„Jézusom, mit keresek itt” – Helfy Alexa néha megijed, amikor meglát egy videót magárólAz X-Faktor énekesnője korábban annyira rosszul volt, hogy hónapokig el sem hagyta az otthonát, az iskolából is kimaradt. Helfy Alexa most úgy érzi magát, mintha álmodna, és mint Szabados Áginak elmondta, ez esetében nem csupán egy szófordulat, tényleg olyan, mintha nem a valóságban történne vele mindez, különösen, amikor továbbjut a veszélyzónából. Mesélt még Amerikáról, az életét meghatározó spiritualitásról és a Herceg Erikával való kapcsolatáról is.
X-Faktor

„Jézusom, mit keresek itt” – Helfy Alexa néha megijed, amikor meglát egy videót magáról

rtl.hurtl.hu

2022. november 5. 7:00

Az X-Faktor énekesnője korábban annyira rosszul volt, hogy hónapokig el sem hagyta az otthonát, az iskolából is kimaradt. Helfy Alexa most úgy érzi magát, mintha álmodna, és mint Szabados Áginak elmondta, ez esetében nem csupán egy szófordulat, tényleg olyan, mintha nem a valóságban történne vele mindez, különösen, amikor továbbjut a veszélyzónából. Mesélt még Amerikáról, az életét meghatározó spiritualitásról és a Herceg Erikával való kapcsolatáról is. 

#X-Faktor#RTL Klub#szabados ági#helfy alexa#depresszió#pánikbetegség#amerika#herceg erika#kapcsolat#spiritualitás#interjú#Bulvár#Videó#ma

Címlapról ajánljuk