A Konyhafőnök VIP

Bogdányi Titanilla elutasította a segítséget, Norbi hátráltatta Odettet, Filipánics Bálint pedig levette a lábáról Szabó Győzőt

rtl.hurtl.hu

2022. november 15. 21:40

A Tábor hetének második napja sem telt el bonyodalmak nélkül: Titanilla szembement Rácz Jenő kérésével, Bálint viszont beadta a derekát, és lehengerlő bókokkal árasztotta el a zsűri egyik tagját.

Az első feladat igencsak feladta a leckét a versenyzőknek, mert egy polipból kellett főételt készíteniük. Titanilla, aki semmilyen tengeri ételt nem fogyaszt, nehéz helyzetbe került, mert tanácstalan volt a polip elkészítésével kapcsolatban. Idővel azért körvonalazódott benne, hogy mit akar csinálni, azonban így is annyira befeszült, hogy Jenő és Pokorny Lia hiába próbáltak neki tanácsot adni, a színésznő elutasította a segítséget.

Azt éreztem, hogy most hagyjatok békén, légy szíves

– vallotta be Titanilla, aki csak a főzésre szeretett volna koncentrálni.

 

Kármán Odett és Kamarás Norbi számára sem volt feszültségmentes az első feladat, ugyanis Norbi ismét Odett segítségére támaszkodott, amivel hátráltatta a lányt. Ezt ráadásul a séfek is kiszúrták:

Vissza vagy fojtva

– figyelmeztette Jenő Odettet.

 

A szerelmesek főzésére az is rányomta a bélyegét, hogy Norbi egy figyelmetlen mozdulatnak köszönhetően majdnem tönkretette Odett mártását, amin sokat dolgozott. Barátnője elképedve figyelte, hogy párja akaratlanul is szabotálta a versenyben.

Nyakon öntöttem volna vele

– Odettben mély nyomot hagyott, hogy Norbi nem figyelt eléggé a mártására, pedig külön felhívta rá a figyelmét.

 

Az első feladatban sok versenyzőnek sikerült bizonyítania rátermettségét, azonban nem mindenkinek sikerült lenyűgöznie a zsűrit. Pokorny Lia meglepetten tapasztalta, hogy többen is olyan ételt tettek eléjük, ami nyers, vagy éppen odaégett elemekből állt.

Nem esik jól enni, szinte ehetetlen

– Lia finoman, de határozattan próbálta kritizálni az ételeket.

 

A második feladat is sok izgalmat tartogatott a hírességeknek, mert olyan alapanyagokból kellett főzniük, amit többen kifejezetten undorítónak találtak. Somfai Péter utolsóként érkezett a pulthoz az alapanyagok kiválasztásakor, így már csak a vér jutott neki. Sárközi Ákos tanácsára egy vérpalacsinta készítésének látott neki, azonban a látvány igencsak megbolygatta a gyomrát.

Ez volt az első, hogy a hányinger elfogott

– mesélte az interjúban a sportoló.

 

Filipánics Bálint sem úszta meg, neki a malacfül mellé még egy hátráltatás is jutott, amit Ripli Zsuzsitól kapott: Szabó Győzőt kellett bókokkal elárasztania 10 percenként, ami miatt teljesen kizökkent a főzésből.

Tökéletes az alakod

– az állandó futkosás ellenére Bálintnak nagyon jól ment a bókolás, és ezt a zsűri is észrevette.

 

Szabó Győzőnek nem csak ebből a szempontból volt emlékezetes a visszatérése. A színész végre megtréfálhatta a zsűrit egy olyan étellel, ami évekkel korábban neki a kiesést jelentette. Egy nyers csirkelábat csempészett Ódor Kristóf tányérjára, amivel sikerült megnevettetnie az egész stúdiót.

 

A zsűri értékelése alapján Tihanyi-Tóth Csabának kellett elhagynia a konyhát, számára véget ért a verseny.

#A Konyhafőnök VIP#rtl#szabó győző#gasztroreality#fördős zé#rácz jenő#Videó#7. évad 7. rész#sárközi ákos#filipánics bálint#kármán odett#kamarás norbi#somfai péter#bogdányi titanilla#csirkeláb

Címlapról ajánljuk