KERESÉS search-close

maci

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "maci"

CUKI: Plüssnek nézték a medvebocsot

Medvebocsot talált az út mentén egy autózó házaspár Horvátország nyugati részén. Arra, hogy igazi, csak akkor jöttek rá, amikor közelebb mentek hozzá.

Nálunk is mindennaposak lesznek a medvetámadások?

Elképesztő medveinváziónak lehettünk a tanúi az elmúlt napokban Magyarországon, ami pánikot keltett a békés állatokhoz szokott emberekben. Az északi megyéinkben mostanra állandó lakókká váltak ezek a csúcsragadozók. Először a múlt héten, a Nógrád megyei Somoskőújfalun a vasúti sínek mellett ücsörgött egy barnamedve. Aztán pedig Füzesabony és Kál utcáin videóztak le egy jól megtermett példányt.

Maciba rejtett kamerával figyeli meg Lehel Kornélékat

A virágkötő srác valószínűleg pályát tévesztett, amikor a pénzügyi szféra után ezt a kreatív szakmát választotta. Lehel ugyanis mindig megtalálja a módját, hogy hogyan derítsen fényt a sötét titkokra. 

A teljes adásért kattints IDE!

TV Maci Villa módra

Zsolti megidézett egy klasszikust, Dávid akciója viszont inkább egy retro tévétornához hasonlított.

Hallgatott a medve a sheriffre


szerző:
2016.09.09. 18:29
Hallgatott a medve a sheriffre

Barnamedve zavarta meg egy kaliforniai sheriff irodájának nyugalmát egyik éjszaka. A bocs fel akarta borítani a szemeteskukákat, azonban a jelenetet telefonjával rögzítő sheriff rászólt a csupán néhány méterre tőle randalírozó medvére, akit annyira meglepett, hogy valaki beszélt hozzá, hogy végül békén hagyta a szemeteseket.

Nemzeti jelképként kezelik


szerző:
2015.09.23. 18:55
Nemzeti jelképként kezelik

30 éves lett a világ legöregebb, fogsában született és ott élő óriás pandahímje. Kína újra ünnepli a fajt, amely az ázsiai nagyhatalom büszkesége és valóságos jelképe lett mára.

MACI-AKCIÓ: Riogatták a turistákat

Bóklászó feketemedvék okoztak kisebb riadalmat Amerikában a Yellowstone Nemzeti Parkban. A jelentések szerint a vadállatok egy hídon is átmentek, amelyen turisták voltak.

Reflektor 15-03-09


szerző:
2015.03.10. 01:35
Reflektor 15-03-09

Reflektor: Újabb szerelem az X-Faktorosok között. VV Maci klipet forgatott.

Maci lemezpörgetés közben is Dennisért kampányolt

Maci egy klubban pörgette fel a hangulatot, de még akkor sem feledkezett meg a Finálé kapujában álló Dennisről.

Dani elgondolkodott egy implantátumon

A régi villalakók miről is faggathatták volna Dórit, mint a fenékimplantátumáról. Szandika nemcsak szemrevételezte, hanem meg is fogta, annyira tetszett neki. Éva a kiesett játékosokat kérdezte, hogy nekik mennyire tetszenek az ilyen típusú nők.

Dennisnek előny vagy hátrány az édibédi távolléte?

Dennis nehezen bír túllendülni Fanni hiányán. Maci szerint egyértelmű, hogy az ő szerelmük tiszta. Dani úgy gondolja, hogy ez még akár a komisz előnyére is válhat, hiszen így teljes mértékben csak a játékra koncentrálhat.

Segítséget kaptak a lakók a Kiválasztás előtt

A kiesett játékosok adtak jelrakási tanácsot. A többség Dennist erősíti és támogatja, és szinte mindenki a címlaplányt látná szívesen a Finálé előtti utolsó Párbajon.

