X-Faktor

Valkusz Milán mentor lesz az X-Faktorban

rtl.hurtl.hu

2024. április 15. 8:51

Gáspár Laci és Majka mellett Valkusz Milán, a ValMar zenekar egyik tagja lesz az X-Faktor harmadik férfi mentora.

Valkusz Milán szerint sokakat meglephet, hogy az X-Faktor készítői egy olyan énekes-dalszerzőt választottak mentornak, aki a zenekarával alig pár éve lett igazán sikeres, ám szerinte ez igazi előny, hiszen éppen emiatt tudja, hogyan állíthatja helyes pályára az ugyanerre vágyó versenyzőket.

„Amit mi az elmúlt öt-hat évben átéltünk, az brutális. Egyértelmű, hogy nem vagyok negyven pluszos művész, de sokrétű, intenzív tapasztalatot gyűjtöttem össze, legfőképpen a popszakma legmélyebb bugyraiban, a tűz kellős közepén, pont ott, ahova az összes versenyző szeretne eljutni. Én pedig szívesen adom majd át a tapasztalataimat” – mondta Valkusz Milán a Blikknek

Saját magunk tanultuk meg ezt a szakmát, és bár egy idő után már volt segítségünk, az elején mindenben egyedül vágtunk bele. Éppen ezért pontosan tudom, mikor és mihez kell a bátorság, hogy az ember a következő szintre léphessen.

Valkusz Milán azt mondja, sokszor fordultak már hozzá a pályájuk elején lévő zenészek, ő pedig segített is nekik. „Például írtam beateket Manuelnek, a Bruno x Spaccnak, de segítettem a 666Ghost nevű szolnoki rappersrácot is, aki két éve szerepelt az X-Faktorban.”

Az énekes örül annak, hogy amit eddig a háttérben csinált, azt most nagy közönség előtt teheti meg, szeretnék slágereket írni másoknak, és producernként együtt dolgozni tehetségekkel.

És hogy milyen mentor lesz?

Egy komplett csomagot keresek majd a versenyzőkben, amelyben benne van a tehetség mellett az alázat, az egyediség, a kiállás, a magabiztosság és az új ötletek. Egy olyan új, érdekes dolgot, amit nem köp ki a szakma, mert azt gondolom, tudom, mit szeret a közönség, illetve mit nem. 


Korábban már kiderült, hogy Majka és Gáspár Laci is is mentorok lesznek a következő X-Faktorban.


Nyitókép: MTI / Vasvári Tamás

#X-Faktor#gáspár laci#valkusz milán#zene#tehetségkutató#majka

Címlapról ajánljuk