Videó

„Jópofa csajok vagyunk, ha meghal valaki, boldogan sírunk” – ritkán látott archív felvétel Lang Györgyiről

rtl.hurtl.hu

2023. május 22. 12:32

A Pa-dö-dő gátlástalanságot hozott a Reggelibe – mondta Kotroczó Róbert egykori főszerkesztő, az RTL jelenlegi hírigazgatója Lang Györgyi és Falusi Mariann műsorvezetéséről. 2005-ben film készült a Reggeli legkiemelkedőbb pillanatairól, amelyben többek között a „két popszínésznő” szerepéről is szó esett. Megmutatjuk, hogyan vezetett műsort 2004-ben Györgyi és Mariann, mit gondoltak arról, hogy az RTL-hez kerültek, hogyan vélekedett Csonka András a közös munkáról, valamint a végére egy közös éneklést is tartogattunk a lányegyüttestől. 

Lang Györgyi, a Pa-Dö-Dő énekesnője 66 éves korában, hosszú, méltósággal viselt betegség után szombaton késő délután, otthonában, barátai és családja körében elhunyt. 

Fájdalommal búcsúzott tőle a KlubRádió – ahol Lang Györgyi egészen az utolsó időkig együtt vezette az Ötös című műsort állandó társával, testvérként szeretett barátnőjével, Falusi Mariann-nal –, Karácsony Gergely, Gyurcsány Ferenc, a Pécsi Nemzeti Színház társulata és sokan mások

Falusi Mariann egy közösen elénekelt Kulka János-dallal, az Ez a helyjel búcsúzott, amit kommentár nélkül osztott meg

Lang Györgyi régóta súlyos beteg volt. 28 éves korában szklerózis multiplexet diagnosztizáltak nála, a betegség előrehaladása miatt évekkel ezelőtt kerekesszékbe kényszerült. Egészségi állapota sokat romlott, amikor 2021-ben sztrókot kapott. Jó barátja, Kulka János segítette a gyógyulásban, erről a Fókusznak is beszélt.


Az RTL Híradónak Presser Gábor reagált a halálhírre, és többek között elmondta, hogyan kötött barátságot Lang Györgyi és Falusi Mariann.

 

#Videó#Belföld#Reggeli#pa-dö-dő#lang györgyi#falusi mariann#kotroczó róbert#csonka andrás#műsorvezetők#archív felvétel#ma

Címlapról ajánljuk