BeleValóVilág 7 15-02-12

BeleValóVilág 7: A Belevaló izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalókból kimaradt jelenetekkel várja a nézőket. A műsorból mindent megtudhatnak a nézők a villalakókról!

Maci egy utolsó vödör-szexszel búcsúzott a villalakóktól

Szomorú hír érkezett a Villába: ugyan a szoli újra visszatér, de Macinak távoznia kell. A villalakók könnyezve köszöntek el a kis kedvencüktől.

Maci szerint Laci érzelmei nem őszinték

Aurelio Macival elemezte a Villa szerelmi viszonyait, először Fanniékat, majd rátért Edináékra is. Nehezen tudja elképzelni, hogy valakinek abszolút nem jön be a másik, a következő pillanatban mégis belezúg.

Maci csődöt mondott zászlóőrzésben

A fürkész zászlót őrizni kellett volna, ahhoz viszont senkinek sem fűlött a foga, hogy emiatt egész éjjel fent legyen. A feladatot mindenki igyekezett a könnyebbik végénél megfogni, így mi sem volt kézenfekvőbb, mint egy disznóra bízni a feladatot, majd másnap számon kérni rajta, hogy kár, hogy nem tud ugatni!

Maci beauty napja


szerző:
2015.01.29. 00:03
Maci beauty napja

A kis disznó annyira élvezte Fanni és Dennis kényeztetését, hogy ötször be is kakkantott.

HARC: VV Maci még 50 kilót akar fogyni

VV Maci nagy fába vágta a fejszéjét. A Villában és a kórházban töltött idő alatt már sikerült 21 kilótól megszabadulnia, de még további fél mázsát is le akar adni, ebben pedig Dr. Tóth is a segítségére lesz.

Így zajlik egy profi malacfürdetés a Villában

Maci mindent elkövetett azért, hogy ne lehessen makulátlanul tiszta, például háromszor is belekakilt a saját fürdővízébe, de a villalakók így is lecsutakolták a kis háziállatukat, aki így már illatosan röföghet az udvaron.

Reflektor 15-01-23


szerző:
2015.01.24. 02:10
Reflektor 15-01-23

Reflektor: VV Zsuzsa meglátogatta Macit a kórházban. Kiss Ramóna meghódította a havas lejtőket.

A legfrissebb hírek Maci állapotáról!

Aurelio meglátogatta a kórházban a zabálnivalót, aki most már jobban van.

Velünk történt


szerző:
2015.01.19. 13:55
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Maci megjósolta ki nyeri majd a Párbajt

Maci, a malac is kiválasztotta, hogy kinek az oldalára áll ezen a Párbajon.

Edina kacérkodása kollektív büntit hozott

Már megint Edina, már megint nem engedelmeskedett, és megint miatta kaptak büntetést a villalakók. Fanni mindeközben megismerkedett Maci kunkori farkával és Dennis szájával.

Macit elcsábította a felmosóvödör

A Villa malaca kísértésbe esett és az udvar kellős közepén, mindenki szeme láttára leteperte a lila pokrócba csomagolt felmosóvödröt.

Maci számára véget ért a ValóVilág 7

Hétfőn véget ért a játék a Valóvilág 7 villalakója, Maci számára, akit a rosszulléte miatt vasárnap kórházba kellett szállítani. Maci a kórházi ágyán elárulta, hogy már most hiányzik neki a Villa, hiszen 12 évig várt arra, hogy beköltözhessen.

Telefonon értük utol Macit


szerző:
2015.01.13. 23:18
Telefonon értük utol Macit

Macit a kórházban értük utol. A zabálnivaló srác először tisztázta a róla megjelent cikkeket, majd elárulta, hogy mi lesz az első dolga, miután kiengedték a kórházból.

Maci szerint mindenkit lehet szeretni valamiért

Maci búcsúzott a játéktól, de utoljára még elmondta a véleményét mindenkiről: Fanni és Dennis szeretik egymást, Lacit is szerethető figura a maga módján, Zsut pedig tiszteli azért, hogy ennyi pofon után is fel tudott állni.

