A Konyhafőnök VIP

Fésűs Nelly elsírta magát, Zé megszívatta a séfeket, Bogdányi Titanilla pedig kalapáccsal akart kárt tenni a konyhában

rtl.hurtl.hu

2022. november 11. 21:30

A Konyhafőnök VIP versenyzőire ismét igazi kihívások vártak, olyan alapanyagok formájában, amikkel szívük szerint inkább nem találkoztak volna. Fésűs Nellyt és Ripli Zsuzsit különösen megviselte a főzés, de a séfekre is rájárt a rúd Fördős Zé hátráltatásai miatt.

A második Kihívás Napja sem kímélte meg a versenyzőket, ugyanis az első feladatban egy egész galambbal kellett megbirkózniuk. Fésűs Nelly és Ripli Zsuzsi számára különösen nehéz volt ez a kihívás, mivel Nelly sosem dolgozott még olyan szárnyassal, amit neki kellett letollaznia, Zsuzsinak pedig van egy madara, így megviselte, hogy egy galambot kell szétszednie.

Amikor Nelly meglátta az apró szárnyast, legszívesebben elmenekült volna:

A kijárat felé sokkal hamarabb mentem volna.

 

A séfek számára is bőven tartogatott izgalmakat a nap, mivel ők is beálltak főzni, de nem is akárhogyan: Zé válogatott szívatásokkal készült az idei évadra, ami teljesen lesokkolta a Michelin-csillagos séfeket.

 

Először a fordított sztriptízt pörgette ki nekik Zé, így Jenő és Ákos mindenféle extrém göncökben készítették el az ételeiket. Jenő floridai rapperként, Ákos pedig téli felszerelésben feszített a pult mögött, ami roppant szórakoztató volt mindenkinek.

 

A konyha szerelmespárja sem úszta meg konfliktus nélkül: Norbi beszólt Odettnek, aki bosszúból nem segített neki annyit, mint korábban. Norbinak így a saját tudására kellett támaszkodnia.

 

A második csapatnak sem ment zökkenőmentesen a főzés: Bellus István véletlenül pont akkor dobta bele a szűrőjét a mosogatóba, amikor Somfai Péter épp a sült hagymakarikáit csepegtette ugyanott, így Petinek háromszor kellett nekifutnia az elem elkészítésének.

Ő maga volt a hátrány bent a pultomban

– a humorista akaratlanul is keresztbe tett neki.

 

Bogdányi Titanillának váratlan nehézségeket okozott a rezsó, amin nem úgy készültek el az ételei, ahogyan ő szerette volna. Az egyébként is feszült színésznőnek ez csak hab volt a tortán, és teljesen kiakadt: 

Legszívesebben felgyújtottam volna, és egy kalapáccsal szétvertem volna apró cafatokra.

 

Ezek után a kóstolásnál Rácz Jenő új diétát fedezett fel, ugyanis Kiss Virág egy olyan ételt készített, ami nemcsak egészséges, de finom is volt. Fel is csillant Jenő szeme, amikor meghallotta a diéta szót:

Ha minden nap ezt vacsorázom, akkor le fogok fogyni?

 

Minden híresség igyekezett a maximumot kihozni magából, azonban két versenyzőnek távoznia kellett: Szinetár Dóra és Bellus István számára véget ért a verseny.

#A Konyhafőnök VIP#rtl#fördős zé#rácz jenő#gasztroreality#sárközi ákos#Videó#összefoglaló#bogdányi titanilla#fésűs nelly#ripli zsuzsi#somfai péter#bellus istván#kamarás norbi#kármán odett#kiss virág#7. évad 5. rész#szivatás

Címlapról ajánljuk