KERESÉS search-close

szerep

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szerep"

Színészek, akik kaszkadőr nélkül is bevállalják a veszélyes forgatásokat

A bátorságnak - vagy épp a hiúságnak - ára van, legalábbis azoknál a színészeknél, akik úgy gondolják, hogy kaszkadőr nélkül is bevállalják a veszélyes forgatásokat. A hollywoodi szupersztároknál, de a legjobb magyar szereplőknél is előfordul, hogy a bőrükön érzik a sikert. Törnek a csontok, húzódnak a szalagok, ilyen, amikor a színészek mindent megtesznek a szerepért.

ÁBEL ANITA: Évike olyat még biztos nem látott, amit Pajkaszegen tapasztalt!

Egy szigorú és éles szemű NAV ellenőr érkezik Pajkaszegre Évike személyében, akit Ábel Anita alakít. A színésznőt szerepéről és a forgatásokról kérdeztük! A teljes riportot ITT nézheted vissza!

Így ünnepelte a szülinapját a Barátok közt fiatal színésznője!

Koller Virágnak bizony felejthetetlen 18. születésnapja volt…

Ismerd meg jobban a Barátok közt maffiózóját!

Takács Katalin a Reggeliben mesélt a sorozatbeli karakteréről, a forgatáson szerzett tapasztalatairól és a magánéletéről is.

 

FEKETE ERNŐ: „Schneider az Alvilág alvilágja!

Fekete Ernő maffiafőnökként tűnik fel az Alvilág harmadik részében. A színész szerint Schneider karakterében az a legijesztőbb, hogy látszólag nincs benne semmi ijesztő: kifinomult ízlésű, udvarias modorú, menő üzletember. Persze mindez csak a látszat, mert van egy másik, a külvilág elől elrejtett, gonosz és kegyetlen énje. A teljes interjú ITT nézhető vissza!

Kautzky Armand izgalmas karaktert alakít A Tanár következő részében!

Az RTL Klub egyik nagysikerű sorozatának következő részében az ismert színész is feltűnik, és nem is akármilyen szerepben! 

A Barátok közt színésze már gyerekkorában is rajongott a sorozatért!

Pesák Ádám az RTL Klub Reggeli műsorában mesélt arról, hogy már fiatalon imádta Bartha Zsoltot és a nagy Berényi Miklóst. Így egy álma vált valóra, mikor személyesen is találkozhatott a legendás karakterekkel.

Amy Adams nem mond minden felkérésre igent

Amy Adams már annyi filmben játszott, hogy bebizonyította a szakmának, van olyan tehetséges, hogy nem kell minden felkérést elvállalnia. A 44 éves színésznő közel 60 filmben szerepelt, igen vegyes műfajokban. Súlyos filmdráma, könnyed családi film vagy vérfagyasztó krimi.

Összecsaptak az Éjjel-Nappal Budapest szereplői

Az Éjjel-Nappal Budapest szereplőit láthattuk már ezernyi szerepben, és volt köztük olyan is, ami egészen veszélyes volt. A három évvel ezelőtti feladat inkább csak különleges volt a szereplők számára, akik nagyon élvezték a játékot.

Hugh Jackman meglepődött saját szerepén

Hugh Jackman eddig 57 filmben vállalt szerepet, így már magabiztosan fel tudja mérni egy forgatási nap alapján, hogy mennyire lesz izgalmas a végeredmény. A legújabb alkotásában egy amerikai szenátort alakít, így picit meglepődött, mikor megtudta, hogy hogyan kell készülnie a szerepre.

A három lovag megharcolt Györgyi kegyeiért

A „hiszti királynőjének” döntenie kellett, kivel köti össze életét, és a véres párbajtól sem rettent vissza…

SZŐKE ZOLTÁN: „Nagyon sok átalakuláson mentem át!”

Magyar televíziózás történelmi eseményre készül a Barátok közt csapata, jövő pénteken lesz 20 éve, hogy elindult a sorozat hódító útjára. Felidéztük a kezdeteket azzal a négy szereplővel, akik mind a mai napig a történet meghatározó figurái.

 Újra magyar mozivásznon tűnik fel Marozsán Erika

Marozsán Erika szinte már igazi new york-i ként átvette az ottani életérzést, viszont a jobb filmszerepeket ott is, szinte csoda megkapni. A színésznő hosszú idő után most újra magyar filmvásznon játszik.

A Barátok közt színésznője ezzel a videóval futott be!

