A Konyhafőnök VIP

Elek Peti egy kalandregénybe került, Nagy Zsolt idegesen az asztalt csapkodta, Hagymát pedig megkötözték

rtl.hurtl.hu

2022. november 16. 21:35

Kihívásokkal teli nap várt a hírességekre, hiszen a mai kiképzők, Oroszlán Szonja és Risztov Éva mindketten izgalmas és egyben sokkoló alapanyagokat hoztak nekik.

Ismét különleges alapanyagokkal kellett dolgozniuk a versenyzőknek, mert a meghívott vendégek újra szokatlan alapanyagokkal tértek vissza a konyhába. Oroszlán Szonja azt a feladatot adta a versenyzőknek, hogy heréből, málnával kombinálva alkossanak különleges fogásokat. Ez sokaknak feladta a leckét, Elek Peti például tanácstalanul állt a feladat előtt. Szonja próbált neki tippeket adni, azonban a humorista nem egészen értett minden kifejezést, amit a színésznő használt.

Szonja tervét nagyon élvezetes volt hallgatni, mint egy kalandregényben, úgy éreztem magam, amikor mesélte

– Peti nem tudta követni a színésznő gondolatait.

 

A feladattal Nagy Zsoltnak is meggyűlt a baja, ugyanis málnát szeretett volna kirántani az ételéhez. A színész többször is nekifutott, azonban miután nem járt sikerrel, felment benne a pumpa. 

Eléggé lobbanékony természetű ember vagyok

– vallotta be a színész.

 

Az akadályokat többen is sikeresen vették: Dobos Evelin például olyan jól teljesített, hogy Rácz Jenő már a kötényszerző nap előtt belengette, hogy nagy eséllyel pályázik egy helyre a csapatában:

Megfognám a kezedet, és vinnélek a versenybe magammal.

 

Evelin a dicséreten kívül egy előnyt is bezsebelhetett, így a második feladat vendége, Risztov Éva segített neki 10 percen keresztül a főzés elején. A Keresztanyu sztárja nagyon hálás volt Éva munkájáért, mert nemcsak a köreteket készítette elő, hanem érzelmileg is segített Evelinnek megbirkózni az előtte álló feladattal.

A lelki támaszom is volt.

 

 

Az előny mellett Evelin egy hátráltatást is kioszthatott és úgy döntött, hogy Hagyma dolgát nehezíti meg: Fördős Zé hátrakötözte Hagyma egyik kezét a tollazás idejére, ami váratlan nehézséget jelentett a hírességnek.

Tollazni kell, nem gyilkolni

– a zsűritagok elképedve nézték, ahogy Hagyma egy kezét használva, egy bárddal és egy fűrésszel esett neki a pulykának.

 

A feladatot Elek Peti nem úszta meg sérülés nélkül, már a szárnyas feldolgozásánál olyan sebet ejtett a kezén, ami az egész főzésére kihatott. Risztov Éva vette védelmébe a humoristát, aki maga is átélt már hasonló helyzetet A Konyhafőnök VIP stúdiójában. 

 

A napot Fördős Zé megdöbbentő kijelentése zárta, aki Nagy Zsolt vallomására reagálva elismerte, hogy a személye bizonyára sokaknak szúrja a szemét:

Ha orrba vágnál, iszonyatosan sokan örülnének.

 

A kötényszerzés előtti utolsó napon a zsűri értékelése alapján Elek Peti teljesített a leggyengébben, így neki kellett elhagynia A Konyhafőnök VIP stúdióját. 

#A Konyhafőnök VIP#rtl#fördős zé#gasztroreality#rácz jenő#Videó#sárközi ákos#7. évad 8. rész#elek péter#nagy zsolt#hajmásy péter#dobos evelin#oroszlán szonja#risztov éva

Címlapról ajánljuk