Vállalati hírek

Kukkants bele az RTL+ exkluzív sorozataiba!

rtl.hurtl.hu

2022. november 18. 8:00

Megérkeztek az előzetesek az RTL+ exkluzív, kifejezetten erre a platformra gyártott sorozataihoz, így most bárki ízelítőt kaphat A Király, A Nagy Fehér Főnök, valamint a Ki vagy te című prémium tartalmakból, amelyek az RTL új, előfizetéses streaming-szolgáltatásának felületén érhetőek el. A nézők az RTL+ exkluzív sorozatait egy hónapig ingyen, majd 1990 Ft-os előfizetési díjért élvezhetik.


Az RTL+ az első olyan előfizetéses, reklámmentes streaming-szolgáltatás itthon, amely már az induláskor számtalan, kifejezetten a platformra gyártott helyi tartalmat kínál az előfizetőknek. 12 hónap alatt 12 exkluzív produkció érkezik a felületre: az RTL+ előfizetőinek már az indulás első pillanatától elérhetőek a prémium tartalmak premier epizódjai, melyeket hetente újabb epizódok követnek.

Ezen a felületen debütál és csak az RTL+ előfizetéssel rendelkező felhasználói számára elérhető A Király, a Zámbó Jimmy életéről készült tízrészes sorozat. Az életrajzi ihletésű széria az énekes legenda felemelkedését mutatja be, amely bővelkedett konfliktusokban. Míg a történet legkevésbé sem fest idealizált képet a sztárról, visszarepít az időben és bemutatja azt is, hogy a rendszerváltás milyen hatással volt a magyar zenésztársadalomra.

Zámbó Jimmy különböző életszakaszait két kiváló színész alakítja: Nagy Ervin a már befutott, népszerű, míg Olasz Renátó az énekes fiatalkori, útkereső énjét formálja meg. Ahogy feleségét, Zámbó Editet is két nagyszerű színésznő, Schell Judit és Staub Viktória alakítja.


Az RTL+ előfizetői számára már elérhető a platformon a Lengyel Tamás és Rujder Vivien főszereplésével készült A Nagy Fehér Főnök premier epizódja is. A sorozat különleges szemszögből – kritikusan, de ugyanakkor szeretettel – mutatja be egy szebb napokat látott vidéki kisvárosban élő közösség mindennapi életét és problémáit. A harcot a nyomor, a rasszizmus, a különböző előítéletek ellen. Főszereplőink maguk sem mentesek ezektől, egyáltalán nem idealizált alakjaik azonban végül megtalálják a közös célt és a fejlődéshez vezető utat. A Nagy Fehér Főnök egy dramedy mai emberekről mai embereknek, igazi tétekkel és egyáltalán nem pc humorral.


Ki vagy te címmel egy szókimondó young adult sorozat is megérkezett az RTL előfizetéses streamingszolgáltatására. A Pásztor Virág és Lengyel Tamás, valamint fiatal tehetségek főszereplésével készült vadonatúj krimisorozat egy rejtélyes haláleset történetét mutatja be egy, a magyar piacon merőben új formátumban. A fiatal felnőtteknek szóló 20 epizódos sorozat nyersebb és őszintébb, mint amit a nézők eddigi magyar sorozatoktól megszokhattak. A Ki vagy te feszültségkeltő krimibe ágyazva foglalkozik a mai fiatalok problémáival és álmaival. A kihívó sorozat egy fiatal csapat és enigmatikus mesterük (Lengyel Tamás) útkereséséről szól, amit egyikük tragikus halála tör meg. Az igazsággal pedig csak Timi (Pásztor Virág) hajlandó szembenézni.


Különleges, egyszeri alkalommal, november 26-án és 27-én az RTL televíziós csatorna nézői is megtekinthetik A Király, A Nagy Fehér Főnök és a Ki vagy te sorozatok első epizódját. A sorozatok további epizódjait a nézők az RTL+-on, az RTL új előfizetéses streaming-szolgáltatásának felületén követhetik nyomon hétről hétre, ráadásul egy hónapig ingyenesen.

