Sztarenki Dóra: Titkon rajongtam Schell JuciértSztarenki Dóra még az általános iskolában ismerkedett meg a férjével, majd felnőttként sodorta össze őket ismét az élet. A színésznő gyerekkorában évekig Olaszországban élt, és most szeretne ott is karriert építeni, de mindent a nulláról kell kezdenie. Bár sokáig úgy gondolta, hogy Magyarországon nincs példaképe, Schell Juditra már akkor is felnézett, amikor még nem is kacérkodott a színészettel, és elárulta azt is, hogy rajta kívül melyik magyar színészeket tartja a legtöbbre.
Videó

Sztarenki Dóra: Titkon rajongtam Schell Juciért

Borda TamásBorda Tamás

2023. április 13. 10:29

Sztarenki Dóra még az általános iskolában ismerkedett meg a férjével, majd felnőttként sodorta össze őket ismét az élet. A színésznő gyerekkorában évekig Olaszországban élt, és most szeretne ott is karriert építeni, de mindent a nulláról kell kezdenie. Bár sokáig úgy gondolta, hogy Magyarországon nincs példaképe, Schell Juditra már akkor is felnézett, amikor még nem is kacérkodott a színészettel, és elárulta azt is, hogy rajta kívül melyik magyar színészeket tartja a legtöbbre.

#Videó#sztarenki dóri#Kultúra#interjú#Mellékhatás#példakép#schell judit#olaszország#házasság#színészet#ma#szamosi zsófia#nagy zsolt

Címlapról ajánljuk