Nagy Alexandra élete 2011-ben hatalmas fordulatot vett, amikor besétált az RTL Klub székházába, hogy részt vegyen a sorozat szereplőválogatóján.

Mucsi Zoltán öt szerepben


szerző:
2018.09.11. 18:55
Mucsi Zoltán öt szerepben

Öt karaktert formál meg és saját feleségével játszik egy darabban Mucsi Zoltán. Háy János saját kötetéből írta színpadra "A lány, aki hozott lélekből dolgozott" című darabot, amiben Mucsi Zoltán jelmezcsere nélkül váltogatja karaktereit. A darabot szerda este láthatja először a közönség  a Szkéné Színházban.

Kiss Ramóna kibújt a bőréből!

Kiderült, hogy egy évvel ezelőtt, Peller Anna után ki lett a Reggeli másik, állandó háziasszonya. Kiss Ramóna a Reggeliben mutatkozott be, és onnantól kezdve már vele és Fehér Tibivel ébredhettek a nézők! A műsorvezető kilétét sokáig homály fedte, és hosszas casting előzte meg a választást.

Sokat változott Thuróczy Szabolcs szerepe kedvéért

Thuróczy Szabolcs új oldala: a színész egy irodalomtanárt alakít, de olyan dolgot is elárult magáról, amit eddig nem sokan tudtak.

Ki vette le a lábáról Seprenyi Lacit az első BK forgatásán?

Laci lassan már öt éve alakítja Bartha Krisztiánt a sorozatban, mégis a mai napig emlékszi első jelenetére, és annak legemlékezetesebb emberére. Megtippelitek ki lehetett az?

Chris Hemsworth gőzerővel készül a következő Men In Black filmre

Az alkotásról egyelőre keveset tudni, de annyi bizonyos, hogy az ausztrál színésznek bombaformába kell lendülnie a forgatásokra. A konditermi edzéseket egy-egy boxedzéssel színesíti, ha pedig már azt is unja, akkor mindezt a szabadban teszi.

 

Tóth Andi és Solti Ádám új szerepre készülnek

Az X-Faktor felfedezettjei számára nem ismeretlen a színházi munka, még is hatalmas megtiszteltetésnek tartják, hogy a Madách Színház, A nyomorultak című musicaljében játszhattak három évvel ezelőtt. A Fókusz stábja megkérdezte őket, hogy élik meg a próbákat, és milyen érzéssel várják a darabot.

Barátok közt: Novák László súlyos betegségben szenved!

Öt évvel ezelőtt derült ki, hogy Lacinak sajnos súlyos cukorbetegsége van. Mivel a férfi egyáltalán nem vette komolyan a rosszléteit, az egyik régi lakó, Enikő úgy döntött, akkor Laci tudta nélkül vesz tőle egy csepp vért. Kiderült, mindenben igaza volt a fiatal lánynak…

Berényi Bandi nagy bajba került!

Egy évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a kis Bandi élete egyik legnehezebb pillanatához ért. Kiderült, még a múltban elkövetett egy hatalmas hibát, amiért „most” felelnie kellett. Úgy tűnt, a fiatal fiú egyáltalán nem örült a váratlan vendégnek...

Furcsán népszerűsíti legújabb szerepét Blake Lively

Összes eddigi fényképét és videóját letörölte Instagramjáról Blake Lively, ezen felül minden sztár követésével is leállt. Most már egy napja nem tudja a színésznő 20 millió követője, mi történhetett. Mindössze 38 személyt követ továbbra is, az ő nevük viszont árulkodó jelnek tűnik. Mindegyiküket Emily Nelsonnak hívják, pont úgy, ahogy a legújabb, általa játszott filmkaraktert is. Nem kell tehát attól tartani, hogy örökre lemond a szelfikről - mindössze az alkotást népszerűsítő kampányról lehet szó.

 

Bartha Zsolt kiütötte Novák Lacit?

Hét évvel ezelőtt pontosan ezen a napon, a Rózsa tulajdonosa úgy döntött, nem kér a hisztizős vendégből, azaz Novák Laciból. Zsolt javára szóljon, hogy először szép szóval próbálta meg leállítani a dühöngő vendéget, de Laci addig-addig provokálta a férfit, amíg be nem húzott neki egyet.

Wossala Rozina visszatér a Barátok közt-be!

Az étteremtulajdonost ezúttal nem ínycsiklandozó falatok között csodálhatjuk meg, hiszen hamarosan a Mátyás király térre költözik be.

