ValóVilág

Válságban Fanni és Maci házassága - mindketten mással hetyegtek

rtl.hurtl.hu

2014. november 29. 22:42

A szűzpöcök style már rég a múlté: Fanni nem igazán teljesíti házastársi kötelességeit. Vagyis teljesíti, de leginkább mindenki mással, csak Macival nem.

Megkezdődik a házastársi buli: Whitney Houston romi, unásig játszott, bádigárdos slágerére tötyögnek, ópardon: lassúznak. Edina és Laci éli bele magát igazán: titanicosat is játszanak, Laci emelgeti a lányt.



Edina szeme pedig úgy csillog, mintha tábortűz mellett állna. Csak be ne pisiljen az örömtől! Az erdélyi lány azt mondja, mindent kizárt – vettük észre, csak urát figyelte (szerelmesen). Laci Caramelt dúdol (üvölt) nulla énektudással Edina fülébe, a Tűzrőlpattant csajszi meg már a dobhártyáját se sajnálja, hát hova, minek, mikor ilyen sármos legény ölelgeti, duruzsolja a frankót, hogy mekkora szíved, és hogy csalódtam benned, de persze kellemesen. Szépen, lassan kifolynak a tévéből a nyáltengerbe. No, de nem minden párnak alakul ily csodásan az estéje: Fanni ismét nem szomjas, és nem is antiszoci. Maci kivan, hogy asszonyát jobban hajtja a vére, mint kéne. Fanni minden gondolata a farkak körül forog, kivéve egy farkat; a Maciét. Valószínűleg a Zabálnivalónak ez fáj a legjobban. Egy kis alkohol elég is ahhoz, hogy a házaspárok civódjanak. Leginkább a semmin. Aztán jön Reni, mondja Fanninak, te, figyelj, kölcsönadom én neked a páromat, ha kell. Fanni nem is tudja, hogy melyik fiút akarja, érthető: bőség zavara van itten! A vécén pont belebotlott egy helyes pasiba, ha meg már helyes, miért ne tolná le a nyelvét a torkán. A szerencsés jelölt pedig nem más, mint Ádám.

Ilyen felesége legyen az embernek, tessék - mondja Maci miután meglátja Dórit Fannival (is) csókolózni.




Másnap(osság), ébredezés, Fanni végigsorolja Dórinak: te, én nyilván nem voltam tegnap se józan, se a szűzpöckök mintaképe: smároltam veled, Ádámmal, Dennis meg belenyúlt a bugyimba, baj-e? Maci ki van borulva, nem elég, hogy kint is tesznek rá a csajok, de hogy még itt is? A villabéli neje is inkább fűvel-fával kavar, csak vele nem. Reninek önti ki a szívét, aki közli, hogy jah, értem, meghallgatlak, de igazából nem tudok veled mit kezdeni. Kösz, veled is beljebb vagyok, gondolja Maci, megy Daninak búslakodni. Aztán ahogy az lenni szokott, jöhet a tényfeltáró-beszélgetés a megtört pár között. Ittál, vállalhatatlan voltál, kinek kell ez? Ezt elkúrtuk, nem kicsit, nagyon – talán ez az egyetlen, amiben egyetértenek Fannival. Aki többször is elmondja, hogy nem tartja magát alkoholistának, most miért? Mert szeret inni? Az Édibédi lány nem érzi magát felelősnek se, ez a vásár kettőn áll – hajtogatja többször is. Ha Fanni így játszik, akkor én is - gondolja Maci. Így bepróbálkozik az első romantikus kérdéssel Vikcsunál: Téged zavar a horkolásom? Vikcsu állítja, nem is szokta hallani. Ezaaaz – gondolja Maci, akkor semmi akadálya, hogy együtt aludjunk a nyugiszobában. Vikcsu félálomban, elaléltan beleegyezik kb. mindenbe, ha azt kérdeznék tőle, lemosnád-e meztelenül a villa kupoláját, arra is igent mondana.

Ne felejtsük el, hogy van itt egy új lakó, aki meleg váltásban cserélte Dávidot. Robin azt a feladatot kapja, nézzen maga köré, döntse el, hogy ki, kivel van jóban, kivel nincs. Danit választja segítségnek, hogy feltérképezzék a villabéli viszonyokat. Dani nem hülye, azonnal felvázolja papírra, mintha családfát skiccelne. A lényeg öcsisajt, figyeld a számat, meg a kezemet, nem hazudok: a mi klikkünk a legjobb, ez nem kérdés, gyere, csapódj hozzánk! Robin bőszen bólogat. Mintha az lett volna a feladat, hogy Robinnak kell átlátnia, és elkészítenie a térképet… Kimennek a táblához, és Robin elregéli majdnem szóról-szóra, amit a Hegylakó néhány perccel korábban az agyába sulykolt. Hú, vele se lesz nehéz dolguk, őt sem fogják taktikus királynak kikiáltani. Robinnak döntenie kell, hogy melyik klikkhez akar tartozni, a Laci-Ádám-Edina tengely felé húz. Fanni azonnal affektál, hogy nem lepődött meg. Reni is beszáll - nehogy már kimaradjon egy szájalásból, Robin, nem vagy még annyi ideje bent, most még vak vagy, majd mi is kezelésbe veszünk, aztán tudni fogod, hogy hol a helyed! A két lány, mint két felfújt pulyka, úgy pampog.

Nehéz is lehet benyelni, amikor a szemükbe mondják, hogy nem vagytok kóser banda.

Maci készülődik, tüsténkedik a nyugiszobában. Igazi kéjlakká varázsolja az éjjeli menedékhelyüket. Már szinte viszket a tenyere egy érzéki masszázshoz. Viszket már neki máshol is, másra is, háthisz mégiscsak ember, meg férfi, és vannak igényei, szükségletei. Dennis meglátogatja barátját, hogy lektorálja, minden adott egy buja éjszakához. Vikcsu azért sejti, hogy nem egy szimpla beszélgetésre, nyugizásra invitálja a Zabálnivaló. Renivel sutyorog, figyelj, aranyos ez a Maci meg minden, de én be nem engedem a málnásba, az tuti. Jön az ember, bekíséri leendő hálótársát a nyugiszobába, Vikcsu zavarában, viháncol, kortyolgatja a koktélját, és egyfolytában kattog az agya: hogy nna, ebből hogy jövök ki úgy, hogy a bugyim is rajtam maradjon?



Maci beveti masszázs-tudományát, két hatalmas meztelen test, szuszogás, de a végén a lány már rég a másik irányba fordult, lehet, hogy közben el is bóbiskolt kicsit, majd közi, itt az ideje az alvásnak, mackó koma.

Ha még több részlet érdekel, nézd vissza a teljes adást az RTL Moston!

#ValóVilág#rtlii#fanni#maci#dennis#házasság#edina#laci#vikcsu#robin#dóri#reni#zsu#dani#masszázs

Címlapról ajánljuk