Szeptemberben is újabb tartalmakkal bővül az RTL+ kínálata!Szeptemberben is újabb tartalmakkal bővül az RTL+ kínálata!
Vállalati hírek

Szeptemberben is újabb tartalmakkal bővül az RTL+ kínálata!

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 29. 10:00

Országos premierrel debütál a Szexbajok című holland sorozat szeptemberben az RTL+-on. Érkezik továbbá a többszörös Emmy- és Golden Globe-díjas sorozat, a Mad Men – Reklámőrültek. Új évaddal folytatódik a skandináv krimisorozat, A híd, valamint jön a Victor Lessard második évada is. Az RTL streaming platformja szeptember 21-től a labdarúgás rajongóinak újabb izgalmakat ígér, az UEFA Európa Liga és UEFA Európa Konferencia Liga legújabb szezonjának mérkőzéseibe exkluzív betekintést nyerhetnek az RTL+ előfizetői!

Szeptember 13-án országos premierrel debütál az RTL+ előfizetős csomagjában a Szexbajok (Follow the SOA) című holland sorozat.

 Amikor egy nemi betegség futótűzként terjed az évfolyamában, a 18 éves Esmee (Damaris de Jong) alapos nyomozásba kezd, mely során akaratlanul is belekeveredik osztálytársai izgalmas és változatos szexuális életébe. Ami egy matekos stréber lány számára ártatlan felderítésnek indul, megszállott kutatássá válik: a vágy, a szex és a szerelem közötti összefüggést, a hasonlóságokat és különbségeket kutatja másokban, és persze ezáltal önmagában is.  

Szeptember 20-tól streamelhető az RTL+ előfizetői számára a Mad Men – Reklámőrültek. 

A többszörös díjnyertes amerikai sorozat az 1960-as évek New Yorkjába repít minket, ahol virágzik a reklámszakma, bármi eladható, és semmi sem az, aminek látszik. Don Draper (Jon Hamm) a szakma nagyágyúja igyekszik fenntartani pozícióját, miközben a gyorsan változó világban egyre több ambiciózus fiatal is szárnyát bontogatja. Az RTL+-on magyar szinkronnal megtekinthető sorozatban olyan színészek is feltűnnek, mint Elisabeth Moss vagy January Jones.

Szeptember 15-től az RTL+ előfizetői számára tovább folytatódik a skandináv sikersorozat, A híd (Bron). 

A harmadik évadban Saga Norén malmői rendőrnő ismét közös nyomozásba kezd a koppenhágai rendőrséggel egy rejtélyes gyilkossági ügy kapcsán. A világhírű sorozat számos nemzetközi fesztiváljelölést és -díjat kapott, több adaptációja is született világszerte.

Szeptember 28-án érkezik az RTL+ felületére a kanadai krimisorozat, a Victor Lessard második évada.

 A Martin Michaud bestseller regényei alapján készült pszichológiai thriller-sorozatban a címszereplő egy problémás, de rendkívül elszánt zsaru, aki egy különösen nyugtalanító gyilkossági ügyet igyekszik felgöngyölíteni éleslátó társa segítségével.  

A labdarúgás rajongóinak és az RTL+ előfizetőinek nagy örömére szeptember 21-től visszatér Európa egyik legrangosabb kupasorozata, az UEFA Európa Liga, valamint az UEFA Európa Konferencia Liga. 

Az RTL HÁROM műsorán közvetített meccseken túl a streamingszolgáltató előfizetői ezúttal is exkluzív csomagot kapnak, a felületen ugyanis 4-4 további mérkőzést követhetnek élőben.  

Az RTL+ előfizetős streaming platform emellett többezer órányi kínálattal, többek között népszerű reality műsorokkal, közönségkedvenc kasszasikerekkel, lebilincselő dokumentumfilmekkel és -sorozatokkal, valamint exkluzív, csak erre a platformra gyártott tartalmakkal várja az előfizetőket reklámok nélkül, ingyenes próbaidőszakkal.


Bővebb információ az RTL+ szolgáltatásról és előfizetésről:  

#Vállalati hírek#RTL+#premier#mad men#reklámőrültek#szexbajok#UEFA Európa Liga

Címlapról ajánljuk