X-Faktor

Exkluzív páros interjú: Gáspár Lacinak éjjel is Paulina dalai járnak a fejében

rtl.hurtl.hu

2021. december 18. 11:17

Gáspár Laci eleinte furcsállta volt, hogy mentoráltja ennyire kedves vele, de idővel rájött, hogy ez nem csupán színjáték, a harmónia pedig azóta is zavartalan közöttük. Az X-Faktor döntője előtt az rtl.hu-nak adott interjúban Paulina elmesélte, mikor esett kétségbe a verseny alatt, és kiderül az is, miért utálja Laci a bohócokat. 

 

Hogy ment a közös munka?

Gáspár Laci: Nagyon jó volt együtt dolgozni. Szerintem ezt nem is kéne kérdezni, mert ez látszik.

Paulina: Ez nagyon jó megfogalmazás. Én már a legelső másodperctől Lacit szerettem volna mentoromnak. Sokkal mélyebb lett a kapcsolatunk, mint amire számítottam.

Külső szemmel azt látni, hogy nagy az összhang köztetek. Mi ennek az oka?

Gáspár Laci: Ha velem valaki nyitott és kedves, akkor ugyanezt adom visszafelé. Sokkal jobban nyitok én is. Először furcsa is volt, hogy Paulina mennyire kedves velem. Azt hittem, hogy csak megjátssza.

Paulina: Tényleg? (nevet)

Gáspár Laci: És ezt most a legjobb értelemben szeretném elmondani. A feleségemmel is így voltam. Amikor megismerkedtem vele, nem akartam elhinni, hogy ennyire hozzám való. Úgy gondoltam, az nem lehet, hogy mindig a kedvemben jár. Egy picit veled is ezt éreztem. Amikor észrevettem, hogy ez nem csak duma, sokkal jobban megnyíltam feléd.

Paulina: Nagyon nagy a harmónia közöttünk.

Gáspár Laci: Nekünk is lehetne az a nevünk, hogy a The Harmonies.

Mi volt számotokra az X-Faktor legfelemelőbb pillanata?

Paulina: Számomra a legjobb pillanat a negyedik élős show-ban történt. Elénekeltem Gesztivel a duettet, majd A te meséd című saját dalomat. 

Utána belenéztem Laci szemébe, és láttam, hogy mennyire büszke rám. Annyira jó érzés volt!

Gáspár Laci: Én az első perctől kezdve tudtam, hogy Paulina erős versenyző, de amikor tudatosult bennem, hogy ő meg is nyerheti a versenyt, az nagyon felemelő érzés volt. Ha nem lett volna Paulina, én nagyon kétségbeestem volna.

És mi volt a legfelkavaróbb?

Paulina: A második élő show-ban egy Kovács Kati-dalt énekeltem. A pénteki próbán úgy éreztem, hogy ez tök jó, beleraktam száz százalékot. Utána az öltözőben mondták Laciék, hogy ez nem lesz így jó, és ezen még nagyon sokat kell dolgoznom. Akkor nagyon kétségbeestem. Kevés volt az idő, és nem tudtam, hogy min kéne változtatni.

Gáspár Laci: Én akkor vettem észre, hogy Paulina mennyire erős.

Paulina: Tényleg?

Gáspár Laci: Sokat gondolkodtam rajta, hogy elmondjak-e neked mindent őszintén a főpróbán, de úgy gondoltam, hogy neked ez jót fog tenni. És jót is tett.

Melyik az a három dal, amit mostanában a legtöbbet hallgattok?

Paulina: Laci dalait szívesen hallgatom, hogy motiváljam magam. Például a Sosem vagy egyedül című slágerét, amit a döntőben fogunk előadni. Egyébként ALEE számait is szívesen hallgatom.

Gáspár Laci: Én decemberben karácsonyi dalokat szoktam hallgatni, főleg az R&B-s, soulos, gospeles verziókat. Egyébként éjjel-nappal Paulina dalai mennek a fejemben. Éjszaka is fordulok egyet, és megy az Ajándék a fejemben.

Paulina: Komolyan?

Gáspár Laci: Esküszöm. Dallamtapadásom van folyamatosan. Mióta elkezdődött az élő show, mindig valamelyik dalod megy a fejemben. Olyan dalaid vannak, hogy egyszer-kétszer meghallja az ember, és már megjegyzi. Ez nagyon fontos dolog.

Kalandozzunk el kicsit a fantázia világába. Ki az a három magyar előadó, akikből összeállítanátok egy X-Faktor Finálét?

Gáspár Laci: Elhívnám Caramelt, Radics Gigit, Szolnoki Pétert. Szerintem ők a legjobb énekesek.

Paulina: Ez egy nagyon nehéz kérdés. Egyébként Laci…

Gáspár Laci: Ne hazudj már!

Paulina: De tényleg! Szóval Laci, Geszti és Fábián Juli.



Mi volt eddig a legemlékezetesebb karácsonyi ajándékotok, minek örültetek a legjobban?

Gáspár Laci: Hétévesen kértem egy csillogós autót, de csak egy hintázó bohócot kaptam. Nagyon utálom azóta a bohócokat. Egyébként Nikitől (Gáspár Laci felesége) a kapcsolatunk elején kaptam egy karórát. Akkor nagyon sírtam.

Paulina: Kiskoromban volt egy minikonyhám, amiben évekig játszottam. Pedig nem tudok főzni, de azt valamiért nagyon szerettem.

Szombat este Finálé. Laci, szerinted miért érdemli meg Paulina a győzelmet?

Gáspár Laci: Neki van a legkülönlegesebb és legszebb hangja. 

Ha meghallod bárhol a hangját, abban a másodpercben tudod, hogy Paulina az. A mai világban nagyon ritkák az ilyen hangok. 

Régebben, ha meghallottad a nagy énekesek hangját, mint Tina Turner vagy Céline Dion, egyből tudtad, hogy ki az. Sok jó énekes van ma is, de olyan, aki karakteres, különleges, nagyon kevés. És Paulina pont ilyen!

Mit üzennétek azoknak, akik jelentkezni szeretnének a 2022-es X-Faktorba?

Paulina: Aludják ki magukat előtte (nevet). Amikor valaki továbbjut, és hall egy jó kritikát, akkor azt tegye magáévá. Higgye el, hogy tényleg van olyan jó, hogy újra bizonyíthat.

Gáspár Laci: Ez nagyon jó gondolat. Viszont amikor valaki nem jut tovább, akkor ne másban keresse a hibát, hanem fogadja el és épüljön belőle. Ha tényleg tehetséges és tényleg erre született, akkor úgyis sikerülni fog.

 

#X-Faktor#rtl#RTL Klub#gáspár laci#paulina#interjú#finálé#kapcsolat

Címlapról ajánljuk