Bulvár

800 ezres Louis Vuitton macit szúrtak ki a képen, amit Kulcsár Edina posztolt

rtl.hurtl.hu

2023. április 12. 13:08

A mackó gyűjtői darab, van olyan korábbi példány, amiért több mint 8 millió forintot kell fizetniük a luxusra vágyóknak. 

Márciusban közösen közzétett fotóval tudatta ország-világgal Varga Edina (született: Kulcsár Edina) és G.w.M., hogy születendő kislányuk az Amara nevet kapja. 

A korábbi szépségkirálynő és rapper párja már nagyon készülnek Amara érkezésére. Kulcsár Edina szerdán egy 24 órán át elérhető Instagram-sztoriban posztolt egy gyerekszobáról. A képen pedig az egyik facebookos bulvárcsoport résztvevői kiszúrtak egy Louis Vuitton macit. Ezt:

Kétmilliós Louis Vuitton macit szúrtak ki a képen, amit Kulcsár Edina posztolt
Fotó: Louis Vuitton

Hogy a szoba Amaráé vagy az üzletasszony csak inspirációnak használta-e a képet, nem lehet tudni. Mindenesetre a képre egy ilyet emojit tett: 😍

A Louis Vuitton honlapján arról írnak, hogy a maci a Marc Jacobs által a Louis Vuitton 2005-ös tavaszi-nyári show-jára tervezett medve újraértelmezése. Virgil Abloh fedezte fel újra az archívumban, és kisebb méretben frissítette fel a macit. 

Ez az imádnivaló gyűjtői darab puha bársonyból készült, amelyet az ikonikus monogrammintával díszítettek, és bőr nyakláncot visel

– írják. A mackó ára cikkünk írásakor 2200 euró, átszámítva nagyjából 828 ezer forint. 

Nagyon különleges mackóról van szó, a Farfetch nevű oldalon egy, az említett 2005-ös, Marc Jacobs által megálmodott maci használt darabjáért csaknem 22 ezer eurót, átszámítva nagyjából 8,2 millió forintot kérnek:

Kétmilliós Louis Vuitton macit szúrtak ki a képen, amit Kulcsár Edina posztolt

Nyitókép: RTL

#Bulvár#kulcsár edina#Louis Vuitton#maci

Címlapról ajánljuk