Rékasi Károly egész életére kihat balesete

A Barátok közt színésze kolléganőnknek őszintén mesélt arról is, hogyan hatott az életére a baleset és miként csapódott le benne, hogy még a klinikai halál állapotából is sikerült visszatérnie?

Ez volt ám a dalpremier a Barátok köztben!

Pontosan hét évvel ezelőtt a Mátyás király tér teljesen felfordult, mikor Szabi úgy döntött, kiengedi a hangját és éneklésre adja a fejét. Nem is kellett sokáig várni, és Kinga elkísérte őt egy hangstúdióba, ahol fel is vették Szabi első dalát.

A való életben is van valami Michl Juli és Ember Márk között!

Az Oltári csajok lelkes és hűséges rajongói hétről hétre izgulhattak kedvenc párosukért, ugyanis amennyire egyértelmű szerelmük, a körülmények annyira bonyolultak voltak a kezdetektől. De már úgy tűnik, kezd révbe érni a kapcsolatuk. Ráadásul most az is kiderült, hogy mi van köztük a valóságban.

Ez Hegedűs D. Géza súlyingadozásának oka

Több, mint harminc kilót hízott egy szerep kedvéért. Mindezt úgy, hogy csaknem húsz éve él vegetáriánusként. Hegedűs D. Géza legújabb szerepe kedvéért szedett fel, majd adott le hatalmas súlyfelesleget.

 

Leborotválnád a fejed egy szerep kedvéért?

A Story-gála vendégeitől extrémitásra való hajlamukról kérdeztük. Ki mit tenne meg azért, hogy megkapjon valamit, amit nagyon szeretne? Például egy címlapfotót!

Egy újabb régi szereplő távozott a Barátok köztből!

Egy évvel ezelőtt derült ki, hogy egy olyan szereplő intett búcsút a Barátok köztnek, aki az évek alatt családtaggá vált, aki valóban a szemünk előtt nőtt fel, és lett tinilányból érett hölggyé. Kiss Ramóna a döntést hosszú gondolkodás után, tavaly januárban hozta meg.

A MI KIS FALUNK: Ki, miért szereti

A mi kis falunk alkotói úgy érzik, abban rejlik a sorozat sikere, hogy ők teljesen hétköznapi figurákat és helyzeteket mutatnak meg, csak egy kicsit karikírozva. Most Csuja Imre és Lovas Rozi avatnak be minket a sorozat titkába.

Várkonyi András és Szilágyi Zsuzsa imádnak együtt dolgozni!

Októberben lesz 20 éve, hogy a színész Vili bácsit alakítja a Mátyás király téren. András elárulta, hogyan készült Kertész Vilmos karakterének megvalósítására, illetve az is kiderült, Zsuzsa miért szeret a színésszel együtt dolgozni.

Nagy Alexandra elárulta, milyen baki történt vele az első forgatási napján!

Idén októberben tölti be 20. életévét a Barátok közt! Ebből az alkalomból fotózáson vettek részt a sorozat szereplői, akik közül Alexandra és Virág elmesélték nekünk, pontosan hogyan telt az első munkanapjuk a "Mátyás király téren", miért szeretnek együtt dolgozni, és mit szóltak a nem mindennapi fotózáshoz.

Belejött a szerepbe


szerző:
2018.01.26. 16:45
Belejött  a szerepbe

Henry Cavill általában a jófiúk oldalán áll: korábban Superman szerepében állt helyt filmjeiben, most pedig Tom Cruise-zal forgatja a legújabb Mission Impossible filmet.

Most már biztos: a Harry Potter sztárja drogkereskedő lett!

A mexikói határon bukott le a világhírű színész, miközben kokaint próbált átcsempészni Mexikóba. Na de ne essen kétségbe senki, természetesen csak a filmvásznon!

Sosem látott felvétel került nyilvánosságra Köllő Babett múltjából!

A luxusfeleség már az általános iskolában eldöntötte, hogy színésznő szeretne lenni. Lesd meg te is élete legelső színházi alakítását!

Ajajj! Gary Oldman nikotinmérgezést kapott?

A világhírű színész vérkomolyan vette a Legsötétebb óra forgatását, ami kis híján az életébe került. Mutatjuk!

Vastag Csaba is feltűnik az Oltári csajokban!

Vastag Csaba feltűnik a péntek esti Oltári csajokban, az RTLII-ön! Az énekes megjelenésével a történetben egy drámai helyzetet old majd meg. Csabának a szerep megformálásával, nem volt gondja, hiszen önmagát kellett alakítania. 

