök

Zé fellázadt, Ákos zacskós levesből varázsolt, az egyik versenyző pedig állásajánlattal távozott A Konyhafőnökből

rtl.hurtl.hu

2022. június 8. 22:30

Zé ezúttal is akcióba lendült és a versenyzők heccelésén túl, Ákost is megszívatta egy váratlan alapanyaggal. Egy valaki pedig kiesése ellenére, különleges ajánlatot kapott mentorától.

Az első feladatban nehezen feldolgozható vízi állatok vártak a versenyzőkre, a kötényesek legnagyobb rémületére. Zé egy kis izgalmat is vitt a játékba, ugyanis a szerencse döntötte el, hogy ki melyik alapanyaggal dolgozott.

Végül még a legjobbaknak is kudarccal zárult ez a nehéz kihívás. Evelin annyira elégedetlen volt tányérjával, hogy legszívesebben ki sem vitte volna a zsűri elé. A kóstoláson annak ellenére sem tudta leplezni csalódottságát, hogy Ákostól bíztató szavakat kapott. Az ellenfél csapat kapitánya viszont nem kímélte a lányt.


A második körben a leveseké volt a főszerep, de ez csak elterelés volt, hiszen valójában csak az alapanyagaikat kapták meg a versenyzők, amiből egy tökéletes főételt várt a zsűri.

A tréfamester műsorvezető ráadásul zsűritársát is beszervezte a főzésbe, viszont Ákosnak egy meglepetés kártyát is tartogatott. A nehezítés majdnem kifogott a séfen, akinek végül sikerült túllendülnie a zacskós leves használati útmutatóján és bizarr látványán is, így Zé és Jenő percek alatt elpusztíthatták zsűritársuk alkotását.


Simon igyekezett kreatívan feldolgozni az alapanyagait és egy meztelen burgerrel készült a kóstolásra. Tányérján azonban több olyan elem is megjelent, ami sokkolta Zét, aki ráadásul fel is lázadt a versenyző egyik kombinációja ellen.


Patrik ismét jól teljesített és fürdőzhetett a dicséretekben, míg be nem szólt Zének. Ákos versenyzője ugyanis meglepő szöveggel vágott vissza a műsorvezető egyik kérdésére, amin Zé annyira meghökkent, hogy Patrik nem győzte mentegetni magát.


A nap végére Simon és István kerültek a veszélyzónába. A zsűri döntése alapján Simon búcsúzott a versenytől, Ákos viszont nem szerette volna elengedni versenyzője kezét, ezért meglepő ígéretet tett neki.

A Konyhafőnök következő adásában ismét csapatokban főznek majd a versenyzők, ahol ízekben, drámában és szigorban sem lesz hiány!

 

#A Konyhafőnök#rtl#RTL Klub#sárközi ákos#fördős zé#gasztroreality#lázadás#zacskós leves#állásajánlat

Címlapról ajánljuk