A villalakók könnyek között búcsúztak Macitól

Maci számára véget ért a játék, amit videóüzenetben közölt társaival. A hírt mindenki szomorúan vette tudomásul, Dennis sírt és bűntudatot érzett, Zsu elszégyellte magát, Dani pedig magyarázkodásra kényszerült.

Maci helyét máris egy új lakó veszi át

A villalakók megtudták, hogy hamarosan új lakó érkezik hozzájuk. A levelet nagy felháborodás kísérte, szerintük inkorrekt valakit a játék felénél beküldeni.
 

Sírás és lelkifurdalás fogadta Maci üzenetét

Maci egy utolsó videóüzenetben köszönhetett el a villalakóktól, majd a búcsúlevelét is felolvasták, amit könnyek, lelkiismeret-furdalás és magyarázkodás követett.

Így búcsúzott el Maci a többiektől

Sokkhatásként érte a villalakókat, mikor Maci üzenetéből megtudták, hogy társuk nem folytathatja a játékot. Az esti Összefoglalóban természetesen hosszabban is láthatjuk majd a szomorú pillanatokat. Szerintetek kinek fájhatott legjobban Maci elvesztése?

Maci legszebb pillanatai a Villában!

Hónalj-ujjazás, csajok és feledhetetlen ölelések. Maci számára rengeteget jelentett a ValóVilág, a BeleValóVilágban összegyűjtötték a legszebb élményéit.

Bence közölte Macival a rossz hírt

Maci állapota miatt még hetekig kórházhoz lesz kötve, rengeteg vizsgálat vár még rá. Emiatt nehéz döntést kellett hoznia a ValóVilág stábjának, amit Bence osztott meg vele a kórházban.

Maci számára véget ért a VV7!

Már a Dennisszel töltött kinti programok után, éjszaka is rosszul érezte magát, másnapra a fájdalmai már elviselhetetlenné váltak, így egyetlen megoldás maradt csupán: Macit kórházba vitték, ahol nem kapott túl jó híreket.

Maci számára véget ért a VV

A rengeteg további vizsgálat és Maci állapota miatt hetekig kórházhoz lesz kötve, és emiatt döntést kellett hoznia a stábnak.

Maci alig bírta elviselni a gyötrelmes fájdalmat

Maci állapota egyre rosszabbra fordult, a villalakók próbáltak segíteni neki, amikor azonban hányni kezdett és az orra vére is eleredt, akkor már komolyabb segítséget kértek.

Dennis és Maci poén-hadjárata sokkolta a villalakókat

A korábban kifundált terv tökéletes alakítások és hangos kiborulások közepette ment végbe. Fanni sikítva küldte el melegebb éghajlatra Dennist, persze a mosolyát még ő sem tudta elrejteni.

Maci és Dennis együtt csapatták a romantikát

Kalandos romantika-túrára indultak a fiúk: először egy thai masszázs keretein belül próbálták elengedni magukat, utána pedig érkezhetett egy meghitt vacsora. Az este már kevésbé volt önfeledt, hiszen Maci már ekkor kezdte rosszul érezni magát. Eközben a Villában kicsit felizzottak az indulatok Laci és Edina között, köszönhetően az állandó Zsu témának.

Folytathatja Maci a ValóVilágot?


szerző:
2015.01.12. 19:20
Folytathatja Maci a ValóVilágot?

A ValóVilág7 műsorvezetője, Istenes Bence is meglátogatta Macit a kórházban, hogy valóvilágos jövőjéről beszéljenek.

Maci sorsa az orvosok kezében van!

Maci az elmúlt éjszakát kórházban töltötte. Vizsgálatok során esett már át, jelenleg az orvosok véleményére vár.

Ketten hagyták el a Villát, de csak egyikük tért vissza

Maci és Dennis kiruccanhattak a Villából. A fiúk thai masszázsra mehettek, a Villán kívüli programból viszont Maci egyedül tért vissza.

