KERESÉS search-close

humorista

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "humorista"

Top 3 - Nagy Bandó András 62 éve volt, mikor kislánya született

Nagy Bandó Andrásnak összesen három gyermeke van: kettő az első házasságából, a harmadik pedig a nála harminc évvel fiatalabb második feleségétől. Gvendolin Glenda akkor született, amikor Bandó már 62 éves volt.

A baba nevét már tudják, a nemét még nem döntötték el - Ráskó Eszter a babavárásról

Szerda este egy vlogbejegyzésben jelentette be a Showder Klub egyetlen női humoristája, Ráskó Eszter, hogy babát vár. Jelenleg 5 hónapos terhes, eddig azonban az intimitás miatt titkolta állapotát. A Dumaszínházban találkoztunk vele, hogy kifaggassuk a részletekről! Ha még hosszabban is megnéznéd az interjút, kattints IDE!

RÁSKÓ ESZTER: „Növök, növünk, nem tudom, mikortól hatályos többes számban beszélni”

A Showder Klub egyetlen női humoristája szerdán este, Matrojska című vlogjában jelentette be, hogy 5 hónapos terhes. Eszter, ahogy ezt megszokhattuk tőle, a babvárást is kellő humorral kezeli, bár azt azért elismeri, hogy ez egy óriási változáson és egyben érdekes önismereti utazáson megy most keresztül.

Nem vállalja az Oscar-gálát Kevin Hart

Két nap után meggondolta magát és a nagyobb botrányt megelőzve maga mondott le arról Kevin Hart, hogy a jövő évi Oscar-gálát vezesse. A hivatalos felkérést szerdán jelentették be, azonban pár rosszakaró később előkotort a humorista múltjából néhány kínos emléket…

Hogy fest Pajkaszeg papíron és a valóságban?

Kormos Anett kétgyermekes anyuka, emellett humorista, akinek A mi kis falunk legfrissebb poénjait is köszönhetjük. A vezető forgatókönyvíró alkotótársaival együtt hét hónap alatt írta meg a 3. évadot. Amúgy még soha nem járt a forgatás helyszínén - mi elvittük magunkkal.

Felméri Péterék már a második babán gondolkoznak?

A humorista már több mint egy éve mindennap nagyon korán kel, hiszen kisfia nem valami nagy alvó. A babázás és a nemalvás mellett viszont máris a következő babán gondolkoznak párjával. Az apaság természetesen a műsorain is visszaköszön, hiszen mindig arról mesél a színpadon, ami vele történik.

A Portréban Aranyosi Péter megdumálta Barabás Évit

Aranyosi hiába lenne HT, vagyis háború esetén túsz, a hadtörténelemhez, a tankokhoz nagyon is jól ért, sőt, szenvedélye ez. Diplomamunkáját is ez a téma ihlette. Különleges tankmúzeumokba is eljutott, bár mostanság online harcol a tankokkal. Történelem tanár sosem volt, édesanyja egyébként is papnak, vagy nőgyógyász orvosnak szánta. Peti egyébként azt mondja, amatőr szinten nagyon is érdekli a nőgyógyászat. Emellett még érdekli a barlangászat is, ifjú titánként „Kecsap” néven fedezte fel a földalatti világot.

Badár Sándor:

Nevetni mindenki szeret, ezért is szokták mondani, hogy a humor egyfajta gyógyszer is egyben. A nevettetés művészete pedig szintén egy komoly szakma, nem is alkalmas rá akárki. Badár Sándornak a nevettetés a szenvedélye.

Hofira emlékezünk!


szerző:
2018.04.10. 16:20
Hofira emlékezünk!

Sajnos már 16 éve nem hallhatjuk Hofi Géza csontig hatoló véleményét. A legendás humorista 2002. április 10-én hunyt el, rá emlékezünk most.

