X-Faktor

Herceg Erikát összetörte a háború: „Nem tudok énekelni, nem tudok aludni”

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 17. 17:40

A Kárpátalján született énekesnő Liluval beszélgetett arról, hogyan dolgozza fel, hogy míg Magyarországon az egyik legnépszerűbb műsor zsűritagja, addig az otthonában háború pusztít.

Herceg Erika Kijevben élt kazah származású párjával, ott építkeztek, ott szerettek volna családot alapítani. Aztán miközben az énekesnőt az X-Faktor mentorszerepére castingolták Magyarországon, kitört a háború.

„A mai napig számomra teljesen felfoghatatlan. Az ember megpróbálja valahogy leültetni magában ezeket az érzéseket, és nem gondolni rá, de nem lehet nem gondolni rá, amikor még a cicáim is ott maradtak, a barátaim is ott maradtak” – mondta Herceg Erika megindultan Lilu Makeup/Down című Youtube-műsorában.

Ott van az életünk, és nem tudunk visszamenni. Végignézzük azt,hogy mi történik az emberekkel, hogy emberek halnak meg. Hogy történhet ez a 21. században?

Az X-Faktor női mentora elmesélte, többen buzdították az utóbbi időben, hogy készítsen egy dalt, hiszen énekesnőként ez lenne a feladata a showbizniszben, ő azonban jelenleg képtelen erre

Én nem tudok énekelni, nem akarok énekelni. Nem akarok semmit. Nem látom a jövőt, és ez engem megijeszt és teljesen összetör belülről.


Olyannyira megviselik a történtek, hogy aludni sem tud. 

„Valamikor reggel hat-hétig nem tudok elaludni, pedig nem nézem a híreket, csak hallom a páromtól, apuéktól. Az utóbbi időben, amikor forgattam, próbáltam abszolút nem olvasni semmit, mert kellet az energia, hogy agyban ott legyek az X-Faktorban. De közben is, mint egy kisgyerek, mindig kérdeztem a páromat, hogy 

Misa, mikor megyünk haza?

„Felfoghatatlan, hogy ártatlan emberek halnak meg, vagy vesztik el az otthonukat és kénytelenek menekülni, pedig eddig is nehezen éltek, nagyon sokan egész életükben azért dolgoztak, hogy tudjanak maguknak biztosítani egy lakást vagy egy kis házat. És most mindent elvesztenek, csak így ni.”

Herceg Erika arról is beszélt, mennyire hálás azért, hogy neki mindeközben egy ilyen élet adatott Magyarországon. „Kaptam egy új közeget, új embereket, akikkel fantasztikus együtt dolgozni. Az X-Faktor csapata, a versenyzők a, mentortársak, imádom őket. Annyira fel tudnak dobni, annyira sokat segítenek, pedig életemben nem voltam még ilyen érzékeny, mint most, soha nem gondoltam hogy ennyire fogok izgulni, folyamatosan ömlik rólam a víz. Fantasztikus ajándék ez a Jóistentől, hogy ebben a helyzetben ilyen lehetőséget kaptam.”

 

#X-Faktor#lilu#herceg erika#orosz-ukrán háború

Címlapról ajánljuk