ValóVilág

Anikó és Némedi Mari egymásra talált!

rtl.hurtl.hu

2011. július 11. 12:35

Úgy tűnik, a ValóVilág4 szereplője elindult a színészi pálya felé.


Némedi Mari és Anikó, a két bajai lány találkozása gyümölcsöző munkakapcsolat lehet.

- Nekem az életben soha nem segített senki, sehol, a pályámon sem - ott aztán főleg - , ezért amikor megtudtam, hogy Anikó bajai és láttam a Villában rátermettségét, ügyességét, úgy gondoltam, segítek neki. Felvettem a kapcsolatot Anikóval és találkoztunk - mesélte Mari. - Már az első percben úgy éreztem, szimpatizálunk, de vissza kellett fogni magam, mert kezdésként rázúdítottam a szakma lehetőségeit, a lehetséges munkákat, az elképzeléseimet és egy 20 éves fiatal, igaziból még ezt a szakmát nem ismerő kislány számára ez hirtelen bódító. Meg is ígértem, hogy lassítom a tempót.

Mivel Anikó említette, hogy szeretne szinkornizálni, Mari első lépésként egy szinkronstúdióba vitte le.

- Éppen a Zorro című rajzfilmben szinkronizáltam, és jött velem , hogy megismerkedjen ezzel a világgal. Lengyel László szinkronrendező meghallgatta, Anikó rögtön kipróbálhatta magát. Örültem, hogy éppen mellettem, egy rajzfilm szerepben és mondhatni, ügyes volt, nagyon tetszett is neki. Másnap már ismét ott volt, hiszen így lehet megtanulni a szakmát, gyakorlással.
Megpróbálok segíteni neki, a technikai és színészi feladatokra figyelni. Anikó nagyon örül a lehetőségnek. Még nagyon sok közös tervünk van, színházi és tévés vonalon és talán még közös bajai látogatást is tervezünk, mivel hogy mindketten bajaiak vagyunk, sőt, Vaskútiak. Bedobom a mély vízbe. Mint ahogy annak idején engem is bedobtak a Déryné Színházban a Fekete Gyémántok Evilájának főszerepébe, majd a Várszínházban a Bolond Lány címszerepébe. A színészi munka mellett két csodálatos barátommal együtt énekelek és lépünk fel show-műsorunkban, videoklipjeink is voltak. Most pedig szeretnénk Anikóval két vad nőt, a két korosztályt megeleveníteni, persze nagyon izgalmasan és szenvedélyesen és a szerelmes főszereplő álmodozót, aki még keresi önmagát, általunk a földbe tiporni, de magasságokba is emelni. A klip nagyon izgalmasnak ígérkezik, de erről majd később. De remélem, számos közös munkánk lesz és Anikó igazi színésznő lesz. Ha kell, tanítom, ha kell, segítek, ha kell, figyelek arra, hogy Bajától távol ne vesszen el. Még egy nagyon érdekes show-ra is gondolunk, ami meghökkentő lenne és mulatságos. Kicsit fiatalkori énemet is látom Anikóban és, hogy bajai az még egy külön pozitív dolog számomra.
#ValóVilág#szinkron#színészet#baja#anikó

Címlapról ajánljuk