Story Extra 2018-01-25


szerző:
2018.01.25. 16:15
Kiss Ádám:

Szavazz kedvencedre a cometlive.hu oldalon vagy az RTL24 applikáción keresztül!

Bödőcs Tibor bízik benne, hogy elnyeri idén a Comet Lajos díjat!

Szavazz kedvencedre a cometlive.hu oldalon vagy az RTL24 applikáción keresztül!

Szoros lesz a verseny az idei Comet-gálán a humoristák között!

A Félszeg, a Laza, az Őrült, a Mackós és a Vidéki értelmiségi. Közülük kerül ki majd az idei Comet humoristája. Hogy melyik meghatározás, melyik stand uposra illik, azt mindjárt megtudhatják. Azt viszont már sokkal nehezebb megfejteni, hogy ki lesz a befutó, mivel Bödőcs Tibor jelölésével nagyon szorossá válhat az élmezőny.

Fókusz 2017-11-23


szerző:
2017.11.23. 17:20
Mi a jó humorista ismérve?  A Comet jelöltjei válaszolnak!

Idén is szavazhatsz kedvenc humoristádra a Cometen! A 2017-es jelöltek között szerepel Mogács Dániel, Bödőcs Tibor, Hadházi László, Kőhalmi Zoltán és a tavalyi győztes, Kiss Ádám neve is. Nézd meg videónkat, amiből kiderül, hogy ki hogyan fogadta a jelölést!

Kern András szerint Firenzében mindenki magyar

Kern Andrásnak hála hat évvel ezelőtt megtudhattuk, mi szerepel egy gyorsétteremlánc által benyújtott periratban, melyet a firenzei polgármesternek címeztek. Mindehhez Ceglédi Zoltánnak is volt egy-két szava.

Anna:

Habár a humorista nem él gluténmentes életet, most mégis elkészítette Zellei Tündi ételét. Ráskó Eszter a magánéletébe és a stand up világába is beavatta a nézőket, majd hamarosan fel kellett húznia a kesztyűt, hiszen kezdetét vette a poénpárbaj Lukács Mikivel...

 

 

Portré 2017-09-03


szerző:
2017.09.03. 23:35
30 kilót fogyott a Showder Klub humoristája

Orosz Gyuriról egyáltalán nem mondható el, hogy nem viccel, kivéve, ha a fogyásról és egészséges életmódról van szó. A Showder Klub humoristája 30 kg-tól szabadult meg az elmúlt pár hónapban egy speciális étrend segítségével. De hogy pontosan miről is van szó, ő maga mesélte el, és barátja is elkísérte, aki segített neki ebben a nem kis feladatban.

Aranyosi Péter kapta idén a Karinthy-gyűrűt

Ez a legnagyobb elismerés, amit humorista kaphat. Aranyosi Péter egykor gyakornokként került a Rádiókabaréhoz, és ott is ragadt. A Karinthy-gyűrűt 1975 óta minden évben, június 25-én, Karinthy Frigyes születésének évfordulóján osztják ki a Rádiókabaré kiemelkedő teljesítményt nyújtó szerzőinek, előadóinak.

Díjazták Aranyosi Péter humorát!

Aranyosi Péter immár Karinthy-gyűrűs humorista. A Story Extra stábja ott volt azon a díjátadón, ahol Dombóvári István műsorvezetésével ünnepelték azokat, akiknek szakmájuk a nevettetés.

Story Extra 2017-07-28


szerző:
2017.07.28. 17:25
Aranyosi Péter kapta a 43. Karinthy-gyűrűt

A kiugrott történelemtanár és Diósgyőr drukker. Nemrég az RTL II-n, a Showder Klubban egész este ő szórakoztatta a közönséget. Aranyosi most a csúcsra érve azt mondja, poénjaival soha nem bántott meg senkit, legalábbis így tudja, pedig többnyire be sem áll a szája.

A teljes adást ITT nézheti meg!

