Választás 2022

Az rtl.hu exkluzív választási műsorral jelentkezik a választás estéjén

rtl.hurtl.hu

2022. április 3. 16:40

Uranzárást követően az rtl.hu oldalán is lehet nézni az RTL Klub Választás ’22 című élő műsorát, de lesz olyan része is a közvetítésnek, ami kizárólag az rtl.hu-n lesz látható.

A 19 órakor kezdődő műsorfolyam elején ismertetni fogjuk a Medián közvéleménykutató a választások előtt készült utolsó, reprezentatív felmérésének eredményeit, és kapcsoljuk a választás fontosabb helyszíneit is.

20 órakor kezdődik a kizárólag az rtl.hu-n látható rész, ebben Hann Endrével, a Medián ügyvezető igazgatójával tovább elemezzük a kutatás eredményeit, majd Lendvai Ildikóval és Herényi Károllyal beszélget arról a műsorvezető Szabados Ágnes, hogy mi történik a pártoknál a színfalak mögött az urnazárás és az eredményhirdetés közti időben.

A 20:45-kor kezdődő újabb szakasz két házigazdája Boros Krisztina és Rábai Balázs lesz. Őket három szakértő vendég, Krekó Péter – a Political Capital ügyvezetője –, Bódi Mátyás – a Választási földrajz geográfus-elemzője – és Hajdú András – a Mathias Corvinus Collegium politikai elemzője – segíti majd a beérkező adatok értelmezésében.  A Választási földrajz szakértői mindenkinél előbb próbálják majd megbecsülni a választás várható eredményét saját módszertanuk alapján, és több alkalommal élőben kapcsoljuk majd a győzelemre, vagy parlamentbe jutásra esélyes pártok eredményváróját is.

Az rtl.hu az élő tévéműsor közvetítése közben továbbra is percről percre tudósít a választási nap minden fontos és érdekes rezdüléséről, kövessék velünk önök is az események alakulását.

 

#Választás 2022#választás#Belföld#rtl#RTL Klub#választási földrajz#lendvai ildikó#herényi károly

Címlapról ajánljuk