A Konyhafőnök

A Konyhafőnök versenyzői között tapintani lehetett a feszültséget, Sárközi Ákos pedig elszabadult a konyhában

rtl.hurtl.hu

2022. május 17. 22:35

A piros csapat kiképzése tovább folytatódott, akiknek nemcsak az alapanyagokkal, hanem egymással is rendesen meggyűlt a bajuk. Sárközi Ákos is beállt a konyhapult mögé, ráadásul egy vadonatúj hátráltatást is kapott Zétől.

Vikingek ihlették első feladatot: rénszarvas és jávorszarvas bélszín, hátszín és nyakrész, valamint szárított hús is helyet kapott a különleges pulton. Már a nap legelején a tetőfokára hágott a feszültség a konyhában, hiszen Lackó hátráltathatta csapattársait és kiválaszthatta, ki milyen húsrésszel dolgozzon. A versenyzők teljesen padlót fogtak Lackó döntésétől.


Amikor megkaptam a szárított húst, forrtam belül!

– mérgelődött Kitti, aki még a kóstoláson sem tudott túllendülni versenytársa hátráltatása miatt. El is határozta, hogy mindenképpen elégtételt vesz Lackón, Jenő pedig ekkor adott neki egy remek tippet.


A kóstolás további meglepetéseket is tartogatott. Panka fűszeres mártása nem igazán nyerte el Zé tetszését, ám a versenyző egyből a saját séfét tette felelőssé az elrontott ízek miatt. Vajon mit szólt ehhez Jenő?


A második feladat előtt Zé ismét előhalászta hírhedt kártyáit, és kemény próbatétel elé állította Ákost. A séfnek mindössze fél perce volt begyűjteni az étele hozzávalóit a piactéren, ám előtte rendesen kihúzta a gyufát a műsorvezetőnél. Zé nem győzött rászólni a zsűritársára: 

Ákos, légyszíves ezt ne csináld!


A Michelin-csillagos séf természetesen hiba nélkül megugrotta a feladatot, a versenyzők között azonban tapintani lehetett a feszültséget. Pisti teljesen ledöbbent, amikor Anikó nyitva hagyta sütője ajtaját. Biztos volt benne, hogy versenytársa szántszándékkal vágott vissza neki. Vajon Anikó direkt heccelte meg, vagy csak elúszott a nagy kapkodásban?


Szerdán egy ikonikus vendég is érkezni fog, hogy megnehezítse a pirosak dolgát – idén ugyanis legendás évadra terítünk!

#A Konyhafőnök#rtl#RTL Klub#fördős zé#sárközi ákos#gasztroreality#rácz jenő#piros csapat#feszültség

Címlapról ajánljuk