ARANYOSI PÉTER:

A 43. Karinthy-gyűrűt Aranyosi Péter kapta, a kiugrott történelemtanár és Diósgyőr drukker. Nemrég az RTL II-n, a Showder Klubban egész este ő szórakoztatta a közönséget. Most egy olyan oldalát is megmutatta, amit csak kevesen ismernek, a régi emlékek felidézése közben őszintén elérzékenyült.

Felméri Péter igazi szuperhős!

Részlet az első évad negyedik részéből:

Peti Kolozsvárról indult útnak az amerikai álom felé, ahol furmányos ufókkal és magával Godzillával is felvette a harcot. Hogy mi lett a küzdelem vége? Itt megtudhatod!

Csenki Attila felfedte a mesekönyvek mocskos titkait

Részlet az első évad negyedik részéből:

Az újdonsült apuka nehezen birkózik meg a gyereknevelés nehézségeivel, de szívesen olvas fel kislányának. „Hetedhét országon keresztül”, megdöbbentő vizekre evez…

Kiss Ádám a zsaruk vérét szívja

Részlet az első évad negyedik részéből:

A humorista a Rolling Stones koncertről egészen Erdélyig kalauzolta el a nézőket, és bizony, időnként a rendőrökkel is meggyűlt a baja. Kíváncsi vagy a kalandos utazásra?

Kiss Ádám lett a nyaralások szuperhőse?

Beindult a vakáció szezon, mindenki valami forró helyen sütteti a hasát, így van ezzel a Showder Klub humoristája is. Ráadásul, még a nyaralás alatt sem pihen: úgy döntött, ő lesz Holiday Man!

Dombi várja, hogy felfedezzék...

Dombóvári István mindent megtesz azért, hogy elérje célját. A humorista már most is nagy népszerűségnek örvend, de mégis valami többre vágyik?

Dombóvári István kipattintotta magát! Nézd!

A humorista évek óta küzd a kilókkal és ennek meg is van az eredménye! Rengeteget ledobott már magáról. Most viszont egy igazán menő képet tett ki a rajongóinak.

Dombóvári István szuperhőssé vált?

A népszerű humorista egy igazán meglepő videót posztolt a közösségi oldalán, mely állítása szerint bizonyíték arra, hogy szuperképességgel rendelkezik.

Elcsábítanád Aranyosi Pétert? Segítünk!

Többféle mód is létezik rá, hogy megkaparinthassuk a humorista szívét: egy-kettőt már eddig is ismertünk, azonban a „4 betűs szavak” című önálló estjén még nagyobb Aranyosi-szakértővé válhattunk.

Kiss Ádám vicces paródiával lepte meg rajongóit!

A népszerű humorista is beállt a világhírű Salt Bea parodizálók közé. A végeredménytől persze mindenki fogta a hasát. Mutatjuk!

Fókusz 2017-05-30


szerző:
2017.05.30. 17:25
Kiss Ádám különleges fotót posztolt kisslányáról

Kiss Ádám egyértelműen rajong kislányáért, aki alig egy hónap múlva betölti első életévét. A büszke apuka nemrég egy tengerpartra vitte Olíviát, közös fotójuktól pedig szó szerint elolvadt a Facebook közösség.

 

Story Extra 2017-05-15


szerző:
2017.05.15. 16:55
Aranyosi Péter újra érettségizett!

A tegnapi magyar érettségi után, a humorista is bizonyíthatta tudását, miközben felelevenítette egykori, természetesen tréfás tapasztalatait is.

BADÁR SÁNDOR: „Bízom benne, hogy a globalizált világ sosem ér el idáig”

A humorista sokkal többet kapott az expedíciótól, mint amire számított. Vicces és megdöbbentő szituációból is akadt bőven az út során, de azt mondja, még mindenképpen szüksége van egy-két hétre, hogy a sok élmény leülepedjen benne.

