A Konyhafőnök VIP

Síró versenyzők, hatalmas hibák és perverz poénok A Konyhafőnök VIP stúdiójában

rtl.hurtl.hu

2022. november 28. 21:40

A kékek első versenynapján Sárközi Ákos komoly kihívások elé állította csapatát, hogy felmérje, kik azok, akik valóban bírják a strapát, azonban több játékos is az elvárások alatt teljesített.

A Konyhafőnök VIP stúdiójába belépve a kék csapat versenyzői még nem sejtették, hogy milyen kemény nap vár rájuk. Az első feladatban különböző halakból kellett főételt készíteniük, ami sokaknak feladta a leckét. A főzés során Odett Zé módszerét használva próbált meg időt spórolni, így a cékláit a mikróban szerette volna elkészíteni. A golyócskák azonban lángra kaptak, és ez Odettet igencsak rosszul érintette:

Fel tudtam volna úgy robbanni, mint az a cékla.

 

Mardoll is megküzdött az első feladattal, így mire a kóstoláson a zsűri pultjához ért, már potyogtak a könnyei. Az énekesnőben még élénken élt, ahogy Sárközi Ákos a kukába dobta az ételét az előző főzése után, és tartott tőle, hogy a tányérja ismét erre a sorsra jut.

Vannak dolgok, amiken nem tudok változtatni

– hiába nyugtatta meg Ákos séf, az énekesnőt megviselte a kritika.

 

Filipánics Bálintnak sem ment jól a kóstolás, ugyanis Ákos egyből szóvá tette neki, hogy a tálalása inkább lett ízléstelen, mint jópofa. Az ételek ízétől sem volt elájulva, így Bálintnak kemény kritikával kellett szembenéznie: 

Ronda is és rossz is.


Ákos séf így is meglehetősen gyorsan fogyasztotta a játékosa ételét, ami Zének és Jenőnek is feltűnt, így felmerült bennük a kérdés, hogy Ákos vajon a félresikerült elemeket próbálja-e eltüntetni, hogy ők már ne találhassanak fogást a játékoson.

Meg kéne röntgenezni Ákost, hogy mik vannak a gyomrában

– Zé és Jenő gyanakodva méregette zsűritársukat.

 

A második feladatban a versenyzőknek Ákos ételét kellett lemásolniuk. Bár a kék csapatnak inkább a hozzávalókra és az elkészítési sorrendre kellett volna koncentrálnia, nem bírtak szó nélkül elmenni Ákos egy-egy instrukciója mellett, amik köré perverz vicceket építettek.

Kicsi, félkemény, ez egyre rosszabb 

– a játékosok mellé Zé és Jenő is beszállt a csipkelődésbe.

 

A kóstolásnál Hagyma és Kollányi Zsuzsi kapták a legtöbb kritikát. Hagyma a főzés során többször is elvesztette a fonalat, ami a séfeknek is feltűnt:

Döbbenet volt végignézni ezt a kínszenvedést

– Ákos elmondta Hagymának, hogy különösen nagy kudarcként éli meg, hogy hiába próbált neki segíteni főzés közben, ez a feltálalt ételen aligha látszott meg.

 

Kollányi Zsuzsi már a főzés utolsó másodperceiben tudta, hogy ezúttal nem sikerült teljesítenie Ákos elvárásait, hiszen kifutott az időből, így hiába voltak készen az elemei, a tányérjára már nem maradt ideje feltenni őket.

Szétvet az ideg

– a versenyző könnyeivel küzdve állt a zsűri elé, mert tudta, hogy nemcsak magának, de a séfeknek is csalódást okozott.

 

A teljesítménye alapján végül Kollányi Zsuzsi és Filipánics Bálint kerültek a veszélyzónába. A zsűrinek nem volt könnyű dolga, mert legszívesebben mind a két játékosnak adtak volna még egy esélyt, de a szabályok alapján egy versenyzőtől búcsúzniuk kellett, így elsőként Filipánics Bálint hagyta el a kék csapatot.

Soha nem jó veszíteni

– az ÉNB sztárja csalódottan hagyta el A Konyhafőnök VIP stúdióját.

#A Konyhafőnök VIP#rtl#sárközi ákos#gasztroreality#fördős zé#rácz jenő#Videó#7. évad 16. rész#összefoglaló#filipánics bálint#kollányi zsuzsi#mardoll#hajmásy péter

Címlapról ajánljuk