Díjnyertes dokumentumfilmek és népszerű reality-k

Az RTL+ számos alkotással készül a dokumentumfilmek műfajában is. Közülük is kiemelkedik az RTL+ előfizetői számára már elérhető, világszerte elismert magyar dokumentumfilm-sorozat, az On the Spot legújabb évada, a Vissza a természethez. Cseke Eszter, S. Takács András és két gyermekük olyan távoli és egzotikus helyekre utaznak, ahol a természetrombolás visszafordíthatatlannak tűnt, de néhány elszánt környezetvédőnek, vadőrnek és törzsfőnöknek sikerült megállítani a természet pusztulását. A családi utazós sorozatot a világ legszebb tájain forgatták. Az RTL+ előfizetői számára már elérhető első két epizód helyszíne a Csendes-óceán és az Indiai-óceán találkozásánál található varázslatos szigetvilág, Raja Ampat, a világ egyik utolsó érintetlen természeti csodája.

Hamarosan érkezik az RTL+ előfizetéses csomagjába A hosszú élet titkai is. Az On the Spot alkotóinak a Föld úgynevezett Kék Zónáiban forgatott sorozata olyan helyszínekre kalauzolja a nézőket, ahol kiugróan magas a 100 év fölöttiek aránya.

Az On the Spot párosa producerként járult hozzá további dokumentumfilmek elkészítéséhez is, amelyek szintén az RTL+ előfizetéses platformján debütálnak. Ilyen a hamarosan látható, a gyermekbántalmazás komoly témáját körbejáró Túl közel című dokumentumfilm is. A film egy egyedülálló anya küzdelmeit követi végig, aki mindent megtesz, hogy begyógyítsa a lányát ért trauma sebeit egy olyan közösségben, amely szemet huny a történtek felett.

Mindezeken túl az RTL+ minden évben az On the Spot ajánlása alapján hozza majd el előfizetőinek a világ dokumentumfilm-termésének legjobb, fesztiválokat megjárt alkotásait is.

Természetesen nincs streaming reality nélkül! November 20-án újra kinyílnak a luxusbörtön kapui, a ValóVilág villából az RTL+ előfizetéses felületén indul a 24 órás közvetítés. Elszánt szereplők lépnek immáron 11. alkalommal a villa falai közé, hogy számtalan kihívással és fantasztikus izgalommal teli játék végén egyvalaki megnyerhesse a 36 millió forintos fődíjat, az RTL+ előfizetői pedig a nap 24 órájában, reklámok nélkül követhetik nyomon a villa történéseit.

Csak az RTL+ előfizetői számára érhető el Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora, a Gyertek át! – A Sztárvetélkedő. A legújabb évad megújult formában szórakoztatja a nézőket, a fergeteges hangulat azonban változatlanul garantált. Ezúttal is két, 4 fős celebcsapat küzd meg egymással a dicsőséges győzelemért. A nézők rekeszizmai jól bevált és vadonatúj, eddig még nem látott játékokon edződhetnek.


Heti két epizóddal érkezik az RTL+ előfizetős platformjára Alföldi Róbert egyedülálló portrésorozata, a Főszerepben, többek között olyan színészlegendákkal, mint Eperjes Károly, Molnár Piroska vagy Gálvölgyi János. A két színészkolléga, nem egyszer két barát beszélgetéséből olykor szórakoztató, olykor könnyfakasztó portrék születtek, amelyek sok esetben a beszélgetőpartnerek számára is tartogattak meglepetéseket.

Csak az RTL+ előfizetői számára érhető el az Amit tudni akarsz, egy szórakoztató-ismeretterjesztő dokumentum-sorozat, amely bonyolult vagy éppen tabunak számító kérdésekre keresi a választ közérthető módon. A tematikus sorozat minden évadban más témát, azon belül minden epizódban más és más kérdést jár körül, és igyekszik magyarázattal szolgálni a legalapvetőbb, de olykor teljesen speciális felvetésekre is. A sorozatban szakértők, civilek és hírességek szólalnak meg, és mesélik el saját élményeiket, tapasztalataikat, gondolataikat az adott témáról. A műsor felnőtteknek szóló első évada kendőzetlenül jár körül mindent, amit tudni akarsz a szexről.

Bővebb információ az RTL+ szolgáltatásról és előfizetésről:

#Vállalati hírek#RTL+#exkluzív#előzetes#A Király#A Nagy Fehér Főnök#Ki vagy te#streaming#Gyertek át!#on the spot

Címlapról ajánljuk