Story Extra 2017-04-12


szerző:
2017.04.12. 16:55
Ha jól vezetsz, bejössz a csajoknak! Ugye, Elek Péter?

Részlet a 19. évad 1. részéből:

Férfias és lehengerlő dolog lehet, ha egy srác igazán vagányul közlekedik az utakon... kivéve akkor, ha nem ismeri a szabályokat, és meghúzza az apád kocsiját!

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

A Showder Klub színpadán: Elek Péter!

Részlet a 19. évad 1. részéből:

A 19. évadban is köszönthetünk új fellépőket a már jól ismert humoristák között. Elek Péter a hajnali csajozási kísérleteivel lépett be a poéngyárosok közé.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Sose horgássz úgy, mint Bellus István!

Részlet a 19. évad 1. részéből:

Pokolgép koncert után hajnalban, kicsit becsípve halakra vadászni, na az aztán az élvezet. Főleg, amikor minden horgász kiközösít, és még a kacsázás is megfordul a fejedben!

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Bellus István kikészül a tanuló vezetőktől

Részlet a 19. évad 1. részéből:

Ha a humorista lánya éppen vezetni tanul, akkor sok érdekes sztorit hallhat az oktatójától. Így volt ezzel Bellus is, aki csak a fejét fogta a meredek szituk miatt.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Badár Sándor: „Nincs teljesíthetetlen dolog, csak elképzelhetetlen!”

A humorista is hamarosan nagy fába, pontosabban hegybe vágja majd a fejszéjét. Klein Dávid és Suhajda Szilárd Everest Expedícióra készül, de őket többen is elkísérik. Többek között Lilu, Geszti Péter, Száraz Dénes és Badár Sándor is.

Koós János eddig nem hallott történetei

Koós János 80 éve! A legendás énekessel nosztalgiáztunk - olyan történeteket is mesélt, amit eddig nem hallhattunk... Koós János életében a humor a legfontosabb, ez élteti a hamarosan 80 éves énekest. 45 éve él boldog házasságban és mai napig imádja szórakoztatni közönségét. A népszerű humorista most beengedte otthonába a Story Extra stábját.

Story Extra 2017-02-20


szerző:
2017.02.20. 17:25

Egy egész ország gondolta szilveszterenként, hogy ez az ember a tűzzel játszik. Hogyan lett Hofi Gézából egyszemélyes színház, a nemzet megmondóembere? A magyar politikai kabaré legnagyobb alakjának története a XXI. században.

 

XXI. század 2017-02-07


szerző:
2017.02.07. 22:30
Kiss Ádám tündéri fotót osztott meg kislányáról!

A humorista imádja gyermekét, s ezt nem is rejti véka alá! Nemrég követőivel is megosztott egy képet Olíviáról. Sőt! Róla is előkerült egy gyermekkori fénykép.

Dombóvári István nem kímélte a rajongókat – Szakított párjával?

A humorista nem aprózza el a poénokat, ha saját közösségi oldaláról van szó, sőt. Sokszor a féltett magánéletébe is beavatja követőit, akár egy jó viccről, akár valamilyen komolyabb dologról legyen szó.

Mi a legnagyobb ajándék, amit Dombi kaphat? Elmesélte!

A humorista is sűrű évet zárhat, volt sok projekt, műsor és fellépés, amit azonban a legjobban szeret, hogy még mindig szinte minden este színpadon lehet. És ennek már 12 éve.

Dombi: „Egy aranyközépúton vagyunk, én és a karácsony”

A humorista szereti az ünnepeket, de azért nem viszi túlzásba a dolgot: nem teker fényfüzéreket még a hűtőre is. A gyerekkori karácsonyokra is visszaemlékezett kicsit. A szüleinek azóta is próbálja visszaadni a sok jót, amit tőlük kapott. De másoknak is ad: Dombóvári István is részese lesz a december 28-án jelentkező Fókusz különkiadásának.

