Videó

„Féltem a kismamaközösségektől” – Ráskó Eszter így beszélt terhességéről

rtl.hurtl.hu

2024. február 26. 5:04

Ráskó Eszter 2019-ben ezen a napon mesélt a Reggeliben terhességéről. Akkor 23. hete volt várandós. A humorista azt mondta, párjával arra készültek, hogy hosszú folyamat lesz a teherbeesés, de nem így lett. „Egyből egy” – üzente sejtelmesen. Arra a kérdésre, hogy mióta készül kismamának, arról beszélt, hogy ez a döntés csak úgy megtörténik: „az ember egy ideig ízlegeti a dolgot, a végén belevág”. Ráskó Eszter azt is elismerte, hogy félt a kismamaközösségektől. „Volt egy elképzelésem arról, ahogy a tarisznyás ősanyák állnak a játszótér szélén, és szúrós szemel néznek egymásra” – fogalmazott. Hogy ehhez képest milyen kismamákkal került kapcsolatba, és megváltozott-e a férfiak viselkedése a terhesség hatására, kiderül a videóból.

Ráskó Eszterről nemrég derült ki, hogy Vadon Jani helyett ő lesz a harmadik műsorvezető Sebestyén Balázsék rádióműsorában, miután a hallgatóktól a humorista kapta a legtöbb szavazatot.

Meg is mutattuk első napját Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri mellett, amiről ő maga így fogalmazott: „rettegtem az egésztől”:


„Megpróbáljuk meggyőzni a hallgatókat, hogy nem Alekosz lesz!” – ilyen volt Ráskó Eszter napja Balázséknál:

 

#Videó#Bulvár#ráskó eszter#humorista#kismama#terhes#ezen a napon#Reggeli#terhesség

Címlapról ajánljuk