X-Faktor

X-Faktor: Ők már továbbjutottak az élő show-ba!

rtl.hurtl.hu

2016. október 29. 22:05

Szombat este Gáspár Laci és ByeAlex választotta ki a mentorházban azokat a versenyzőket, akiket tovább visznek magukkal az X-Faktor élő showjába. A 25 év felettiek kategóriájában így Balogh Eszter, Fejes Szandra és Ónodi János, míg a zenekarok közül a Ham Ko Ham, a Jaggers és a Soulbreakers állhat majd fel jövő hét szombaton 20 órától az X-Faktor színpadára.

Szombat este Gáspár Laci Mentor Házában kezdődött a sorsfordító döntések sora: kik juthatnak be a 25 év felettiek kategóriájában a 2016-os X-Faktor élő showjába. Gáspár Lacinak Caramel segített meghozni a döntést, ami nem volt egyszerű feladat. Sárosi Anita Anisszának a válogatón és a táborban is állva tapsoltak a mentorok, az élő showba jutás küszöbén azonban cserbenhagyta őt a hangja. Horváth Nikolett Colette utolsó esélyét látta az X-Faktorban arra, hogy énekesnő legyen, Brantner László pedig óriási szívvel énekelt, az élő showba azonban most nem sikerült bejutniuk.

Fejes Szandra profizmusa, Balogh Eszter küzdeni akarása és Ónodi János különleges hangszíne azonban egyértelműen meggyőzte Gáspár Lacit és Caramelt is, így a 25 év felettiek kategóriájában ők állhatnak majd színpadra jövő hét szombaton az X-Faktor első élő showjában.

 

 

A zenekarok kategóriájában Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője segített a döntésben ByeAlexnek. Az Atomic Playboyz egészen új zenei oldalát mutatta meg, a The Wedding At The Slaughterhouse tagjai pedig ugyanolyan profizmussal álltak a feladathoz, mint az eddigi produkcióik során. ByeAlex legnagyobb meglepetésére a Dynamite Dudes nagybőgöse, Szilágyi Misi nemcsak begipszelt lábbal, hanem új zenésztárssal érkezett a mentorházba, s bár ez a felállás sem volt ByeAlex ellenére, az élő showba nekik sem sikerült bejutniuk.

Lábas Viki három zenekar produkcióját hallgatva lett lúdbőrös, akik végül be is jutottak az élő showba: a Ham Ko Ham, a Soulbreakers és a The Crossroads. Ez utóbbi banda azonban mentorukra hallgatva megváltoztatta a nevét, így az élő showban már Jaggers-ként lépnek majd színpadra.

 

 

 

Holnap este 18.50-től a fiúk és a lányok kategóriáján lesz a sor. Tóth Gabi Lotfi Begi segítségével dönti el, melyik három lány énekelhet legközelebb már élőben a közönségnek. Puskás Peti pedig öccsével, Danival választja ki azt a három fiút, akik továbbjutnak az élő showba.

 

 

#X-Faktor#tóth gabi#byealex#puskás-dallos peti#gáspár laci#rtl#RTL Klub#25 év felettiek#élő show#döntő

Címlapról ajánljuk