Két humorista összefut a gyógytornán - ez vicc?

Nem, ez nem egy vicc kezdete, a valóságban is megtörtént: Aranyosi Péter Markos Györggyel találkozott véletlenül a gerinctornán. A fotózás természetesen kötelező volt, de egy ilyen duó esetén ez is viccesre sikerült. Aranyosi és Markos is olyan testtartást vett fel, hogy megértjük: tényleg szükségük van egy kis gyógytornára...

LITKAI GERGELY:

Egy vadonatúj kategória a 2016-os Cometen. Idén a legjobb humoristákat is díjazzák. Litkai Gergely a Dumaszínház alapítója, akit a magyar stand-up atyjának tekintenek. 2003-ban egy kis kávézóban alapították meg társulatukat. Most a magyar humor sajátosságairól a Cometes jelöltségéről is beszél.

Kiss Ádám duplán izgulhat a Cometen

Kiss Ádám nem tűnik stresszes típusnak, de most duplán izgulhat a pénteki Comet-díjátadón, a humoristát ugyanis két kategóriában is jelölték a díjra. De mit vár a jelöléstől? Melyik kategóriát szeretné jobban megnyerni? Kiderül a következő riportunkból.

Story Extra 2016-11-24


szerző:
2016.11.24. 17:25
Amikor a hétvége vasárnapra esik!

Ezzel a szellemes képaláírással osztotta meg Kiss Ádám legutóbbi Instagram-posztját. Mackóalsó, egy sima póló és kinyúlás a kanapén - na meg egy üveg sör a kézbe. Ennél nagyobb lazítást szinte el sem lehet képzelni. A stand-upos ezek szerint nem izgulja túl a közelgő Comet gálát, ahol a legjobb humorista kategóriában jelölt Ádám.

Kiss Ádám: „Életben van még, jó szülők vagyunk”

Részlet a 18. évad 3. részéből:

Ádámnak kisslánya született, úgyhogy most már ő is besorolt az apukás sztorikat is hozó humoristák közé. Milyen az, amikor a gyerek kordagyurizik? Hova való a szélcső? A gyerekes szülők élete nem kevés rejtélyt tartogat.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Ganxstát jobb nem piszkálni, mert állon csap (Kiss Ádám)

Részlet a 18. évad 3. részéből:

Volt egy sztori Ganxsta Zolee-ról, hogy lecsapott valakit egy céges bulin, Ádám is ott volt és kielemezte a szituációt: „ha egy veszett kutyát seggbe rúgsz, ne lepődj meg”.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Hogyan élik túl a férfiak a veszélyes takarítás idényeket? (Csenki Attila)

Részlet a 18. évad 3. részéből:

Veszélyes, amikor egy nő takarítani kezd, főleg egy férfi szemszögéből. De mi a legjobb stratégia, hogy dolgozni se kelljen és az asszony is békén hagyjon minket? Csenki kimondta a kulcsszót: áltevékenységek!

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Musimbe Dávid Dennis: „A való életben is néger vagy csak a tévében látszik annak?”

Részlet a 18. évad 3. részéből:

Vajon milyen nyelven fog megszólalni? Őt már betelepítették vagy csak most érkezett? Dennis imádja az emberek első reakcióit, a fellépéseit követő agyament kérdéseket pedig még inkább!

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Kőhalmi Zoltán biztos a dolgában


szerző:
2016.10.12. 17:00
Kőhalmi Zoltán biztos a dolgában

A színpadra lépés előtti szorongások ellenére Kőhalmi magabiztosan jelentette ki, hogy tutira ő nyeri a Comet gömböt a legjobb humorista kategóriában.

Comet 2016: A legjobb humorista kategória jelöltjei

Idén megújult a Comet, itt a Story Extrában pedig napról napra bemutatjuk Önöknek a jelölteket. Most nézzék a legjobb humorista kategória esélyeseit.

