Nem tudják a mentorok, hogy továbbjuttatták-e a versenyzőt, aki kitalált nyelven kommunikál„A saját dalaimat a saját nyelvemen adom elő” – állítja magáról Tarsoly László, aki arra egyáltalán nem számított, hogy Gáspár Laci le tudja fordítani a mondatait. A mentor a társai halandzsáját is szinkrontolmácsolta, az viszont meg sem fordult a fejében, hogy ez milyen következményekkel járhat.. Miután a versenyző kisétált a színpadról, a mentoroknak fogalmuk sem volt róla, mi lett László sorsa. A választ végül Miller Dávid adta meg nekik.
X-Faktor

Nem tudják a mentorok, hogy továbbjuttatták-e a versenyzőt, aki kitalált nyelven kommunikál

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 3. 21:31

„A saját dalaimat a saját nyelvemen adom elő” – állítja magáról Tarsoly László, aki arra egyáltalán nem számított, hogy Gáspár Laci le tudja fordítani a mondatait. A mentor a társai halandzsáját is szinkrontolmácsolta, az viszont meg sem fordult a fejében, hogy ez milyen következményekkel járhat.. Miután a versenyző kisétált a színpadról, a mentoroknak fogalmuk sem volt róla, mi lett László sorsa. A választ végül Miller Dávid adta meg nekik.

#X-Faktor#rtl#puskás-dallos peti#RTL Klub#byealex#stúdió#mentor#gáspár laci#versenyző#miller dávid#továbbjutás#véletlen#herceg erika#tarsoly lászló

Címlapról ajánljuk