Puskás Peti új szerepben bizonyít

Kéz évvel ezelőtt, ezen a napon kiderült, hogy Puskás Peti akkor múlt 30 éves, és nemcsak a rendkívül sikeres The Biebers zenekar frontembere, hanem színész, videoklip rendező is, sőt ha úgy adódik, akkor még pakol és lámpákat szerel a koncertjeik előtt.

Scherer Péter szokatlan szerepben


szerző:
2017.11.27. 19:00
Scherer Péter szokatlan szerepben

Ha nem lenne elég, hogy Scherer Péter több mint 30 karakternek kölcsönzi a hangját egy új magyar animációs filmben, akkor azt is eláruljuk, hogy a főcím zenéjét is ő rappelte fel. De miért vállalta el ezt a szokatlan felkérést hazánk egyik legfoglalkoztatottabb színésze?

Legyél te a Barátok közt főszereplője!

Ne habozz, jelentkezz, és valósítsd meg az álmodat! Légy te a sorozat főszereplője!
 

Válótársak: Így hozta zavarba a meztelen Stohl András Gubás Gabit

Két évvel ezelőtt volt, hogy az egyik csütörtök este elindult az RTL vadonatúj sorozata! Riporterünk akkor végigkövette a Válótársak forgatását, a kulisszák mögött sok mindennek volt szem- és fültanúja. Hogy például hogyan hozta zavarba a meztelen Stohl András Gubás Gabit, és mi köze van Chuck Norrisnak a sorozathoz.

Tom Hardy kőkemény edzésekkel készül a szerepre

A Venom főszerepére Tom Hardy kőkemény edzésekkel készül. Izmai méretével eddig sem voltak gondok, de az szuperhős film főszerepére még ezt is tovább lehet tökéletesíteni.

 

A Barátok közt színésznője csodálatos átalakuláson ment keresztül!

Varga Izabella bizony szeret mindig megújulni, mintahogy most is.

Story Extra 2017-10-24


szerző:
2017.10.24. 15:40
Tudtátok, hogy egy válogatós vízipólós volt az ÉNB új sztárja?

Két évvel ezelőtt: miközben Regina egy ejtőernyős tandemugrással lepte meg Grétát a születésnapjára, új macsó tűnt fel a lakóhajón, aki egy percig sem titkolja, hogy imád csajozni, és mindent elkövet, hogy meghódítsa a lányok szívét. Kiderült, hogy Roland kisgyermek kora óta vízilabdázik, annak idején az ifjúsági válogatott tagja is volt.

Lebukott Berényi Miklós!


szerző:
2017.09.23. 05:00
Lebukott Berényi Miklós!

Hat éve, hogy a Barátok köztben Berényi Claudia is szépen alakította a Mátyás király tér lakóinak életét. Az egyik alkalommal pédául, hogy megtudjon Mikiről egy hazugságot, olyan módszerhez folyamodott, melyet kevesen mernének bevállalni.  A csel bejött, és Miklós leleleplezte.

Lilu elvállalta élete egyik legnagyobb szerepét!

A műsorvezető büszkébb és boldogabb már nem is lehetne…

Ha lemaradtál volna, gyere el a Barátok közt pótválogatójára!

Ne keseredj el, ha lecsúsztál volna a híres sorozat szereplőválogatójáról! Itt vannak az újabb időpontok!

A The Biebers új klipjében Eke Angéla játssza Puskás Petit!

A The Biebers készítette a Színházak Éjszakája hivatalos dalát! A klipben a fiúkat színésznők alakították, Puskás Petit például párja, Eke Angéla. A szerelmesek meséltek a közös munkáról és a klip forgatásról, Angéla pedig elárulta, hogy debütált rendezőként Puskás Peti.

Itt egy újabb lehetőség: jelentkezz a Barátok köztbe!

Figyelem! A sorozat készítői vadonatúj szereplőket keresnek!

A Barátok közt egyik szereplője Londonba költözik!

Négy évvel ezelőtt a Barátok közt nyári szünet előtti utolsó epizódjában több kérdés is nyitott maradt. Egyvalami viszont teljesen biztos volt akkor: ha Jenes Balázsnak nem is esik baja, az őt megformáló Aradi Balázs biztos, hogy elhagyja a sorozatot.

Újra Daniel Craig alakítja majd James Bondot

Minden korábbi pletyka ellenére újra Daniel Craig alakítja majd James Bondot a filmvásznon – írta meg először New York Times. A brit színész korábban egyértelműen úgy fogalmazott, erre semmi esély: inkább vágná el a csuklóját, mint hogy újra eljátszaná a titkos ügynök szerepét.