Comet 2016: A legjobb humorista kategória jelöltjei

Idén megújult a Comet, itt a Story Extrában pedig napról napra bemutatjuk Önöknek a jelölteket. Most nézzék a legjobb humorista kategória esélyeseit.

Badár Sándor a bóják réme?


szerző:
2016.09.17. 12:30
Badár Sándor a bóják réme?

A humorista bedumálta magát a filmművészetbe, a reklámiparba, a showbizniszbe, a stand-up comedybe, és meg se állt a terepraliig. Lássuk, hogy teljesített!

Mi a kedvenc témaköröd?


szerző:
2016.08.29. 17:25
Mi a kedvenc témaköröd?

Humoristák szeretnek egy-egy témán rugózni. Idővel ismertetőjegyükké is válhat. Mi a kedvenc témaköröd? Ez a nap kérdése.

Milyen a rossz vicc?


szerző:
2016.08.25. 18:00
Milyen a rossz vicc?

Humoristákat kérdeztünk: melyik a legrosszabb vicc, amit valaha hallottak és egyáltalán milyen a rossz vicc? Ez a nap kérdése.

A családi asztalnál is te vagy a legviccesebb?

A Mr. Bean-t alakító színész, Rowan Atkinson állítólag csak akkor vicces, ha a munkáját végzi, a magánéletben inkább csendes és komoly. De lehet általánosítani a humoristáknál?

Mit jelent a humor a humoristák számára?

A humor megédesíti a hétköznapjainkat, de hogy vannak ezzel azok emberek, akik ezzel keresik a kenyerüket?

Gálvölgyi János visszatért!


szerző:
2016.07.25. 13:02
Gálvölgyi János visszatért!

A színművészt július elején szállították kórházba, így több előadását is kénytelen volt lemondani. Egy ország aggódott érte, most azonban visszatért és szerencsére jól van! Már színpadra is lépett, ahol a közönség hatalmas ovációval fogadta!

Badár Sándor: vasutasból lett humorista

Badár Sándor kiváló humorista, egykori vasutas, most rendbe teszi életrajzát. Mikor volt színész, mikor vasutas, és hogy pontosan mi áll a névjegykártyáján, ha egyáltalán van neki. Azt is elárulja, hogy vezet és hogy hogyan drukkolt focistáinknak az Eb alatt.

Hofi mindörökké: a nagy nevettetőre emlékezünk

Holnap lenne 80 éves a magyar humor legmeghatározóbb alakja: Hofi Géza. Poénjait minden generáció ismeri, tehetségét soha, senki nem kérdőjelezte meg. Legjobb barátja Koós János felelevenítette nekünk a sok tréfát, amit együtt követtek el, Lóránt Barna stand up-os pedig színpadi produkcióit elemezte, de kizárólag szuperlatívuszokban.

Amy Schumer ismét nagyot alkotott!

Az amerikai humorista eddig is öniróniája miatt volt népszerű és most sem okozott csalódást. Egy videót posztolt Instagramjára: azt a hatalmas küzdelmet örökítette meg a medencében, ahogy egy felfújható gumi-flamingóból próbál kikászálódni.

Új feladattal bízták meg Dombit

A humorista sosem pihen, mindig tesz-vesz, bolondozik, és előszeretettel vág bele új dolgokba. Mostani projektje mellett sem tudtunk elmenni szó nélkül. Hogy miért? Mert elolvadtunk tőle!

Leteszteltük Dombóvári István humorát!

Dombi kimondottan vicces ember. Ez tény. Évek óta szórakoztat színpadon és képernyőn keresztül is. De kíváncsiak voltunk arra, hogy vajon akkor is úgy vág-e az agya, amikor váratlanul állítunk be hozzá, és kérdések tömkelegét zúdítjuk rá.

Boldog szülinapot Dombi!


szerző:
2016.04.30. 19:00
Boldog szülinapot Dombi!

