ValóVilág

Villa-kvíz: mondhatnánk, hogy Carpe diem, de úgyse érti senki

rtl.hurtl.hu

2014. december 2. 22:00

A villalakók eddig sem fukarkodtak az életre szóló bölcsességekkel, no meg a magvas gondolatokkal, de amit a mai adásban véghez vittek, azt tényleg vétek lenne kihagyni. Vagy, ahogy Ádám mondaná, itt nem buta emberek vannak, hanem egyéniségek.

Zsuzsa bulit tarthatott, és nagyvonalúan úgy döntött, hogy a sok stressz miatt ez már ráfér mindenkire, ebből senkit sem szeretne kizárni. A meghívásnak viszont nem örült mindenki. Reni, rögtön ki is verte a hisztit, hogy köszöni szépen neki, nincs kedve bulizni, ez egy álszent dolog, Zsuzsa megint csak taktikázik.

Dóri a partyban próbálta békíteni az ellentéteket, Fannit is táncra bírta. Az édibédi csaj 3 percre hajlandó volt félre tenni az ellenszenvét, de Zsunak azért megmondta az őszintét, a nevetésről, meg a ráncokról, meg, hogy ezeket rajta sose látja, száz szónak is egy a vége:
 

„Te egy kamus csaj vagy”

Hiába, Fannika nemcsak édibédi, hanem kőkemény is. Zsuzsa meg kétségbeesetten egyre csak azt hajtogatta, hogy ő nem egy rossz ember.
A bulikán azért volt történés rendesen más fronton is.

 

Reni bömbölt az ágyikóban, szentül meg van győződve róla, hogy Zsuzsa őt viszi ki magával, amitől nem fél, csak attól, hogy a családja látványától majd kikészül. Dóriban ismét megindult a vadászösztön, ezúttal Robin lett a kiválasztott. Persze, tiszta lappal akart indulni a srácnál, ezért gyorsan elmondta, hogy Lacival nem volt semmi, csak tipi-tapi, Ádámmal meg csak csókolózott, mire Dani diszkréten bekiabált Zsu mellől, hogy vele is.

Apropó Dani: Zsu vállát simogatta, mire a rafinált csaj megkérte, hogy ezt ne tegye. Dani nem értette, hogy ezzel most mi a baj, hát ő nem akar semmit, csak jószándékból közelít felé. Hát hogyne.
Mindeközben Robin meg Dóri egyre jobban összemelegedtek, olyannyira, hogy a címlaplány megkérte a srácot, aludjanak együtt. Ezen Laci kiakadt, szerinte Dóri ezt direkt csinálja, azért, hogy neki fájdalmat okozzon. Bosszúból igen felnőttesen vágott vissza: megtámadta a gumi automatát, megtöltötte őket vízzel, majd így támadt rájuk éjjel. Ádám később kiosztotta Lacit, szerinte ezt ennél feltűnőbben nem is csinálhatná. Sz@arjon inkább a csajra, az sokkal jobban fogja majd idegesíteni, ha nem foglalkozik vele.

Dennis élt a szuperképességével és rendelt egy szolit. Elsősorban Fanni kedvéért, na meg azért, hogy ő is jól járjon, mert a zsetonokat persze nem ingyen osztogatta.

„Nekem a szoli jelent mindent, ez pótolja azt a boldogságot, amit egy férfitől várok”

Dóritól kávét kért meg reggelit, Lacitól tejszínes csirkét, Fannitól meg szexet. Mire az édibédi lány felkapta a vizet:

„Mi olyat kérhetsz még tőlem, amit már ne csináltam volna meg?” Jogos, okos lány ez a Fanni.

„Szexet nem kérhetsz tőlem, az alap”

Fanni elképesztő volt, kb. úgy örült a gépnek, mint az alkoholista a piának.
Be is kente magát barnító krémmel, önbarnítóval, sőt még azt is kijelentette, ő bizony még fürdeni sem fog, tartsa mindenki koszfészeknek, ő bizony imádja a szoli-szagot, amit ő persze illatnak nevezett. A szoli jelent számára mindent, ilyenkor még az sem érdekli, hogy kicsi a melle.

„Még a bimbim is fekete lesz!”


A kellemes percek után jött a hidegzuhany. A lakóknak meg kellett mondaniuk egymásról, hogy kit tartanak okosnak és kit a legostobábbnak. Az ostoba szavazást toronymagasan Edina nyerte, bár azt többen hangsúlyozták, hogy csak a lexikális tudás alapján döntenek így – az vajon hány embernek van bent? A legokosabb címért Dani és Reni szálltak ringbe. Hogy Reni mennyire okos, azt a kvízkérdéseknél be is bizonyíthatta.

Rögtön például azzal, hogy a „Veni, vidi, vici” szerinte csakis azt jelentheti, hogy „ A lét a tét”. Rajta már csak Zsuzsa tett túl, aki szerint a latin mondás angolul van, hiszen a veni hasonul a very szóhoz. Hiába, egy nyelvész veszett el ebben a lányban! De mást is tanulhattunk ebből az adásból, például azt, hogy a Carpe Diem= szeretlek (én is téged) meg hogy két órában 720 másodperc van. De az se volt semmi, ahogy Vikcsu örömmámorban tört ki, amikor meg tudta mondani, hogy a mohácsi csatában a törökök ellen harcoltunk.



#ValóVilág#párbaj#zsu#dani#reni#fanni#sírás#dóri#robin#laci#dennis#edina#maci

Címlapról ajánljuk