Az utálattól a házasságig


szerző:
2015.01.11. 20:45
Az utálattól a házasságig

Így alakult Maci és Zsu kapcsolata.

Macit mentő vitte el!


szerző:
2015.01.11. 20:31
Macit mentő vitte el!

Váratlan esemény borzolta a kedélyeket. Maci epegörcsöt kapott, ezért mentőt kellett hívni hozzá. Egy papírra viszont még fel tudta írni annak a nevét, akire a jelét rakta volna, így a Kiválasztás nem maradt el.

Maci randira hívta Dennist


szerző:
2015.01.11. 15:45
Maci randira hívta Dennist

Maci felhasználta képességét és randevúra vitte az egyik villalakót, arra azonban senki nem számított, hogy Dennisre esik majd választása. A páros ennek ellenére remekül érezte magát a romantikus estén.

Bréking! Maci kórházba került!

A Kiválasztás napján Maci rosszul lett, epegörcsökkel küzdött, ezért sürgősen el kellett hagynia a Villát. A villalakók ettől függetlenül kijelölték, kivel nem akarnak együtt élni, ám ezúttal két emberre nem lehetett jelet tenni. Hogy miért? Kiderül a cikkből!

Fanni és Edina teljes átéléssel fürdették Macit

Maci kiélvezhette az uralkodását, nemcsak etették, a tisztálkodásáról sem feledkeztek meg. Fanni és Edina erről személyesen gondoskodott.

Így uralkodik Maci, a kamukirály

Az oroszlánkirálynő dolgát Edináék nem könnyítették meg, minden adandó alkalommal szembeszálltak vele. Ebből Zsunak elege lett, ezért a kancellárra hagyta az irányítást. Pánikra viszont semmi ok, a háttérből továbbra is ő keveri a kártyákat.

Maci kiélvezte uralkodása minden előnyét

Etették, itatták, sőt még a fogát is megmosták. Így telt a kancellár első uralkodói reggele. Le se tudta volna tagadni, hogy mennyire élvezi a helyzetet.

Lemondott a királynő, hatalomra került a varacskos disznó

Zsut folyamatosan támadták, és hogy ne omoljon össze a királyság, a kancellárnak, Macinak adta át az irányítást. Persze csak látszólag, a háttérben továbbra is ő maradt a góré.

Én még soha...


szerző:
2015.01.09. 23:35
Én még soha...

Én még soha... kezdetű játékot játszottak a villalakók. Volt, amit már eddig is tudtunk, viszont volt olyan is, amit nem...

Győzött a felkelés


szerző:
2015.01.09. 23:04
Győzött a felkelés

Az oroszlánkirály átadja férjurának, a varacskos disznónak a döntés és az uralkodás jogát. Hogy ez milyen következményekkel jár, kiderül szombat est 10-kor!

Dani robbantott; mindenkit kíméletlenül kiosztott

A villalakók kellőképp megünnepelték a királyi menyegzőt. A nagy eseményre koccintottak párat, aminek meglett a hatása: a hegylakó és a tűzrőlpattant a sírásba kergette Fannit és Zsuzsát, de Dennisnél is kihúzták a gyufát.

Dani a sírásig provokálta Zsuzsát

Az oroszlánkirálynő igyekezett türelmes és higgadt maradni a lázadó állatokkal szemben az elmúlt napokban, ám a kullancs addig hergelte, amíg eltört nála a mécses.

Mindenki sértve és sértődötten ébredt

Buli után kezdtek tisztulni a fejek, a gondolatok, az emlékek. A villalakók próbálták tisztázni konfliktusokat, ám a végeredmény csak az lett, hogy senki nem bánt meg semmit.

Üvöltözésbe torkollott a királyi lagzi

A varacskos disznó elnyerte az oroszlánkirály kegyét és kezét. A buli amilyen felszabadultan indult, annyira eldurvult a végére.

