Videó

Videó: tűz ütött ki a Blaha Lujza téri Lidl mellett a múlt éjjel

rtl.hurtl.hu

2023. december 7. 7:18

A Lidl mellett ütött ki a tűz olvasónk videója alapján. Megtudtuk azt is, mi okozta a bajt.

Olvasói videó érkezett a szerkesztőségünkbe egy tűzesetről, amely a VIII. kerületi Blaha Lujza tér sarkánál található Lidl üzlet mellett tört ki. Olvasónk szerint az eset szerda este 11-12 óra körül történt.

Tudomásunk szerint a raktár eddig tisztázatlan okok miatt kapott lángra. A helyszínre több tűzoltó és rendőr érkezett. Az üzlet zárva volt a tűz idején, személyi sérülésről nem tudni, sem arról, hogy indul-e büntetőeljárás az ügyben.

Az üggyel kapcsolatos kérdéseinkkel megkerestük a Budapesti Rendőrfőkapitányság és a Katasztrófavédelem sajtóosztályát is. Amint válaszolnak, cikkünket frissítjük. 

Frissítés: 

A Katasztrófavédelem megkeresésünkre azt írta: „tűz keletkezett egy üzlet raktárában szerda éjszaka Budapest belvárosában, a Blaha Lujza térnél, a Rákóczi út és az Erzsébet körút sarkán. Műanyag- és papírrekeszek égtek 5-6 négyzetméteren. A fővárosi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett egy vízsugárral eloltották a lángokat, átvizsgálták a tűz által érintett kapualjból nyíló lépcsőházat és a raktár fölötti lakást. A tűzesetben nem sérült meg senki.”

#Videó#Belföld#tűz#blaha lujza tér#kigyulladt#lángok#nézői felvételek#nézői videó#Baleset-bűnügy

Címlapról ajánljuk