A Konyhafőnök

VV Zsuzsu visszatért, Love Island Kitty dekoltázst villantott, Zé pedig állatsuttogóvá vált – Ez történt A Konyhafőnök 2. adásában

rtl.hurtl.hu

2022. május 3. 22:00

A gasztroreality második napja is rengeteg izgalmat tartogatott a zsűrinek. Zé, Jenő és Ákos nemcsak a meglepő kísérőktől döbbentek le, de a kihívó öltözékek is kiverték náluk a biztosítékot.

Összeállt a Válogató mezőnye, a versenyzők A Konyhafőnök legendás stúdiójában folytatják a főzést a 10 millió forintért és hőn áhított trófeáért.  

A casting adásokat a Válogató napok követik, ahol már az a tét, hogy ki kap színes kötényt, tehát ki kerülhet be a Michelin-csillagos séfek, Sárközi Ákos vagy Rácz Jenő csapatába.

Eddig sok különleges tehetség jutott tovább, de vannak bőven olyan jelöltek is, akiknek ezúttal nem sikerült befőzniük magukat a versenybe. Elkelt az összes sárga kötény, így Fördős Zé különítménye is készülhet a Válogató napokra!

Nagy visszatérőként, a ValóVilág egykori győztese, VV Zsuzsu próbálta meg újra befőzni magát a mezőnybe, ezúttal egy nyersen maradt krumpli és némi homárbél választotta el az álmától. Igaz, a zsűri egybehangzó véleménye szerint, ha tovább halad a fejlődés útján, harmadjára talán megszerezheti a farmerkötényt.


Többen társasággal próbáltak meg bizonyítani, Rácz Jenő libát sétáltatott, Fördős Zé pedig papagájok és egy kaméleon társaságában zsűrizett a második napon.


Miközben a kis kedvencek érkezésétől a zsűri tagjai egyáltalán nem jöttek zavarba, Love Island Kitty öltözékétől annál inkább. A csinos versenyző hívalkodó ruhában sétált be a stúdióba, ami Jenőre olyan mély benyomást tett, hogy képtelen volt az ételre koncentrálni. Zé és Ákos viszont nagyon jól szórakoztak zsűritársuk szenvedésén.


Néhányan különleges témát próbáltak ábrázolni a tányérjukon, például tenger alatti világot vagy magát Las Vegast, többen saját kedvenc ételüket vagy személyes élményeiket próbálták megmutatni, de akadt olyan is, aki konyhai maradékokból készített étellel jutott tovább. Sárközi Ákosékat pedig nem kellett félteni, ha egy étel nagyon bejött nekik, akkor feltankoltak belőle. Sőt, az egyik jelentkező öt perc alatt alkotta meg Rácz Jenő portréját egy tányérra. Kíváncsi vagy rá, hogy Panka műve lenyűgözte-e a séfet?


Az ítészek ma is mindent megtettek a versenyzőkért: ha kellett, akkor felcsaptak kerítőnek, sőt a legnagyobb álmaikat is valóra váltották. Kállai Beáta 20 éven át csak kötelességből állt be a konyhába, A Konyhafőnök óta viszont már műalkotásként tekint az ételekre. A háziasszony rendszeresen főzött Jenő séffel a tévén keresztül, most viszont beteljesült a nagy vágya és élőben is találkozhatott kedvencével.


Egyre nő a tét, a következő adásban indul a dráma a színes kötényekért! A Konyhafőnök minden hétköznap este 20 órától látható, az RTL Klub műsorán.

#A Konyhafőnök#Love Island#fördős zé#ValóVilág#sárközi ákos#vv zsuzsu#rácz jenő#mekis kitty#állat#kóstolás#festmény#zero waste

Címlapról ajánljuk