Így házasodott össze a Villa két uralkodója

Megköttetett! A Villa királynéja és királya kimondta az igent, de vajon mi lesz a hitvesi csókkal? Az esti Összefoglalóban minden kiderül!

A varacskos disznót választotta férjurának a királynő

Zsunak megadatik a soha vissza nem térő lehetőség, hogy királyt válasszon maga mellé. Miután minden állat arról győzködte, hogy miért nem lennének jó társak, nem volt nehéz a döntés.

Állati frigy: a varacskos disznó nőül veszi az oroszlánt

A dzsungel hím állatai egyenként járulnak a királynő elé, hogy meggyőzzék, ők tuti nem lennének jó és hűséges társak. Egy, csak egyetlen állat marad a vidéken és a versenyben; aki parfümöt, verssorokat nem sajnálva indul az oroszlánt meghódító útjára.

Maci feleségül veszi Zsuzsát

A királynő megunta a magányt, ezért alattvalói közül kiválasztotta a legalkalmasabb személyt arra, hogy a nép királya legyen. A versenyt első sorban romantikus viselkedésének köszönhetően a varacskos disznó nyerte.

A Villában tombol a kleptokrácia

A királynő csak kapkodja a fejét, alattvalói ugyanis lopnak, mint a szarkák. Volt sok huncut móka és kacagás, végül azonban a tolvaj elnyerte méltó büntetését. Nézzétek, hogy volt:

Dzsungeltörvények kerítették hatalmukba a Villát!

Dzsungellé változott a Villa, a lakók pedig különböző állatok bőrébe bújhattak. Hiába került Dennis a hierarchia élére, Zsu pedig az aljára, a farkastörvények mindent megfordítottak, Zsu fejére korona került, Dennisből pedig csótány lett.

A VV rejtélye: Hová tűnt Maci?

Macit nem sokszor látni az utóbbi időben, kicsit olyan, mintha nem is lenne már a Villában. Hogy mi lehet ennek az oka, azt Éva Maci egyik barátjával próbálta kibogozni.

Robin továbbra is versenyben maradhat Dóri szívéért

A VV7 harmadik Párbaján Dóri két hódolója, a romantikus lelkű Robin és a tettrekész férfi, Ádám csaptak össze. A viadal viszonylag higgadtan telt, a fiúk szoros eredményre számítottak, ennek ellenére egyikük a szavazatok kétharmadával elhúzott.

Szex, vita, rock and roll a Villában!

Edina és Zsu összeakasztották a bajszukat, Dennis és Fanni azt, amijük van, megint, és a végén még a fülünket is „kényeztették” a villalakók. Ütős adás volt, de nézzük részletesen!


 

Szia szoli, Fanni nagyon szeretett!

Miután Dennis mindenhova űrített, ahova nem keleltt volna, büntetést kapott: elvették a szoli-képességét. Ennek persze nem ő itta meg igazán a levét, hanem Fanni.

Amikor egy buli rendesen ki van maxolva

A szilveszteri partin minden volt, ami csak lehetett: Laci megzuhant lelkileg és körbe filozofálta az egész Villát, Edinával szóban imádták egymást, ami után a Tűzrőlpattant bepattant Dennis-Fanni hancúrnézőbe, és persze még Dóri és Ádám és csókmaratont tartott a nappaliban.

Tha Shudras-szal, Csóró Lalival és Kihívással kezdődött 2015!

A villalakók ízelítőt adtak, milyen számukra egy szilveszteri buli, és az is kiderült, Robin kit hívott ki Párbajra.

Lalival buliztak a villalakók

Nagy volt a buli, a villalakók beleadtak apait-anyait, az esti Összefoglalóban láthatjátok a részleteket és az is kiderül, kit hív ki Robin!