Kate Hudson radikálisan megváltoztatta külsejét!

A világhírű színésznő, akit nemrég hírbe hoztak Brad Pittel, megdöbbentő lépésre szánta el magát! A szőke tincseiről híres szépség megszabadult gyönyörű hajkoronájától!

Kiss Ramónát így még sosem láttátok!

Pont egy évvel ezelőtt a Fókuszban láthatták a nézők, ahogy a gyönyörű színésznő könnye is kicsordult, mikor a sorozatbeli kisfiának lett a keresztanyja. Ramóna akkor elárulta a nézőknek, hogy minden eddiginél erősebben jelentkeztek nála az anyai ösztönök jelei, és ez mérhetetlenül boldoggá teszi.

Kiss Ramónának teljesült egy régi álma!

A Barátok közt ismert színésze pontosan egy évvel ezelőtt, ezen a napon arról mesélt a Fókusz riporterének, hogy mennyire hihetetlenül boldog. Rami ugyanis egy jó pár hónapra elhagyta az országot, és ezzel a családját, a barátait és a munkáját. Azt mondta, Amerika meghozta számára az álmokat, és egyszerűen kinyílt előtte a világ.

Csúnyán lebukott a Barátok közt Ádámja!

Egy évvel ezelőtt, azaz ezen a napon történt, hogy a fotós, Bokros Ádám nagyon kellemetlenül lebukott a kedvese előtt. Ádi akkor épp nem az őszinteség mintaképe volt, és a munkájához bizony felhasználta akkori szerelmét, vagyis Lilit. A lány mikor ráébredt, hogy mi történt, durván kiakadt.

Bréking! Új szereplő érkezik a Barátok köztbe!

Négy évvel ezelőtt, egy igazán jó hírrel szembesülhettek a híres sorozat rajongói. A Mátyás király térre egy új szereplő érkezett, Bartha Krisztián, akit Seprenyi László alakított, és akit a mai napig alakít. Bartha Krisztián, Zsolt öccse a katonai szolgálatból tér haza és megjelenése igencsak felkavarta az ott lakó családok életét. 

Elhoztuk a Barátok közt egyik legdrámaibb jelenetét! – VIDEÓ!

Egy évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a híres sorozat egyik legszomorúbb eseménye történt. Egyik napról a másikra Szentmihályi Zsófi szülési utáni depresszióba zuhant. Akkor annyira összeomlott a fiatal anyuka, hogy úgy érezte, már nem tudja ellátni kisfiát, és egy levelet hátrahagyva kilépett Tóbiás, az apa és Bence baba életéből. 

Összegyűjtöttük! – Meglepetés fotók a Szulejmán sztárjairól!

Ezen a napon, pontosan egy évvel ezelőtt vettük a bátorságot és a híres sorozat színészeinek Instagramján körbenéztünk. Kiderült, milyen jól tettük, ugyanis rettentő cuki, humoros és felejthetetlen fotókat szedtünk össze. Kattints a képre és nézd vissza a legjobb Szulejmános pillanatokat!

Détár Enikő utoljára öltötte magára a macskajelmezt

Détár Enikő vasárnap végleg elbúcsúzott harminckét éves macskaságától és utoljára öltötte magára a macskajelmezt. A Story Extra stábja ott volt vele a Madách Színház öltözőben, ahol utoljára változott át macskává. A művésznő mesélt arról, milyen érzés az utolsó nagyok között elhagyni ezt a szerepet és az is kiderült, miért döntött így.

Veszélyes helyzetbe került a Barátok közt Vili bácsija!

A nagy sikerű sorozat rengeteg izgalmas élményt tartogatott és a mai napig tartogat a nézőknek. Nem egyszer akadt olyan jelenet, melyben a színészek helyett kaszkadőrök vállalták a nehéz mutatványokat. Öt évvel ezelőtt Kertész Vilmost alakító Várkonyi Andrásnak volt olyan jelenete, amely elég veszélyesnek bizonyult, így egy dublőr vitte véghez Vili bá félelmetes mutatványát.

Jack Nicholson 7 év után újra filmet forgat!

A legenda hosszú szünet után tér vissza a filmiparba, ráadásul egy olyan film remake-jében szerepel majd, aminek német eredetije óriási sikereket arat a díjátadókon. Nézzük, mire mondott igent annyi év után!