Ma ünnepli 38. születésnapját a híres humorista, aki e kedves alkalomból saját posztjával lepte meg rajongóit.

GALLA MIKLÓS: Meghatározhatatlan Alakú Absztrakt Idomok Minisztériuma kellene

Galla Miklós által javasolt minisztériumok után, már nem is tűnik annyira bizarrnak a Monty Python féle Hülye Járások Minisztériuma. A magyar humorista fordította le az abszurd humor nagyágyúinak jeleneteit. Többek között azt is, ami ezt a bizarr hivatalt mutatja be.

Story Extra 2016-02-24


szerző:
2016.02.24. 17:25
A terrort könnyebb humorral feldolgozni

Miközben az egész világ megdöbbenve figyeli a szörnyű eseményeket, az azt követő azonnali megtorlást és bosszút, egyre többen vágynak rá, hogy az élet visszatérjen a rendes kerékvágásba. Felfogni a történteket nem könnyű, annál könnyebb azokat félreérteni vagy félremagyarázni.

A humor megoldás lehet a történtek feldolgozására

Miközben az egész világ megdöbbenve figyeli a szörnyű eseményeket, az azt követő azonnali megtorlást és bosszút, egyre többen vágynak rá, hogy az élet visszatérjen a rendes kerékvágásba. Felfogni a történteket nem könnyű, annál könnyebb azokat félreérteni vagy félremagyarázni.

Showder klub 2015-10-26


szerző:
2015.10.26. 22:00
Dolák-Saly Róbert: biológia tanárból lett előadóművész

Dolák-Saly Róbert humorista, színész, énekes és tanár. Utóbbi bár kicsit meglepő és lehet sokan nem is tudják, ám ő valójában biológia tanárnak készült. Hogy miért pont ezt a szakmát választotta, honnan jött az állatok szeretete és végül miért pártolt el a tanítástól, elmesélte.  

Portré 2015-09-20


szerző:
2015.09.21. 00:00
Portré 2015-09-20

Balkáni szuperhősnek titulálja rajzolt karakterét, vérbeli humorista, aki a lelkét eladja egy jó poénért, meseíró kisfiú, akinek annak idején a Kisdobosban is jelentek meg írásai. Dombóvári István, Dombi, a humor mellett most nagy feladatra készül, a Hungary’s Got Talent vadonatúj showműsor társműsorvezetője lesz. Erről is beszélgettek Barabás Évivel.

Egy vérbeli humorista, aki a lelkét eladná egy jó poénért

Balkáni szuperhősnek titulálja rajzolt karakterét, vérbeli humorista, aki a lelkét eladja egy jó poénért, meseíró kisfiú, akinek, annak idején a Kisdobosban is jelentek meg írásai. Dombóvári István, Dombi, a humor mellett most nagy feladatra készül, a Hungary’s Got Talent vadonatúj showműsor társműsorvezetője lesz. Erről is beszélgettek Barabás Évivel.

Showder klub 2015-09-14


szerző:
2015.09.14. 22:00
Showder klub 2015-09-14

Klasszikus stand up comedy-show - azaz állj ki és dumálj - Showder módra. A műfaj gyökerei a tengerentúlra nyúlnak vissza, de Nyugat-Európában is népszerű eme humorformátum, az Esti Showderből már ismerős dumagépekkel, vagyis ország legtehetségesebb fiatal humoristáival.

Dombi senkit sem kímél


szerző:
2015.05.15. 17:35
Dombi senkit sem kímél

Dombóvári István azért szeretne a Fókuszba kerülni, mert péntek este lesz adásban első önálló estje, amelyben majd 50 percen keresztül szórja majd a poénokat. Polyák Alexandra riportja.