Poénkodók vs. álmosak és brutál táncprodukciók a Villában

Kiderült, hogy Fanninak tényleg fontos a teste, a regenerálódásért háborúzni is hajlandó. Egy nem mindennapi táncverseny során pedig azt is megtudtuk, hogy Edinának bejön, ha a fiúk dresszéből kiugrik a nemiszervük.

Felejthetetlen táncprodukciók a Villában

A lakók megmutatták, mennyire táncoslábúak, voltak vicces és egészen sokkoló előadások is.

Ferenc mester újra kezelésbe vette a csapatot

A villalakók egy korai ébresztő után alaposan átmozgatták az izmaikat.

Ne hergeld fel az alvó Fannit!

Az Édibédi szundikálni akart, hogy megújuljanak a sejtjei, kispajtásai azonban nem hagyták. Háború indult a Villában, és még a "szoli-fegyver" is bevetésre került.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-31

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Fanni és Dóri nem tudott pihenni a fiúk miatt, volt is feleselés, ami a srácokat nem hatotta meg, sőt újabb csínytevésre buzdította. Aztán a táncos Ki mit tud feledtetett minden haragot és bosszúságot.

Ferenc mesternek Maci a legpozitívabb csalódás

A kőkemény edző nem rejtette véka alá a véleményét a játékososkról, Fanni szívós, Maci kitartó, Laci pedig a legtisztelettudóbb villalakó szerinte.

Tik-tak-Taktika, kattognak a fogaskerekek a Villában

Taktika jobbról és taktika balról. Valós érzelmek kontra megregulázhatatlan vágyak. Edina lemondott Laciról, Zsu korrekten engedhet a vágyainak, Dani csalódott, a bizalom pedig végleg megrendült. Nem érted? Segítünk kibogozni a szálakat!

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-29

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A villalakók igazi meglepetésre ébredtek: még az igazak álmát aludták, amikor a kora reggeli órákban belépett a villa kapuján Ferenc mester, és a maga rideg és katonás stílusában felverte őket.

A Ferencedzés nem kímélte a villalakókat

A folyamatos szabályszegések miatt kollektív büntetést kaptak a villalakók, ami „Terrence mester” személyében manifesztálódott. Ugrálás, guggolás és infarktus közeli állapot a Villában!

Ma új kifejezést tanultak a villalakók: itt a Ferencedzés!

Nehezen megy az ébredés és a reggeli készülődés a villában, ezért úgy döntöttünk, meggyorsítjuk a folyamatot. Ferenc mester személyében katonai szigorral megáldott edző ébresztette a játékosokat. A fegyencedzés ehhez képest smafu!

Istenek: ki kivel feküdne le?

A villalakók képzeletben ugrottak egyet az időben, és jól kitárgyalták, hogy ki melyik korba születne szívesen újjá, és persze a szex sem maradhatott ki a beszélgetésből.

Jelpakolás kérésre, na, ki megy ki a megmérettetésre?

Borban az igazság - tartja a mondás, Edina nem is rejti véka alá érzéseit. Beindul a nagy taktikázás, mindenki erősnek érzi magát, és úgy kérik magukra a villalakók a jeleket, mintha jutalék járna utánuk.

Kollektív bünti a Villában


szerző:
2014.12.28. 21:46
Kollektív bünti a Villában

Megérkezett a szigor, és a fegyelem, amit a sorozatos szabályszegésekért kaptak a villalakók. A feszültség pedig még a jó barátokat is egymás ellen fordítja.

Zsu: Maci kétszínű és manipulátor

Örök és kibékíthetetlen ellentét tombol Maci és Zsu között. Hiába próbálnak tisztázni félreértéseket, általában nem jutnak dűlőre.

Borban az igazság


szerző:
2014.12.28. 20:06
Borban az igazság

Eljött az őszinte pillanatok ideje: mindenki igyekszik kiugrasztani a nyulat a bokorból. Dennis Edináéknál, Edina Fanniéknál próbál kutyulni.