SZABÓ GYŐZŐ:

A vidéki környezetet nagyon élvezte Szabő Győző is, aki az RTL Klub legújabb saját gyártású sorozatában A mi kis falunkban Stokit, a közösség rendjének fáradhatatlan őrét játsza majd. A színész nagyon élvezi a sorozatban alakított szerepét, Győző azt is elárulta a Fókusz stábjának, hogy melyik volt a kedvenc kelléke a forgatások során.

Utólag bánhatják!


szerző:
2017.02.01. 17:25
Utólag bánhatják!

Miles Teller és Emma Watson is olyan szerepre mondtak nemet 2016-ban, amit utólag biztosan elvállaltak volna: az Oscaron is díjesőre számító Kaliforniai álomról van szó. Egy bulvárlap szerint mind a két amerikai színész közel volt ahhoz, hogy ők kapják meg a főszerepeket az elképesztően sikeres romantikus musicalben.

Megmutatta szexi idomait ÉNB Karola – Fotók!

Pont egy évvel ezelőtt igazi nőnek érezte magát az Éjjel-Nappal Budapest színésznője a kamerák előtt, miután ledobta a textilt. Karola akkor elárulta, számára nagyon fontos az, hogy egy szakember instruálja mozdulatait, de ezen nem is kell csodálkoznunk, hiszen formás idomait alig takarta valami.

Szakmát vált az Éjjel-Nappal Budapest szereplője?

Három éve mutatta be a Fókusz azt a riportot, melyben a híres sorozat sármőre, ÉNB Kristóf mutatkozik be. De ki is Ő? Ő egy szexi úriember, aki népszerű a nők körében, sikeres a sportban, elismert a szakmájában, és könnyedén besétált az Éjjel-Nappal Budapest kamerái elé.

Dobó Kata: „Fontos, hogy kivel éled meg az álmod”

Öt évvel ezelőtt a gyönyörű színésznő élete egyik legcsodálatosabb szerepére készült, amit az élet osztott rá. Már nagyon szeretett volna anyaként is helyt állni, és végre teljesülhetett ez a vágya is. A Fókusz kameráinak erről mesélt, akkor volt a csodálatos hetedik hónapban.

Bréking! Egy régi karakter debütál ma este a Barátok köztben!

A dolog mégsem olyan egyszerű, mert van itt ám még egy csavar. A visszatérő karakter a régi ugyan, de a színésznő vadonatúj lesz! 

Ez volt az egyik legbrutálisabb jelenete a  Barátok köztnek

Igen sok minden történt már a Mátyás király téren, de az egyik leghátborzongatóbb pillanat mégis az volt, mikor Bartha Zsolt gondolkodás nélkül lelőtte Berényi Miklóst. A nézők pontosan négy évvel ezelőtt, ezen a napon láthatták ezt a részt.

Billy Elliot az Operában


szerző:
2016.07.27. 11:29
Billy Elliot az Operában

Különleges darab érkezik pénteken Budapestre, Elton John és Lee Hall világhírű musicaljét adják elő a komolyabb műfajokhoz szokott közönségnek. A darabot Szirtes Tamás rendezésében 29 alkalommal adják elő a nyáron, estéről estére 185 közreműködővel. Az óriási nemzetközi sikernek örvendő előadás főbb szerepeiben Stohl András, Németh Kristóf, Tóth Sándor, Bencze Ilona, Csákányi Eszter, Hűvösvölgyi Ildikó lépnek színpadra.

Egy újabb szereplőtől búcsúzik a Barátok közt

Két éve derült ki, hogy az ismert sorozat Fekete Szabolcsa elhagyja a Mátyás király teret. Bozsek Márk 21 évesen tűnt fel az RTL Klub képernyőjén. A színész elmondta, több mint öt és fél éven keresztül alakította Szabi szerepét.

Miért szállt ki a sorozatból? Itt kiderül!

Al Pacino szinte felismerhetetlenre hízott!

Ma már árnyéka egykori önmagának Al Pacino. Rengeteget szedett fel, és a legfrissebb fotókon eléggé elhanyagolt külsővel kapták lencsevégre. Azt nem tudni, hogy életmódja vagy egy filmszerep kedvéért hízott. Utóbbi már egészen megszokott Hollywoodban: Renée Zellweger, Ryan Gosling, Robert de Niro, Charlize Theron vagy épp George Clooney – mind annyira elhivatottak, hogy képesek voltak jócskán meghízni egy karakter kedvéért.

