Vállalati hírek

Már a PlayStation®4 konzolra is megérkezett az RTL+

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 11. 14:00

Az RTL+ streaming szolgáltatás nyújtotta kikapcsolódást egyre könnyebben elérheted, mivel számos különböző készüléken várnak rád kedvenc tartalmaid. Ebben a cikkben röviden bemutatjuk, hogy RTL+ előfizetőként milyen módokon éred el tartalmainkat. 

Egyenesen a TV készülékedről indítanád a tartalmakat?

Ha egy kellemes kikapcsolódásra vágysz kedvenc RTL+-os sorozataiddal, kényelmesen elhelyezkedve a kanapén a TV előtt egy kis popcornnal, akkor jó hírünk van számodra – az RTL+ applikáció elérhető immáron LG televíziókészülékeken, Android TV-n és a PlayStation 4 konzolon egyaránt. LG televíziókon elérhető az RTL+ okos TV applikáció, melyet LG webOS4.0 vagy újabb rendszert futtató 2018-as vagy újabb LG TV-den tudsz használni. Android TV-vel rendelkező előfizetők, figyelem: keresd az RTL+ TV applikációt azokon az eszközökön, amelyeken az Android TV operációs rendszer 13-as, 12-es vagy 11-es verziója fut. Ha az RTL+ előfizetője vagy, az RTL streaming platformját elérheted többek között a Sony, Panasonic, Philips, Sharp, Blaupunkt okoseszközök bizonyos modelljein.

Játékkonzolról vagy Mediaboxról streamelnél?

Az RTL+ műsorait indíthatod közvetlenül PlayStation 4 játékkonzolodról is. Keresd az RTL+ applikációt a játékkonzol felhasználói felületének TV és Video menüjében. Amennyiben pedig Vodafone TV előfizetéssel rendelkezel, lehetőséged van elérni az RTL+ applikációt Vodafone TV Médiaboxodon keresztül is.

Rendelkezel Chromecast-eszközzel?

Az iOS vagy Android mobiltelefonokon elérhető RTL+ applikáció vagy egy számítógép segítségével bármilyen TV-készüléken megjelenítheted a lejátszott tartalmakat, amennyiben rendelkezel különálló Chromecast-eszközzel. Szintén kihasználhatod ezt a lehetőséget, ha a TV-készüléked tartalmaz beépített Chromecast-funkciót. Sőt, a Chromecast nem csupán a tartalmak tükrözésére alkalmas, hanem az RTL+ alkalmazás is letölthető az eszközre a Google Play Áruházból. Ha a fentiek közül jelenleg egyik opció sem jelent megoldást számodra, és számítógépről vagy laptopról szoktad nézni a kedvenc műsoraidat, egy HDMI kábel segítségével összekötheted a TV-ddel, így nagyképernyőn érheted el a tartalmakat.

Útközben néznéd kedvenceidet?

Ha mégsem otthon nagyképernyőn, hanem inkább útközben élveznéd az RTL+-os tartalmakat, ne feledd, hogy az RTL+ applikáció elérhető iOS és Android okostelefonon is. Az RTL+-szal garantált a szórakozás, akármerre is legyél – nézd az exkluzív tartalmakat reklámmentesen TV-n és minden más felületen.

Bővebb információ az RTL+ szolgáltatásról:

www.rtlplusz.hu

www.rtl.hu/rtlplusz

#Vállalati hírek#RTL+#streaming#Playstation#playstation 4#konzol

Címlapról ajánljuk