Ádám úgy érzi, eljött az ő ideje

A tettrekész kéri a fiúk véleményét és támogatását, hogy véghezvihesse a célját: szeretne ő lenni a Kiválasztott.

Dóri elindította a csókturnét, Zsu pedig Laci kezét

Melltartós koccintással kezdetét vette a karácsonyi buli, amiben megint mindenki hozta a tőle elvárható szintet: csók-csaták, szájkarate, féltékenység, intrika, sértődés, majd a bódult ágybavonulás világmegváltó gondolatokkal.

Zsu próbálja összerakni a buli részleteit

Túl jól sikerült a party, aminek általában az az eredménye, hogy sok részlet kimarad. Maci pedig már kezd őszülni az idegeskedéstől.

Dóri megint elindította a csókturnét

Melltartós koccintással kezdetét veszi a karácsonyi buli, amiben megint mindenki hozza a tőle elvárható szintet: csók-csaták, szájkarate, féltékenység, intrika, sértődés, majd a bódult ágybavonulás világmegváltó gondolatokkal.

Maci horkolása megihlette Dóriékat

A zabálnivaló orgánuma egy belsőégésű motorral vetekszik: Dóri és Dennis pedig mindeközben felhívják a figyelmet a biztonsági öv és a bukósisak használatának fontosságára is.

Leosztották a lapokat a villalakók

A kezdeti karácsonyi sírás-rívás után megrázták magukat a villalakók, visszaszálltak a játékba és kegyetlenül egymás szemébe vágták, ki gyenge és ki erős, sőt azt is megsaccolták, ki lesz a TOP5-ben.


 

Ajándékokat és könnyeket hozott a karácsony

Rendhagyó betlehemes játékkal várták a villalakók a szentestét. Nagy volt a nevetés, ahogy a játékosok egyenként sültek bele a szövegükbe, de a jókedv helyét hamarosan a könnyek vették át. Mindenki üzenhetett a szeretteinek, és ezt a legnehezebben Zsuzsa viselte.

Patakokban folyt a könny a kamerák előtt

A nevetés helyét hamar a könnyek vették át a Villában. Szenteste ugyanis mindenki üzenhetett a családjának, amibe még a keményfiúk is belekönnyeztek.

A szolinak komoly vetélytársa akadt

Ha azt hitted, hogy Fanninak a szoli okozza a legnagyobb örömet, mélyen alábecsülted! A korrektor kilométereket ver a barnító masinára!

Csókok és könnyek között őrlődtek a villalakók

Egyszerre potyogtak a boldog és a szomorkás könnyek a Villában: volt, aki a kiesett Renit siratta, mások szülinapi érzékenységük miatt itatták az egereket. Persze a nagy érzelmek a csókok terén is előbújtak, sőt a színészi tehetségüket is bizonyíthatták a villalakók.

Laci krokodil könnyekkel ünnepelte a szülinapját

Elsőre keserédesen várta a Villabeli szülinapját, később azonban gyorsan felviddult Laci hangulata. A többiek meglepetés bulit rendeztek neki, tortával, ajándékkal és minden jóval. Nagy ölelések és csapatboldogság közepette ünnepelte a nagy napját, amire csak hab volt a tortán, hogy családja is üzent neki.

Betlehemi casting VV-módra!


szerző:
2014.12.24. 22:38
Betlehemi casting VV-módra!

A karácsony szellemét megidézve a Villalakók Dani irányításával egy előadást rittyentettek össze, vagyis inkább megkezdték az összerittyentést. A rendező castingot tartott és mindenkinek elő kellett adni egy-egy szerepet a betlehemi történetből.

Reni babaként tért vissza a Villalakókhoz

Mindegyik Villalakónak lehetősége volt rá, hogy utoljára elmondja a véleményét Reninek. Persze nem egészen személyesen: a nyugiszobában kiadhatták magukból az érzéseiket, mindezt egy Reni-fejű babának.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való