Story Extra 2016-07-07


szerző:
2016.07.07. 17:25
Egy csodálatos művész tragédiája

Így foglalta össze Szeleczky Zita életét a Story Extrának az a férfi, aki a színésznő utolsó 10 évében, Amerikában figyelemmel követte életét. Az itthon ünnepelt sztár a tengerentúl nyomorgott, és mire újra szerepet kapott volna egy magyar filmben, sajnos eltávozott. Sosem hallott történetek Szeleczky Zitáról.

A Barátok közt Tóbiása megmutatta kisfiát

A jóképű színész nem kiméli rajongóit, ha cukiságról van szó. Ezt a fotót mindenkinek látni kell!

Idén Miles Teller is felhúzza a boxkesztyűket!

Lassan akár már csömörünk is lehetne a bokszolós filmektől, de nem tehetjük, hogy nemet mondunk rájuk, hiszen mindig izgalmas színészeket választanak ki a főszerepre. Most Teller miatt bunyózunk picit.

Daisy Ridley újabb filmet szakított le magának

Az ébredő Erő főszereplőnője nem tétovázik tovább, és miközben a nyolcadik Star Wars-t forgatja, már fel is töltötte a határidő naplóját nem egy filmes munkával.

Oscart Mogács Dánielnek és igazából mindenkinek!

Részlet a 17. évad 4. részéből:

Előadni azt, ami nem megy, megvan? Dániel már tökéletesítette a futóbajnok alakítását, persze azt nem kell tudnia a kívülállóknak, hogy csupán 500 méter után lobog mögötte a nyála. Persze, akadnak még emberek, akik nem kicsit túl vagy alul játsszák a szerepüket.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Mit vállalnak be a színészek egy szerep kedvéért?

Az amerikai filmiparban dolgozó színészek egyik nap még nagyon vékonyak, a másik nap már óriási izmokat növesztenek. Mindezt filmszerepek kedvéért. De mi a helyzet a magyar színészekkel? Meddig hajlandóak elmenni, ha egy szerep megkívánja? A magyar oldalt ebben az összehasonlításban Pindroch Csaba és Szabó Győző képviselte.

Kulisszatitok: Balogh Nóra a sorozatban vált meg hosszú hajától

Bár boldogan készült az esküvőjére, ami tragédiával végződött, később kiderült az is, hogy szándékos emberölés történt. A Barátok közt ügyvédnőjének élete a sorozatban, az utóbbi időben teljesen felborult. De, hogyan viselte a Nórát alakító Varga Izabella, hogy a haját is le kell vágnia, hiszen szerepe szerint ez is egy korszak lezárását és egy új kezdetét jelenti?

Filmszerepet vállalt Ferenc pápa!

Ez az első eset a történelemben, hogy egy pápa színészkedésre adja a fejét, még ha saját magát alakítja is.

Balsai Móni megküzdött a Válótársakban alakított karakterével

Balsai Móninak saját bevallása szerint bizony meggyűlt a baja Jakab Tamara Karakterével, akit a csütörtökönként, az RTL-en futó, Válótársak c. sorozatban láthatnak. Szerettünk volna egy pár kulisszatitkot megtudni a forgatásokról és persze a Móni által alakított karakterről!

ÉNB Regina új szerepben próbálja ki magát

Élete egyik legizgalmasabb feladatában próbálhatta ki magát az Éjjel-Nappal Budapest Reginája, amikor átállt a kamera másik oldalára és immár rendezőként dolgozott együtt korábbi kollégáival. Felidézzük egykori fellépését a Csillag Születik nyolc évvel ezelőtti adásában is, ahol igencsak emlékezetes pillanatokat okozott.

Kiss Ramóna: „A karrier oltárán sosem áldoznám fel az anyaságot!”

Kiss Ramóna élete egyik leggyönyörűbb szerepét játssza, ugyanis az általa megformált Szentmihályi Zsófi első kisbabáját várja. Vajon, hogyan készül fel az anyaszerepre, mennyire befolyásolja a forgatások mindennapjait az „egyre formálódó pocak”, illetve mit gondol az anyaságról? Ezekről faggattuk a Barátok közt gyönyörű sztárját.

Mit tegyünk az „elsárkányosodás” ellen?

A férfiak szerint a házasság vagy együttélés egyik következménye az a jelenség, amikor a nő személyisége lassan, de érezhetően átalakul. Ekkor válik az addig kedves és szerethető társból igazi " házisárkány ". Az együttélés előtt a nő felnéz a férfira és elfogadja, hogy domináns szerepet tölt be. Ez azonban idővel sokszor megváltozik, hogy mi ennek az oka, arról Orbán Nóra, pákapcsolati szakértőt kérdeztük.

