X-Faktor

Te döntesz arról, ki lesz az X-FAKTOR 2016 győztese!

rtl.hurtl.hu

2016. november 5. 19:00

Nagyon fontos változás a korábbi évekhez képest, hogy az első három élő showban nem egy, hanem egyből két produkció fog elbúcsúzni a versenytől, de nemcsak a szabályok változtak meg, hanem a szavazás menete is. Mutatjuk, hogyan!

Idén tehát a nézők kétféleképpen szólhatnak bele a végső sorrend kialakulásába: SMS-ben vagy applikáción keresztül.

Először megmutatjuk, hogyan tudod befolyásolni  a versenyzők sorsát az  RTL24 applikációján keresztül:

Ehhez nem kell mást tenned, mint letölteni az RTL24 applikaciót, amely elérhető IOS és Android operációsrendszerre is. Belépni az RTL Most vagy Facebook felhasználóneveddel és jelszóval tudsz majd. 


Az applikációban a néző IGEN vagy NEM szavazatot tud leadni a produkciók alatt. Fontos, hogy az applikációs szavazás csak a produkciók alatt él, és arra az előadásra tud szavazni, akit lát. Azt, hogy az applikációval mettől meddig lehet szavazni, folyamatosan írni fogjuk a képernyő jobb sarkában.

 

 

SMS-ben mindenkinek 12 szavazata van, ezt a szavazási időszak alatt bármikor bármelyik produkcióra el tudja küldeni, tetszőlegesen variálva ezeket. Küldhetsz 12 szavazatot egy énekesre vagy zenekarra vagy akár mindegyik produkcióra egyet-egyet!
 



Amikor mind a 12 produkciót láthattátok a szavazást lezárjuk, az adás második felében lehetőségetek lesz még egyszer szavazni, és ezzel segíteni a kedvenc énekeseteket vagy zenekarotokat.

#X-Faktor#tóth gabi#byealex#puskás-dallos peti#gáspár laci#rtl#RTL Klub#szavazás#sms#applikáció

Címlapról ajánljuk