Dombóvári István szuperhősnek állt

A Showder Klub humoristája volt a vendégünk, aki szuperhőssé változott, nem titkolt célja ugyanis, hogy poénjaival jobb kedvre derítse az embereket. Később ellátogatott hozzánk Fésűs Nelly, Haumann Petra és Bálint Ádám is, akiket arról kérdeztünk, hogy miről kellett lemondaniuk gyerekeik születésekor. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Dombóvári István szuperhősnek állt

A kilókkal állandó harcban álló Dombi már tíz éve humorban utazik, de sok szakmát kipróbált, mielőtt a színpadon kötött ki. Kacskaringós életútjáról kérdeztük, és azt is elárulta, hogy mi köze a szuperhősökhöz.

Hofi Gézára emlékeztek a Heti Hetesben

Április 10-én volt a humorista halálának 13. évfordulója. Mindenki ismerte, mindenki szerette, hiszen neki mindig mindenről megvolt a véleménye, és soha nem rejtette véka alá. Egy ízben a Heti Hetest is megemlítette előadásán.

Elhunyt Katona János színművész

A humorista, aki az egész országot megnevettette 66 éves korában hunyt el. A színészre barátjával és társulatának igazgatójával, Nemcsák Károllyal emlékeztünk.

Rekop György és a VV7 találkozása

A humorista azért szereti nézni a VV-ket, mert mindig merít belőlük valami jó kis poént.

Különc politikusok


szerző:
2015.02.05. 19:05
Különc politikusok

Míg a világ bizonyos országaiban az emberek tartanak a politikusoktól, a másikban imádják őket. Most ez utóbbiakról lesz szó.

Jöjjenek a világ legfurcsább politikusai

A szerényen élőt, a hóbortosat, a tetováltat, a humoristát, a viselkedni nem tudót és mindazokat, akiktől színesebb lett a politika. Jász Zoltán riportja.

Egy különös barátság története

Farkasházy Tivadar és Bagi Iván barátsága hosszú évekre nyúlik vissza. Tivadar már a megismerkedésük pillanatától kezdve egy különleges tehetségnek tartotta Ivánt, ezért felkarolta és támogatta. Ha kellett, szülői értekezletre ment vagy éppen meghallgatta. Bár voltak időszakok, amikor egy kicsit távolabb kerültek egymástól, mégis sikerült rendezni a vitákat és félreértéseket. Kettejük kapcsolatáról és az elmúlt évekről őket kérdeztük.

XXI. század 14-11-25


szerző:
2014.11.25. 23:30
XXI. század 14-11-25

XXI. század: A diktatúrában mindenki fogoly. Ügyeskedni kell a túlélésért. Mindent megtesz a sikerért. Aki bakot tart a humoristáknak. Farkasházy Tivadar a XXI. században, ahol a legendák velünk élnek.

Farkasházy Tivadar a XXI. században

A diktatúrában mindenki fogoly. Ügyeskedni kell a túlélésért. Mindent megtesz a sikerért. Aki bakot tart a humoristáknak: Farkasházy Tivadar.

Kulka János csatlakozik a humor nagyágyúihoz

Kulka Jánost rengeteg szerepben láthattuk már, vasárnap este azonban új oldaláról ismerhetjük meg, ekkor debütál ugyanis a Heti hetesben. Mint mondja, ő maga is alig várja már az alkalmat, hogy találkozzon a humor nagyágyúval.
 

Galla Miklósnak saját atlétatrikó gyűjteménye van

Galla Miklós úgy gondolta, nem foszthatja meg a rajongóit attól a tudástól, amire az elmúlt években a divat világában szert tett. A népszerű humorista a maga sajátos stílusában mutatta be a Reflektor nézőinek ruhadarabjait.

Portré 14-08-03


szerző:
2014.08.04. 01:05
Portré 14-08-03

A Portré vendége azt kérte, ne konferáljuk humoristaként, mert bár megtisztelőnek tartja, ő csupán egy jókedvű színész volt. Hogy végül miben találta meg hivatását, Markos György maga meséli el a Portréban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való