Videó

„Vége! Nem érdekel!” – Jelly-t egy éve ezen a napon zárták ki a Mestercukrászból

rtl.hurtl.hu

2023. július 6. 18:57

Nem hittek a fülüknek és a szemüknek a Mestercukrász versenyzői és a séfek Jelly ámokfutását látva: miután a lány mindenkit megpróbált lekezelően elhallgattatni, végül a sütőt is kitépte a falból. 

Könyörgöm, adjuk már meg a tiszteletet másoknak, ilyet nem csinálunk, így nem viselkedünk

 – mondta Rab Kata, Jelly és Szabi csapattársa a Mestercukrászban, akinek nagyon kellemetlen volt, hogy Jelly már akkor odalépett hozzájuk és minősíthetetlen szavakkal illette a versenytársait, amikor Claudia arról beszélt, mekkora tétje van annak, hogy jól sikerül-e a feladat. 

Kata emlékeztette Jellyt, hogy ez nem az a hely, ahol „anyázunk”, mire a lány még jobban felemelte a hangját:

Megmondom neked, hogy mi ez a hely, ha nem tetszik, ez az én konyhám, tessék, ott a kanapé, ha nem tetszik, ki lehet ülni!

Jelly ezek után sem fogta vissza magát, a Séfeket is el akarta hallgattatni, ez a kísérlet azonban már kudarcba fulladt. 

A balhéról Juhos József mesélt másnap a Reggeliben, azt mondta, annyira ledöbbentek Jelly viselkedésén, hogy csak álltak a zsűripultban és tátogtak, mint egy ponty. 


Jelly az eset után az rtl.hu-nak adott interjút. Azt mondta:

Nem sok pozitívumot tudok mondani, legfőképpen dühös vagyok, mert a televízióban máshogy ismertek meg az emberek, mint amilyen valójában vagyok. A kommenteket olvasgatva azt érzem, hogy a nézőknek teljesen más képük van rólam. Elképesztő, hogy milyen üzeneteket kapok.

A teljes interjút itt olvashatják el.

#Videó#rtl#ezen a napon#Mestercukrász#jelly#kizárás#liptai claudia

Címlapról ajánljuk