A Konyhafőnök

A versenyzők a zsűri előtt estek egymásnak, Fecó pedig ismét ámokfutást rendezett A Konyhafőnökben

rtl.hurtl.hu

2022. május 19. 22:35

Rácz Jenő csapatának kiképzése hamarosan a végéhez ér. Zokogó-ordítozó versenyzőktől zengett a stúdió, és persze vicces pillanatokból sem volt hiány. A nap végén pedig valaki egyenes ágon bejutott a Középdöntőbe.

A nap a csapatok kiválasztásával indult. Anna teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy Anikóval kell együtt dolgoznia, a közös főzés alatt pedig tapintani lehetett közöttük a feszültséget. Ráadásul amikor Jenő a földre söpörte a zöldségeiket, Anna képtelen volt visszatartani könnyeit.


A kóstolás alatt sem csillapodtak a kedélyek: Anna „szégyentálnak” nevezte a sushis ételüket, hiszen egyáltalán nem volt megelégedve a tányérjaikkal. A két versenyző ekkor sem tudta leplezni a bennük tomboló sértettséget, és Jenő előtt is egymásnak feszültek.


Annáékkal ellentétben, a többi páros könnyedén megtalálta a közös hangot. Luca például Fecóval főzött együtt, Jenő pedig maximálisan büszke volt a versenyzőire. Szerinte igazi Nyerő Párosként dolgoztak együtt, hiszen a precíz csapatmunka meghozta a gyümölcsét. Jenő a dicsérő szavak után egy pajzán tanáccsal is ellátta a csapatot.

Legyetek mocskosabbak! 
 


Az első feladat sikerélménye után Fecó teljesen bepörgött a konyhában. 

Azt hittem, hogy bepisilek.
 

– mondta Luca, aki alig bírta visszafojtani a nevetését csapattársa munkája láttán. Ha azt gondoltátok volna, hogy Fecó képtelen túlszárnyalni a Nyerő Párosban bemutatott tortás teljesítményét, nézzétek meg ezt a videót:


A nap végén Anna és Anikó teljesítettek a legjobban, ezért egy párbaj döntött a sorsukról.

Úristen, most lettem nagyon boldog.
 

– lelkesedett a győztes versenyző.


Ebben az évadban legendás vendégek érkeznek A Konyhafőnök stúdiójába, hogy kedvenc ételeikkel megnehezítsék a versenyzők útját a trófeáig és az ezzel járó 10 millió forintos nyereményig – idén legendás évadra terítünk!

#A Konyhafőnök#rtl#fördős zé#RTL Klub#gasztroreality#rácz jenő#sárközi ákos#feszültség#sírás#könnyek#vita#veszekedés#frohner fecó#ámokfutás#középdöntő

Címlapról ajánljuk