Fenyő Iván és Györgyi Anna bármit megtesz egy szerep kedvéért

Nagy fogyások, vagy éppen hízások, bajusznövesztés, kopaszság, többek között ilyen változtatások szükségesek a színművészek számár egy-egy szerep kedvéért. Amerikában és itthon is egy-egy filmben szinte meg sem ismerni egy-egy sztárt a premieren, mert annyira másképp néz ki, és akkor még a karakterrel való azonosulással járó kihívásokról nem is beszéltünk. Bizony Fenyő Ivánnak és Györgyi Annának, legújabb filmjükben, a Veszettek c. alkotásban meg kellett dolgoznia a szerepekkel.

Szerednyey Béla, Magyar Attila és Nagy Sándor igazi átváltozó művészek

A színészek igazi átváltozóművészek: mindenkinél máshol húzódik a határ, ameddig elmegy egy szerep kedvéért. De hogy van ezzel: Szerednyey Béla, Nagy Sanyi és Magyar Attila, akik darabról darabra, sőt akár darab közben is képesek a teljes átalakulásra?

Damu Roland kabarézik


szerző:
2015.08.27. 08:56
Damu Roland kabarézik

Egy nem mindennapi szerepben tér vissza Damu Roland a képernyőre. Nem más ez, mint egy énekes kabaré, ami valljuk meg őszintén, tőle azért elég távol állt eddig. Hogy jött az életébe a felkérés, mit szólt ehhez felesége, valamint milyen terveik vannak a jövőre nézve, elárulta.

Egy előadásban Nagy Feró és Kocsis Tibor

Kocsis Tibor és Nagy Feró elmesélték, hogyan készülnek legújabb szerepükre: az István a király című rockoperában. Majd Voksán Virág és Borbély Ricsi megosztotta velünk, hogy az aktív vagy inkább a passzív nyaralást preferálják. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Tóth Andi és Solti Ádám, életük egyik legfontosabb szerepére készülnek

Az X-Faktor felfedezettjei számára nem ismeretlen a színházi munka, még is hatalmas megtiszteltetésnek tartják, hogy a Madách Színház, A nyomorultak című musicaljében játszhatnak.

Balázs és Dombi a közös munkáról mesélt

Nemrég kiderült, kik lesznek a Hungary's Got Talent műsorvezetői. A páros az eddigi castingok történeteiről mesélt nekünk. De Stohl András is vendégünk volt, akivel a nyári terveiről és színházi szerepeiről beszélgettünk. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Pécsi ldikó mindent a szüleinek köszönhet

A színművésznő fáradhatatlan, a mai napig tesz-vesz, nagy szenvedélye a kertészkedés, amelyhez egyébként különleges kötelék fűzi, hiszen a szüleitől örökölte. Mindennapjairól, a kertészkedésről és a színházi szerepeiről kérdeztük.

A.J. Cook szülés után is folytatja szerepét

A Gyilkos elmék tizedik évadának zárásában világossá vált, Jennifer Hewitt távozik a sorozatból, hogy több időt tölthessen születendő gyermekével. A.J. Cook miatt azonban nem kell aggódnunk, ő marad a következő epizódokban is.

Maggie Gyllenhaal elit nyelvre váltott

A Hisztéria sztárja egy tavalyi sorozat kedvéért tanulta meg a különös akcentust, amit szerintünk tökéletesen sikerült elsajátítania.

Kapa és Pepe szélmalomharcba kezd

A Scherer Péter és Mucsi Zoltán páros titkaikról és megálmodott darabjukról meséltek, és megtudtuk, hogy miért akarják évtizedek óta eljátszani Don Quijote-t és Sancho Panza-t.

Lucy Hale hűséges marad a sorozathoz

A fiatal hírességnek esze ágában sincs kilépni a Hazug csajok társaságából, ugyanakkor megérti Nina Dobrev döntését is.

Damu Roland élete a börtön után

Damu Roland jővőbeli terveiről mesélt nekünk reggel. Először is tiszta vizet szeretne önteni a pohárba, mert úgy érzi, börtönévei során sokan sokfélét írtak róla, amelyeknek olykor a fele sem volt igaz. Mindemellett szinkron és színpadi szerepekre készül. 

Matthew Morrison örül, hogy vége a Glee-nek

Múlt hónapban ért véget a sorozat, a tanárt alakító színésznek azonban cseppet sem hiányoznak a forgatások.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való