Tenki Réka: A politika olyan szinten beleszól a munkába, hogy vannak filmek, amiket vagy nem tudsz elvállalni, vagy nem kerülsz beTenki Réka sosem szeretett volna színészettel foglalkozni, de a beszédtanára annyira hitt benne, hogy beadta helyette a jelentkezését a Színművészeti Főiskolára. Azóta rengeteg színdarabban, filmben és sorozatban láthatta a nagyközönség, ő azonban nem szívesen nézi vissza magát. „Borzasztó! Utálom magam hallgatni és nézni” – mondta erről. A Mellékhatás sztárja a házasélete mellett a színművészek és a politika viszonyáról is beszélt az rtl.hu riporterének.
Videó

Tenki Réka: A politika olyan szinten beleszól a munkába, hogy vannak filmek, amiket vagy nem tudsz elvállalni, vagy nem kerülsz be

Borda TamásBorda Tamás

2023. május 15. 15:16

Tenki Réka sosem szeretett volna színészettel foglalkozni, de a beszédtanára annyira hitt benne, hogy beadta helyette a jelentkezését a Színművészeti Főiskolára. Azóta rengeteg színdarabban, filmben és sorozatban láthatta a nagyközönség, ő azonban nem szívesen nézi vissza magát. „Borzasztó! Utálom magam hallgatni és nézni” – mondta erről. A Mellékhatás sztárja a házasélete mellett a színművészek és a politika viszonyáról is beszélt az rtl.hu riporterének.

#Videó#tenki réka#politika#színészet#munka#szerep#film#csányi sándor#házasság#család#ma#Kultúra#interjú#NER

Címlapról ajánljuk